Jump to content
BulForum.com

Предлагам работа за деня на изборите (05.07)

Recommended Posts

Социологическа агенция "Скала" вече не търси хора за деня на изборите - 5ти юли 2009. Работата е в групи от по трима души и се състои в анкетиране на хората, гласуващи в рамките на изборния ден. Проучването ще се състои в различни селища от област Пловдив - местата за Пловдив град се запълниха (всички разходи по транспорт се поемат от агенцията)

Заплащане - 50 лева на човек.

Моля, интересуващите се да се явят в офиса на агенцията на адрес ул. Булаир 2А (точно до ректората на ПУ "Паисий Хилендарски")

Телефон за контакти - 0885 520 389

e-mail: scala_plovdiv@abv.bg

п.с. След няколко въпроса май трябва да дам още няколко подробности.. Всъщност терминът "анкета" май не е много точен. На практика ще е точно копие на бюлетината, с която се гласува в изборния ден, с което хората, които вече са гласували, ще бъдат помолени да повторят вота си, отново анонимно, разбира се, за целта на нашето проучване. Подробен инструктаж ще получите, когато дойдете в офиса. Работното време е за целия изборен ден, т.е. от 6:00 до 19:00.

п.п.с. променяме работното време за хората извън територията на града - ще имат възможност да гласуват тук веднага след започването на изборния ден, след което ще тръгнат за съответните селища. Агенцията поема разходите за бензин, ако пътувате с личен автомобил, или за такси, ако не разполагате с такъв.

Заинтеренсован съм но съм на 17, пиши ми на ЛС ако има проблем, мога да взема с мен още 2-5 човека в зависимост от това дали има проблем с годините, и как ще се разберем с плащането и работното време, ако може и оточнение на нещата които точно трябва да се правят (на ЛС) бих бил много благодарен, БЛАГОДАРЯ!

Заинтеренсован съм но съм на 17, пиши ми на ЛС ако има проблем, мога да взема с мен още 2-5 човека в зависимост от това дали има проблем с годините, и как ще се разберем с плащането и работното време, ако може и оточнение на нещата които точно трябва да се правят (на ЛС) бих бил много благодарен, БЛАГОДАРЯ!

Здравей!

Благодаря за интереса, но няма как да стане, съжалявам... Трябва да сте пълнолетни.

Поздрави!

А тези, които ще вършат тази работа, как ще могат да гласуват при това работно време?

Групите са от по трима души, спокойно може двама да работят докато третия почива/гласува. Проблемът е за хората, които не са в Пловдив - на тях трябва да се вади документ за гласуване на друго място...

п.с. След няколко въпроса май трябва да дам още няколко подробности.. Всъщност терминът "анкета" май не е много точен. На практика ще е точно копие на бюлетината, с която се гласува в изборния ден, с което хората, които вече са гласували, ще бъдат помолени да повторят вота си, отново анонимно, разбира се, за целта на нашето проучване. Подробен инструктаж ще получите, когато дойдете в офиса. Работното време е за целия изборен ден, т.е. от 6:00 до 19:00.

Не става ли дума за Exit Poll?

AssassiN - точно.

За всички други - в офиса има хора от 9 до 6 (може и малко по-късно, но не разчитайте на това), ако искате да се запишете - направо там :)

Групите са от по трима души, спокойно може двама да работят докато третия почива/гласува. Проблемът е за хората, които не са в Пловдив - на тях трябва да се вади документ за гласуване на друго място...

само дето тия заявления се подаваха до миналата събота...... :laughing:

И що говориш без да знаеш ? Търсят още хора !

А пък ти като правиш забележки , е силно препоръчително да знаеш за какво става въпрос... Къде видя някой да твърди ,че не търсят хора :wacko:

zlobil - прав си, уви :( По същата причина и аз няма да мога да гласувам, в София ще съм..

И все пак, запълнихме местата за територията на града, вече търсим хора само за селища от областта (едитнах първия пост)

edit: променяме работното време за хората извън територията на града - ще имат възможност да гласуват тук веднага след започването на изборния ден, след което ще тръгнат за съответните селища. Агенцията поема разходите за бензин, ако пътувате с личен автомобил, или за такси, ако не разполагате с такъв.

Искам да попитам какво се разбира под Пловдивска област? Бихте ли споменали за кои населени места точно става въпрос? Може ли конкретно за Асеновград? За тези, които ще пътуват в друг град, в колко часа трябва да са там? Или ако се освободи място за Пловдив да оставя телефона си, за да ми се обадите. Имам предвид себе си и още 1 човек над 18 г. сме. Предварително Ви благодаря.

Ивелина Атанасова

Ние самите не знаем още за кои населени места става дума. Извадката за пловдивска област ще се прави в понеделник, тогава можем да дадем повече информация. Населените места се избират общо взето на случаен принцип, възможно е да се падне и Асеновград. Тези, които ще пътуват, трябва да са там колкото може по-рано, в идеалния случай - 6 без 15. Ако желаете да се запишете ще трябва повече информация от телефонен номер, най-добре минете през офиса, за да ви обясним и уговорим всичко.

За пореден път се убеждавам, че няма сигурни неща в тази държава, дори когато тема за работа е пусната от човек със "стаж" във форума от 5 години. Как е възможно при положение, че съм се записал на втория ден от пускането на обявата, днес да ми се съобщи (и то добре, че пак попитах), че първоначално предвидените места се оказали по-малко и работата за мен и 2мата ми колеги отпада. Сливи ли имахте в устата да наберете един телефон и да съобщите на един от тримата, отделно че ни взехте данните от личните карти и обяснихте, че проблеми няма да има.

Също разбрах, че аз и двамата ми колеги не сме единствените ощетени...

То бива, бива ама....

За това, че не се обадихме, си прав и официално се извинявам искрено за всички подобни случаи от името на целия пловдивски офис на агенцията.

Сега от мен. За държавата не знам, но на такава работа преди избори НИЩО не е сигурно. Отговориха ни много хора, от които не знаехме колко трябва да вземем, орязаха ни местата в последствие. Не аз избирах кои от записалите се да участват, така че няма нужда да ме нападаш лично (отделно, че не мога да намеря връзката със "стажа" ми във форума ;)) Ако това ще те успокои, аз самият, заедно с още 5 човека, не знам още дори къде в България ще съм за изборите, да не говорим, че няма да мога да гласувам. Кофти се получи, наистина, за което съжалявам.

За това, че не се обадихме, си прав и официално се извинявам искрено за всички подобни случаи от името на целия пловдивски офис на агенцията.

Сега от мен. За държавата не знам, но на такава работа преди избори НИЩО не е сигурно. Отговориха ни много хора, от които не знаехме колко трябва да вземем, орязаха ни местата в последствие. Не аз избирах кои от записалите се да участват, така че няма нужда да ме нападаш лично (отделно, че не мога да намеря връзката със "стажа" ми във форума ;)) Ако това ще те успокои, аз самият, заедно с още 5 човека, не знам още дори къде в България ще съм за изборите, да не говорим, че няма да мога да гласувам. Кофти се получи, наистина, за което съжалявам.

Връзката за стажа във форума я направих по този случай, че не си от вчера и може да ти се има доверие. Сигурно не си ти виновният, но в случая ти си представителното лице, ти си пуснал обявата и сега ти трябва да понесеш критиката.

Какво ще правите с личните данни на толкова много хора ме интересува?

И при мен се получи малко тъпо с тази агенция, 6 човека ходихме да се записваме, останахме с впечатление че работата е сигурна и си направихме графика така че да си освободим нещата за този ден, впоследствие ние трябваше да ви търсим за да разберем че няма места, въпреки че ви оставихме телефони..Ами предупредете че местата са малко или поне звъннете един телефон..Легопчо не те обвинявам теб лично, знам че си там просто служител и не зависи от теб, не те познавам, но имаш вид на коректен човек, просто кажи на шефовете си че с тези номера се получава малко кофти, започвам да загубвам всякаква вяра в тази и въобще всяка друга агенция, а и не съм само аз :)

Sothbiss: Понесох критиката и се извиних. Некоректно беше да не се обадим. Надявам се да не останат прекалено лоши чувства. Личните данни на хората, които ще участват, са изпратени вече за регистрация в ЦИК, с останалите няма да правим нищо.

vtiik: С теб вече си писахме на ЛС - наясно сме, че ситуацията беше неприятна. Надявам се разбираш, че не става дума за "номера", което, естествено, не е кой знае каква утеха..

Впрочем си говорил с колегата, не с мен.. а от добрата страна - сега имаш цял свободен ден :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...