CecoR Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Предлагам за продан 4 2 1 брой капак за WC от МДФ Остана 1 брой Цена 15лв 12лв за брой Отлично качество Произведени в Германия Въпроси и мнения в темата или на тел 0895 937297 (8h - 20h) Намират се в Асеновград Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Има ли друг цвят? Или бели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 Само този цвят имам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 КАПАЦИТЕ ВЕЧЕ ПО 12лв за брой Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 Цена 40лв за четирите броя накуп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted July 23, 2009 Author Share Posted July 23, 2009 Цена 40лв за четирите броя накуп! Това отпада! Останаха 2 броя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutalla Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Това отпада! Останаха 2 броя! ...Капаците ги взе моята дъщеря,.. аз й казах, че, като са по 10 лева, да вземе ПО 2 броя - за дома и за вилата. Тя, явно, не ме е чула за опцията "Цена 40лв за четирите броя накуп!",.. след като са се прибрали, тя ми обясни, че не са по 10, а по 12 лева и даже искахте 15 .. затова тя взе само 2 броя. Ако имате път до Пловдив и ще я "върнете" отпадналата опция, бих доплатила за останалите 2 бр. капаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 ...Капаците ги взе моята дъщеря,.. аз й казах, че, като са по 10 лева, да вземе ПО 2 броя - за дома и за вилата. Тя, явно, не ме е чула за опцията "Цена 40лв за четирите броя накуп!",.. след като са се прибрали, тя ми обясни, че не са по 10, а по 12 лева и даже искахте 15 .. затова тя взе само 2 броя. Ако имате път до Пловдив и ще я "върнете" отпадналата опция, бих доплатила за останалите 2 бр. капаци. Няма проблем да ви ги дам и останалите, но не е ставало и дума за четирите броя , и затова ги е взела по 12лв/бр , а и не съм искал 15лв за брой , тъй като малко по-рано съм свалил цената, вижте темата. За сега няма да пътувам до Пловдив , но ако искате обадете се и елате пак да ги вземете.За вас опцията ще важи. Пишете да ви ги запазвам ли или не ! И един номер за връзка, моя го знаете. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rutalla Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Няма проблем да ви ги дам и останалите, но не е ставало и дума за четирите броя , и затова ги е взела по 12лв/бр , а и не съм искал 15лв за брой , тъй като малко по-рано съм свалил цената, вижте темата.За сега няма да пътувам до Пловдив , но ако искате обадете се и елате пак да ги вземете.За вас опцията ще важи. Пишете да ви ги запазвам ли или не ! И един номер за връзка, моя го знаете. Поздрави! Благодаря, но ще се откажа - няма да Ви занимавам с причините: нищо лично, проблемът е в "моите" шофьори и "..навика ми да се презапасявам.." Лек ден . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 Остана само един капак , но той е запазен зо момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 Капака е отново в продажба , тъй като не се обадиха да го вземат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.