grunchaka Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Пичове имам една счупена матрица му викате май,аз му викам дисплей от делл инспайрън 6400 15,4 инча самсунг.ако на някой му върши работа за нещо да ми пише ЛС ше му я пратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 от кой град си? Ако си от Пловдив, да мина да я взема утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 от русе съм колега, ако искаш мога да ти я пусна по еконт,до офис на еконт.мисля е към 5лв доставката до офис.ако искаш само кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 А забравих да питам, лампата здрава ли е поне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 А забравих да питам, лампата здрава ли е поне? честно казано незнам кое е лампата.лаптопа бачкаше до последно.синът ми го изпусна на земята и дисплея се нацепи целия,но си светеше.така го свалиш и си сложих новия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 темата е за триене.честито на печелившите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.