root666 Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 Здравейте Някой знае ли, къде в Пловдив, за предпочитане в Кичука или наблизо има естакада или канал за свободно ползване. Искам да си сменя сам маслото по ред причини, и затова ми е нужен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 като отиваш от Гладстон за Смирненски през Пещерско шосе, след линията гледай вдясно, има 1 доста занимарено, огледай го и ако му се довериш действай Като отиваш от Тракия към центъра по Найчо Цанов, след като минеш под надлеза, гледай пак в дясно, е така г/д Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 ...Като отиваш от Тракия към центъра по Найчо Цанов, след като минеш под надлеза, гледай пак в дясно, е така г/д ... Това второто си е на един човек и се заключва - не може да се ползва свободно Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Тва второто е на арменеца дето лепи брони. В никав случай не е за свободно ползване. Доколкото знам има май само 1 в града за свободно ползване и това е старият гараж на автобусите към Гиганта.Там си имало канал и се ползвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Eeee глупости ... има и още 2 канала за свободно ползване , където съм си ходил сам и никой не ми е казвал копче ... #1 - Влизаш , минаваш покрай сградата , завиваш на дясно и гледаш в края една естакада . Твоя е , освен ако някой тъпанар не е решил да паркира точно пред нея - http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=2e8dcf6...mp;initsearch=0 #2 - Някъде тук се пада , точно преди бензиностанцията на Петрол има един портал , който в 9/10 случая е отворен , влизаш си вътре и срещу теб има 2 големи канала http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=2e8dcf6...mp;initsearch=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 ...И двата линка отварят едно и също, с нищо неотбелязано каре между булевардите Цар Борис III, Мария-Луиза, Източен и Христо Ботев.По-добре дай координати в Google Earth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Отбелязан е ТУ София - филиал Пловдив, 1 и 2 корпус. По едно време имаше пусната бариера и пускаха само срещу студентска книжка, но последния път нямаше никой. Явно са спряли. Честно казано толкова години съм ходил там и така и не съм се замислял да го обиколя отзад да го поразгледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.