mortal_dreams Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Здравейте... От едно известно време свалям със 1мб/с докато преди това свалях с 2,3-2,5мб/с Имаме 3 компютъра вързани с рутер и въпреки това съм свалял със 2,4 чудих се данеби да е заради това че и 3те работят , спрях 2та и същата работа скороста ми е ограничена до 1мб/с как да фиксирам проблема...uTorrent ми казва че не съм конектнат и проблема е или от файрлола или от рутера... проверих всичко и не намерих някакво ограничение от там! Също така ми каза че трябва да отворя някакъв порт за да могат да се кънектнат към мен ! Един приятел ми каза че ако изгори лан-картата сваляла скороста на половина(което ми се стори абсурдно!!!) Та Има ли някой компетентен който да каже как да остраня гадния проблем ??? Благодарско предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Пусни си опцията UPnP (Universal plug and play) - това за рутера Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 А възможно ли е доставчика да те е орязал просто? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.