Jump to content
BulForum.com

Разчиствам: 4 телефона (за части)

Recommended Posts

Имаха някакви проблемчета, но от толкова време седят захвърлени на един рафт, че вече забравих на кой какво му имаше, а и нямам мерак да ги проверявам пак, така че ги приемете за неработещи...

- Панасониците май имаха проблем със зареждането (започват да зареждат и по някое време спират).

- Сименса май работеше, но се изключваше сам по някое време когато му скимне.

- Нокията пък преди време баща ми я беше намерил до някаква градинка и ми я даде - тъй като си работеше се опитах да я включа и евентуално да се обадя на собственика, но имаше включен код на телефона...след това реших да мина през районното до нас - там ми се изсмяха, че бил евтин модел и нямало смисъл да търсят собственика и от тогава седи захвърлена при горните телефони.

С изключение на Нокията другите май имаха зарядни...само трябва да намеря къде съм ги сложил.

Ето и конкретните модели: Сименс C65 ; Панасоник A100 ; Панасоник GD55 ; Нокия 6230

Продавам/заменям ги само в пакет (не ми се занимава поотделно) за 8 лв. или срещу някаква ~1 Gb SD/MMC карта (или в краен случай флашка).

вземам ги,от Пловдив ли си?

пиши ми как да се разберем

Да, но малко преди теб ми писа на ЛС petyr hvorev и досега се обяснявахме къде да дойде да ги вземе...даже може и да е тръгнал...съжалявам, но беше малко по-бърз от теб. ;)

Ако има някаква промяна ще я напиша пак тук. Засега затварям темата, че тръгвам за срещата и ако се срещнем, тогава ще я преместя в раздела за приключилите продажби.

Едит: petyr hvorev беше по-бърз и от мен на срещата, така че телефоните вече са в него. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...