stanchobb Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Търся стар,но РАБОТЕЩ хладилник. Да е по-възможност от най-малък размер, например като тези тип мини-бар или от старите ниски хладилници, но и по-голям да е не е проблем. Основното е цената: по възможност символична.... За правилата на форума слагам 10 лв. цена. Купувам го за съседка пенсионерка,която е сама жена и не може да си позволи приличен нов хладилник и понеже старият е непоправимо увреден в тези жеги ситуацията е ужасна. Това е. Искам да помогна на жената,очаквам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyudmilsl Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Имам един Мраз не от най малките, който стой вече 2-3г в мазето. Преди си работеше нормално. Не ти искам пари за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Имам един Мраз не от най малките, който стой вече 2-3г в мазето. Преди си работеше нормално. Не ти искам пари за него. Благодаря ти за офертата! В такъв случай дано си е още работещ и направо ми пиши или ми дай телефон, за да се разберем кога е удобно да го взема. Най-малкото ще почерпя или ще се разберем нещо за пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.