Rafaello Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 E vsi4kite uchilista v pld se izrediha, daite i edin VUZ da turnem tuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Аз съм "ЗА"!!! 1.УХТ и аз във него! Вече се раздвоявам- мислех да пиша във ФЕГ форума, но този по- ми ляга на сърце май.... или май не.... Не знам. Но определено е по-актуален за мен. Френската е минало. УХТ е настояще! 2. Тук наистиа имаше нужда и от малко ВУЗове. А това че УХТ е първия може само да ме радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 29, 2004 Share Posted April 29, 2004 Да и аз съм там - 5-та година АИУТ - магистър Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 И аз съм в УХТ - 4-ти курс "Биотехнологии". Май така, както е тръгнало, обаче, бая време ще съм си 4-ти курс Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Мда и аз съм поданик на Великата Имерия УХТ ! Може някой ден да се съберем да обсъдим вуза на по бира или нещо по-твърдо, ако се съберем достатъчно сериозни студенти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Така да ме дразни това УХТ, Къде по -звучно си беше ВИХВП. ( ВИнаги Хапнали Винаги Пийнали ) Та по същество, хубаво си е даскалото И аз го завърших (почти де) Хубави годинки бяха. Ех спомени... ПС: браво за темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Дам и аз съм съгласен, нистина време беше да има темичка за няокое ВУЗ Е аз не съм завършил все още никой курс в ВИХВП, но се надявам от есента да почвам при вас Или топлотехника или автоматизация... Ако някой може да каже ся кое е по добре ша съм му благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 И двете специалности към които си се насочил искат сериозно учене. Първи и втори курс Гърч след това малко по айляк, поне за мен беше така Като топлотехник ти препоръчвам Топлотехника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 доц. А. Костов ще му вземе здравето! И на мен има да ми го взима, ама аз се дърпам още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Хахаха е то без взимане на здравето как да стане човек инженер ся То беше ясно още от началото че ша има мноооого Гърчене покрай двете специалности но ще видим коя ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 доц. А. Костов ще му вземе здравето! И на мен има да ми го взима, ама аз се дърпам още. А(точка)Костов не преподава на специалност Топлотехника. Той се занимава с технолози и МиУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.