GeorgeCh Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Всичко е продадено, темата е за затваряне. Поради смяна на офиса обявявам разпродажба на някои ненужни за мен неща: 1. Цифрова копирна машина Xerox WorkCentre XD104. Машинката има проблем - счупи се някакъв датчик, закрепиха го и работи известно време, но после започна да прави проблеми. Почти след всяка отпечатана страница дава някаква грешка. Трябва да се орвори и затвори страничния капак, след което грешката се нулира и пак може да отпечати страница. Бонуси - Има паралелен интерфейс и може да се ползва и като принтер. Драйвери за XP има в нета, ако не можете да ги намерите - пращам на мейл. Давам още две касети за тонер в неизвестно състояние, както и още някакъв резервен модул, не го знам какъв е. Ако има някой мераклия да си я постегне, машинката е доста добра като качество, а и тонера излизаше много евтино. Снимка1 Снимка2 Снимка3 Цена - 20лв. 2. Уникално изделие - моитор и телевизор в едно. Като монитор поддържа резолюции до 1024х768. Като телевизор не е ползван много отдавна, но единственият проблем беше със звука - на моменти изчезваше за малко и после пак се появяваше. На времето е имало вграден в него и компютър 486, но предишния собственик го е изкормил. AV на лицевия панел май не работи, но отзад има SCART, който работи без проблем. Снимка1 Снимка2 Цена - 20лв. 3. Матричен принтер Epson LQ570+ в неизвестно състояние. До последно е работил и мисля, че има нужда само от една основна профилактика (почистване) и пак може да върши работа. Липсва му тавичката за поставяне на А4 листа - работил е само на перфорирана хартия. Давам и бонус - чисто нова лента за него. Снимка Цена - 10лв. 4. Цветен ръчен скенер Genius ScanMate/256A. Не помня някога да е ползван. Има по-скоро антикварна стойност. Върви комплект с някакъв контролер на ISA слот. Има си и ДИСКЕТИ! с драйвер, книжки и прочие - пълен комплект. Най-вероятно никога няма да заработи на по-съвременен компютър и под XP. Става за украса на някоя музейна витрина . Снимка1 Снимка2 Цена - 5лв. 5. Стара ATX кутия без захранване, доста пожълтяла, но годна за употреба. Снимка няма. Цена - 5лв. 6. Шпиндели за CDта. Има за по 10, 25 и 50 диска. не съм ги броил по колко са от вид, общо са един малък кашон. Снимки няма. Цена - 50ст/бр. Извинявам се за лошото качество на снимките, но нямах възможност да направя по-добри. Понеже до края на месеца трябва да освободя стария офис, а нещата са там, то офертата е валидна до 15:00 часа на 30.06.2009г. (вторник). Пак по същата причина цените са символични и се приемат всякакви коментари по тях. Което не се продаде до тогава, ще трябва да отиде в контейнера за радост на братята роми. Тъй като вече не съм в стария офис на Капитан Райчо 71 - получаване на стоката само с предварителна уговорка (най-добре на GSM). Понеделник между 10:30 и 11:00 би трябвало да съм там и е един примерен час за получаване. ВНИМАНИЕ: Координатите в подписа ми са на НОВИЯ офис. Вещите се намират в СТАРИЯ - на ул. Капитан Райчо 71. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Давам 20 лева за позиция 1 и 3 - комплект !!! Дай координати! Едит, Видях ги... Гледам че си още на линия, но мои е неудобно да звъня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 За позиция 1- ако качеството на отпечатаното е прилично- го взимам на обявената цена Имаш РМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 Отговарям тук по реда на запитванията в темата и на ЛС: 1. Yesterday, 23:12 - DenisBeljata - Има запитвания за двата принтера поотделно на обявените цени. Ако не се продадат до утре става. 2. Yesterday, 23:26 - ЛС - volt - Позиции 1, 2, 4 и 5 засега са приоритетно запазени за него. Ще изчакам днес поне до 15:00 да се обади на 0888 221372 да се разберем кога и как ще ги вземе. Ако не се обади - печели някой друг . 3. Today, 00:05 + ЛС Today, 00:10 - Igniter - Ако не се обади volt - ти си на ход. 4. Today, 02:24 - ЛС - funakoshi - Позиция 3 се пази днес за него. Чакам обаждане да се уговорим. Ако поне един от гореизброените се свърже с мен по телефона (0888 221372) до 15:00 часа, мога да съм на Капитан Райчо 71 между 15:00 и 16:00. Ако никой не се обади - следваща възможност за огледи - утре след 10:00, но пак с уговорка по телефона . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.