A55A551N80R Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 @Мидекс, ако има нещо осрано се чувствай свободен да едитваш, примерно сега гледам в заглавието на полла има едно 2009, нз откъде се е появило, може да го махнеш. Понеже аз още нямам специалност, на последната опция съм избрал само сферата, в която работя.Иначе вие избирайте по 2 отговора. @Стенли, е има, дал съм multiple pool choice на третия въпрос, направих го така, щото не може повече от 3 въпроса в поола. ; ( Супер, след няколко часа като уточним всичко и за 3я въпрос може ли последно да се изберат 2 или не ще изтрия тея писания в 1я пост и ще го направим със съдържание по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 няма как да се изберат 2 отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 ... в заглавието на полла има едно 2009, нз откъде се е появило, може да го махнеш... Нека седи - преместих го най-отпред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Аз като заклет преводач в коя сфера попадам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 Аз като заклет преводач в коя сфера попадам? Еми нещо средно м/у 5тото и 7мото Извинявай :Д забравих за преводачите , МИдекс, намеси се ако трябва , едитни поола П.П.Може би трябва да обединим това за счетоводството и финансите в "офис работник", така и преводачи и секретарки и разни дето работят цял ден зад бюро ще попадат :Д, понеже няма повече място. П.П.2 Така е супер, вече няма да има такива, дето не попадат в ничия категория, вярно това дали работиш по специалността си или не отпада, ама голяма работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Тъй като има ограничение от максимум 10 точки, махнах "да" и "не"-тата и ги смених с 2 други точки. Не могат да се обхванат всички професии, затова най-отгоре сложих "Всичко останало" (не ми се разместваше да е най-долу, защото някои вече са гласували). А ти ако искаш в нова категория пак може да си добавиш "да" и "не"-тата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 Махнах "да" и "не"-тата и ги смених с 2 други точки. Не могат да се обхванат всички професии, затова най-отгоре сложих "Всичко останало" (не ми се разместваше да е най-долу, защото някои вече са гласували). А ти ако искаш в нова категория пак може да си добавиш "да" и "не"-тата. Не мога ; (, максимума е 3 въпроса на анкета.Аз ако можеше да се правят повече от 3 нямаше да ги нагъчквам и 2те в един въпрос. Едит: Абе гледам че вече 6 човека са гласували, а на мен ми показва само моя глас дотук, демек нищо не отбелязва. Да не би като се едитва поола да се трият гласовете досега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 За да стане наистина пространно проучването на пазара на труда сложете едно и студент/редовно, задочно/ не работещ или работещ за да се види и като възрастово, така и процента на работещи и учещи (би било полезно мисля). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Айде и аз се разписах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 ми ту Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Хм, сега погледнах и анкетата от преди 3 години. От тогава до сега, заплатата ми е нарастнала двойно, което единствено може само да ме радва. Но пустите му пари все така не стигат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Много добра анкета Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Браво на автора за идеята за анкетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 И все пак излиза, че средният българин(или поне средния съфорумник) не е чак толкова беден, защото така като гледам в последната категория(над 1200) има най много хора от всички останали :Д. Иначе аз оттук нататък предлагам всяка година на 1 юли да затваряме стария поол(без да го трием) и да правим нов, същия и така след години ще може да се прави мн интересна статистика. Още нещо интересно забелязвам-събирам гласувалите във всички категории-получава се 40, долу пише: total votes: 63 Някакви идеи от кво се получава тази загуба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 ...Още нещо интересно забелязвам-събирам гласувалите във всички категории-получава се 40, долу пише: total votes: 63 Някакви идеи от кво се получава тази загуба? Може би от нулевите гласувания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Супер ако резултатите са реални, дано пуберите да не цъкат на над 1200 за густо само.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 една точка "безработен съм" също няма да е лошо да сложите, особено в тая криза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Хм, сега погледнах и анкетата от преди 3 години. От тогава до сега, заплатата ми е нарастнала двойно, което единствено може само да ме радва. Но пустите му пари все така не стигат. При мен почти се е утроила... ама като знам к'ви пари 'зимах тогава И парите си стигат, но не за всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Супер ако резултатите са реални, дано пуберите да не цъкат на над 1200 за густо само.. според мен това е мн вероятно.или просто някой хора прочитат въпроса като: за колко пари бихте искали да работите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 При мен почти се е утроила... ама като знам к'ви пари 'зимах тогава И парите си стигат, но не за всичко Айде да си ги мерим Sorry, изпростявам на моменти обаче не можах да се сдържа... То и при мен е в пъти и пак не стигат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Ники, верно ли искаш да ги мерим Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Ники, верно ли искаш да ги мерим Налага ли се? Това мисля отдавна сме го минали в училище. Просто бъзиках Пешо за "утрояването" - бях в добро настроение одеве защото пробвах един "джак" Струва ми се че доста поводи за черпене се насъбраха но организацията малко куца (при мен - защото моя режим хич не е лесна, но това е друга тема). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Целта на темата е??? Форумно пишкомерене или илюзии за някаква нереална представителна извадка преди изборите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Пишкомерене? И как по-точно е пишкомерене като анкетата е анонимна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Аха...а двете страници с коментари какво представляват точно?Като е анкета,да остане само тя.Пак питам идеята на темата каква точно е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.