Nax Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 някой може ли да ми каже някой WML едитор... свалих си до сега няколко дето са пълна боза и нищо не вършат... и докато сме на темата някой знае ли free web hosting с включен WML, а и емулатор който да чете WML че все пак да мога да видя какво съм направил... ако някой може да помогне да пише... мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 tagtag What is TagTag? build your WAP site free hosting get free ringtones get free pictures for your phone get free Java games surf WAP sites bg hosting WML Editor Emulators айде успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 направените страници можеш да си ги отваряш с Opera за да видиш какво се е получило "hosting с включен WML" - всеки хостинг е такъв edit: сещам се един въпрос и ще го задам тук, защото е близък до темата : Може ли да се ограничи достъпа до страницата до определен GSM само, ама без да се иска име и парола ? По някакъв начин да се разпознава GSM-а и ако не е правилния да му се показва друга страница или въобще нищо да не му се показва ? GSM-a има ли нещо като MAC address ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted April 25, 2004 Author Share Posted April 25, 2004 хех Slain мерси много ми помогна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 хех Slain мерси много ми помогна... нема проблеми кат си напрайш сайта дай да му хвърлим по едно око Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.