Jump to content
BulForum.com

2009-та - за колко пари работите, осигурявате ли се

A55A551N80R

Анкета  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

:)

@Мидекс, ако има нещо осрано се чувствай свободен да едитваш, примерно сега гледам в заглавието на полла има едно 2009, нз откъде се е появило, може да го махнеш. :)

Понеже аз още нямам специалност, на последната опция съм избрал само сферата, в която работя.Иначе вие избирайте по 2 отговора.

@Стенли, е има, дал съм multiple pool choice на третия въпрос, направих го така, щото не може повече от 3 въпроса в поола. ; (

Супер, след няколко часа като уточним всичко и за 3я въпрос може ли последно да се изберат 2 или не ще изтрия тея писания в 1я пост и ще го направим със съдържание по темата. :)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
... в заглавието на полла има едно 2009, нз откъде се е появило, може да го махнеш...

Нека седи - преместих го най-отпред.

Аз като заклет преводач в коя сфера попадам? :)

Еми нещо средно м/у 5тото и 7мото :bgrin:

Извинявай :Д забравих за преводачите :), МИдекс, намеси се ако трябва :), едитни поола

П.П.Може би трябва да обединим това за счетоводството и финансите в "офис работник", така и преводачи и секретарки и разни дето работят цял ден зад бюро ще попадат :Д, понеже няма повече място.

П.П.2

Така е супер, вече няма да има такива, дето не попадат в ничия категория, вярно това дали работиш по специалността си или не отпада, ама голяма работа...

Тъй като има ограничение от максимум 10 точки, махнах "да" и "не"-тата и ги смених с 2 други точки. Не могат да се обхванат всички професии, затова най-отгоре сложих "Всичко останало" (не ми се разместваше да е най-долу, защото някои вече са гласували). А ти ако искаш в нова категория пак може да си добавиш "да" и "не"-тата.

Махнах "да" и "не"-тата и ги смених с 2 други точки. Не могат да се обхванат всички професии, затова най-отгоре сложих "Всичко останало" (не ми се разместваше да е най-долу, защото някои вече са гласували). А ти ако искаш в нова категория пак може да си добавиш "да" и "не"-тата.

Не мога ; (, максимума е 3 въпроса на анкета.Аз ако можеше да се правят повече от 3 нямаше да ги нагъчквам и 2те в един въпрос. :)

Едит:

Абе гледам че вече 6 човека са гласували, а на мен ми показва само моя глас дотук, демек нищо не отбелязва.

Да не би като се едитва поола да се трият гласовете досега?

За да стане наистина пространно проучването на пазара на труда сложете едно и студент/редовно, задочно/ не работещ или работещ за да се види и като възрастово, така и процента на работещи и учещи (би било полезно мисля).

Хм, сега погледнах и анкетата от преди 3 години. От тогава до сега, заплатата ми е нарастнала двойно, което единствено може само да ме радва. Но пустите му пари все така не стигат. :)

Браво на автора за идеята за анкетата

И все пак излиза, че средният българин(или поне средния съфорумник) не е чак толкова беден, защото така като гледам в последната категория(над 1200) има най много хора от всички останали :Д.

Иначе аз оттук нататък предлагам всяка година на 1 юли да затваряме стария поол(без да го трием) и да правим нов, същия и така след години ще може да се прави мн интересна статистика.

Още нещо интересно забелязвам-събирам гласувалите във всички категории-получава се 40, долу пише: total votes: 63

Някакви идеи от кво се получава тази загуба?

...

Още нещо интересно забелязвам-събирам гласувалите във всички категории-получава се 40, долу пише: total votes: 63

Някакви идеи от кво се получава тази загуба?

Може би от нулевите гласувания?

една точка "безработен съм" също няма да е лошо да сложите, особено в тая криза :)

Хм, сега погледнах и анкетата от преди 3 години. От тогава до сега, заплатата ми е нарастнала двойно, което единствено може само да ме радва. Но пустите му пари все така не стигат. :)
При мен почти се е утроила... ама като знам к'ви пари 'зимах тогава :) И парите си стигат, но не за всичко :D

Супер ако резултатите са реални, дано пуберите да не цъкат на над 1200 за густо само..

според мен това е мн вероятно.или просто някой хора прочитат въпроса като: за колко пари бихте искали да работите? :unsure:

При мен почти се е утроила... ама като знам к'ви пари 'зимах тогава :) И парите си стигат, но не за всичко :D

Айде да си ги мерим :P

Sorry, изпростявам на моменти обаче не можах да се сдържа... То и при мен е в пъти и пак не стигат...

Ники, верно ли искаш да ги мерим :laughing:

Налага ли се? Това мисля отдавна сме го минали в училище. Просто бъзиках Пешо за "утрояването" - бях в добро настроение одеве защото пробвах един "джак" :)

Струва ми се че доста поводи за черпене се насъбраха но организацията малко куца (при мен - защото моя режим хич не е лесна, но това е друга тема).

Целта на темата е???

Форумно пишкомерене или илюзии за някаква нереална представителна извадка преди изборите :laughing:

Аха...а двете страници с коментари какво представляват точно?Като е анкета,да остане само тя.Пак питам идеята на темата каква точно е...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...