kanata Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 zashto phoneticata na vista mi e razmeshena tam kadeto W-ne e v ae sh i oshte kup drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Защото вече от 3 години се вдига врява именно за това, че фонетиката на Виста не е по "стандартите" по които са свикнали 99% от хората . Такава е, 5-6 символа са разместени. Ако не можеш да свикнеш, пълно е с фонетики, които се инсталират допълнително и при които всичко е на мястото си, даже отгоре. Аз лично моята фонетика съм си я правил сам. Ползвай MS Keyboard Layout Creator на майкрософт да си направиш своя, ако имаш половин час време. Само внимавай, и ползвай кодовете на символите за да правиш размествания, защото имаше някои тънкости, особено със символи като ѝ и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Да не забравяме за Търсачката http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...0&start=420 и също че си пишем на кирилица А и на мен не ми беше приятно първо като минах от Експи на Виста но в последствие свикнах и даже ми е по удобно но си е до вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Или може да ползваш това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.