Midex Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Ако те изпревари автобус направо ти взимат книжката, за да осъзнаеш колко срамно нещо си допуснал да стане Не позна - книжката се взима за това, че не си успял в движение да се прехвърлиш в автобуса, защото явно е по-добре да седиш в него, отколкото да караш кола. Хайде спирайте с офтопиците вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 ИНСИГНИА - КРАСИВА ?!?!?!? Знам знам.. нямам вкус Ма на мен ми харесва, кво да правя И на мен ми харесва и то доста . И новата тигричка ми харесва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Туй ли говориш? http://www.tigratwintop.com/ Щото то си е кенефец. ______________________________ Да, и не е нов модел ами от 2004 майче и даже не съм сигурен дали още я правят тая въшка. Още нещо което ме дразни в колата, няма "печка". Като влезеш сутрин и е студено - и купето и двигателя му трябват 2-3 минути да влезе в работна температура. Ама нали сме добри деца не ръчкаме над 2.5к толкова рано сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Да бе ... симпатична е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Туй ли говориш? http://www.tigratwintop.com/ Щото то си е кенефец. ______________________________ Да, и не е нов модел ами от 2004 майче и даже не съм сигурен дали още я правят тая въшка. Още нещо което ме дразни в колата, няма "печка". Като влезеш сутрин и е студено - и купето и двигателя му трябват 2-3 минути да влезе в работна температура. Ама нали сме добри деца не ръчкаме над 2.5к толкова рано сутрин. Отваряш една, две "лютеници" и си готов. Не се сдържах просто. А иначе парното ме дразни - малко повечко време му трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.