wersa Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Продавам 2 броя дъмбели sport depot Нови,с кутиите. Същите като от долния линк. http://www.sportdepot.bg/products/fitness/...umbel-hrom-10kg цена за 2-та броя - 100 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 нова цена-90 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 нова цена-90 лева бартер за нещо от подписа ми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 крайна цена за дъмбелите - 80 лева. Бартер само за велосипед-(нещо от рода на "спринт аполон"),като доплащам - (до 40 лева), в зависимост от модела и състоянието на велосипеда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTISOCIAL Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 от къде си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 от къде си? Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmarkov Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 специално проверих, защото мисля да си взимам и в Метро ги има абсолютните същите (даже на кутията пише Sport Depot - сайта който си дал) и са по 39 лв. едната. Давам 65 лв. max иначе няма файда ще си ги взема чисто нови от там, ако си навит пиши на Л.С. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wersa Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 специално проверих, защото мисля да си взимам и в Метро ги има абсолютните същите (даже на кутията пише Sport Depot - сайта който си дал) и са по 39 лв. едната. Давам 65 лв. max иначе няма файда ще си ги взема чисто нови от там, ако си навит пиши на Л.С. Тъй като нямам представа как вървят дъмбелите,реших да проверя в интернет. На линка който съм дал са 60 лева единия,затова реших че 80 лева за 2-та си е изгодна цена.На мен са ми подарък.Щом в Метро са толкова евтини то обявата ми отпада. За по малко от 80 няма смисъл. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanvan Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Тъй като нямам представа как вървят дъмбелите,реших да проверя в интернет.На линка който съм дал са 60 лева единия,затова реших че 80 лева за 2-та си е изгодна цена.На мен са ми подарък.Щом в Метро са толкова евтини то обявата ми отпада. За по малко от 80 няма смисъл. Моля затворете темата. Наистена в метро са много евтини дъмбелите. Мисля че ако им вземеш 60, 70 кинта си идеален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.