didopido Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Продавам електронна цигара, нова, внесена е от Хонг Конг, не е разопакована, защото има целуфан. Предпочитам новият собственик да направи това. Цигарата е в удобна пластмасова цигарена кутия с бонус 6 пълнителя. Според производителя един пълнител, който е във форма на филтъра на цигарата, е достатъчен за 200 дърпания. Цена: 50 лв. Нова цена: 40лв. Нова цена на цигарата: 35лв. Продавам и комплект 10бр пълнители за цигарата. Цена: 21 лв. Нова цена: 15лв. От Пловдив съм, няма проблем да изпратя и с куриери. За контакт: 0898 903090 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 трябва ми нещо такова, така че мога да ти предложа реалната цена 25 лева за двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 "Продавам електронна цигара, нова- не е разопакована,в удобна пластмасова цигарена кутия с бонус 6 пълнителя" А аз бих взел само тази на цена (макар и нереално завишена) от 25 лева Ако си съгласен,пиши ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
didopido Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 трябва ми нещо такова, така че мога да ти предложа реалната цена 25 лева за двете А аз бих взел само тази на цена (макар и нереално завишена) от 25 лева Благодаря Ви колеги за щедрите предложения, цената си остава обявената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didopido Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 Нова цена на цигарата: 45лв. Нова цена на комплект от 10 пълнителя: 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didopido Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Нова цена на цигарата: 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didopido Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 Продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.