Jump to content
BulForum.com

Продавам MP3 плеър TEAC

Recommended Posts

Teac_MP_370_0.jpg

Моделът е MP-370 с 1 Gb:

Interface USB 2.0

Supports MP3, MP4, WMA, JPG

Display 1,5" LCD

Digital voice recording in WAV

Supports movie player, image viewer (jpg)

Equilizer 19 Modes User Equalizer

ID3 Tag Support

Battery Lithium-ion battery – up to 10 hours playing time

Firmware upgradeable

Dimensions 70x 40 x 10 mm

Weight 40g

Content User manual, USB cable, stereo earphones, installation CD, conversion software MP4

Ползвал съм го изключително малко и то най-вече за voice recording, защото прави изключително добри и чисти записи с вградения си микрофон и мога да избера всяка честота за запис от 8 до 48 килохерца.

Екуилайзерът му има около 20 готови шаблона за различен тип музика.

Има и радио, което май не е описано в данните по-горе. Може да повтаря многократно части от музиката/текста в записа.

Могат да се гледат снимки и видео...даже още с купуването на плеъра имаше качен някакъв трейлър на филм, дето още не съм изтрил и се вижда доста добре на малкото екранче.

Външно е запазен, тъй като винаги е бил в калъфче. Взимал съм го есента миналата година, но не мога да открия къде съм забутал гаранцията... ;)

Продавам го, защото го ползвам 'от дъжд на вятър', а и имам друг плеър с 512 Mb, който също мога да ползвам когато ми потрябва.

И тъй като пазарлъкът в нашия форум си е задължителен...слагам цена от 35 лв. и го давам на първия, с когото се спазарим за 30 лв. :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Едит: Поради бързата реакция на asasas, който ми писа на ЛС, веднага си редактирам поста. Ако има промяна и нещо се разминем с него - пак ще го укажа тук.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...