lithrone_s Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Помагайте колеги ... трябва ми монитор от правец най вероятно с 9 пина да е буксата .....плащам веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Кажи по-конкретно какъв монитор ти трябва,CGA или Herkules? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 Кажи по-конкретно какъв монитор ти трябва,CGA или Herkules? не знам човече.... трябва ми за една машина която работи с такъв монитор но неиния изпуши... казаха ми че монитор от правец пасва .... даже не знам дали на правеците мониторите са с 9 пина а това дето си писал.... херкулес и цга ако са марки предполагам че няма значение ..... пиши цена и с какво разполагаш най-добре... както и други ако имат да пишат цени в темата направо или на лс придружени с телефон за контакт.... благодаря предварително на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuke2000 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 CGA и Herkules не са марки, а стандарти. Най-добре уточни, че ти трябва от Правец 16 ... Защо не оправите разваления Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Донеси изпушилия да го видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 Намерих монитор, моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.