vikktor Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 търся вентилатор, перката не е от толкова голямо значение може и стар да е, ама да работи... може и да не е безшумен както при всички, цената има значение и все пак има ли някой вентилатор за продан? П.С. вчера ми дойде идеята да включа един вентилатор от един радиатор за CPU към компа и да го изкарам навън, положението е много зле - последен етаж... ЖЕГА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 С точно тези характеристики (не безшумен, перка без значение, да работи) само че нови, са около 2-3 лв по магазините . Вече ако искаш безшумен, търсиш ball bearing, там цените са около 10 и нагоре лв, в зависимост от размера. Та.. за 1 лв ли си? Ако някой ти предложи за 2 лв, той 3-4 е нов, ще спестиш 1-2 лв. Но пък ще вземеш стар и шумен, кой ти го дава Edit: Опа, извинявам се, ставало дума за вентилатор за охлаждане на тяло, не на комп . Явно още спя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 В последната брошура на Метро гледах един вентилатор с щипка за бюро - за 17-18 лв някъде беше ако се не лъжа. Имаше и малко по-скъпи със стойка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Имам един напълно излишен(след монтажа на климатик). Добро състояние. Технически характеристики : Вентилатор на стойка 1. Мощност 50W 2. Диаметър 40см 3. Капацитет куб.м/мин 65 4. Брой скорсти на работа 3 5. Регулация на въртене Да 6. Регулация на височината Да 7. Макс. височина 120см 8. Безшумност Да 9. Светлинен индикатор Да 10. Поставка за маса Не Цена: 16 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 В последната брошура на Метро гледах един вентилатор с щипка за бюро - за 17-18 лв някъде беше ако се не лъжа. Имаше и малко по-скъпи със стойка. можеш ли да провериш тук : http://www.metro.bg/pages/1999_login.aspx?0 дали има и да ми копираш някаква информация и снимка, защото аз нямам карта за Метро. Иначе, казах ми, че на руския пазар имало ... 20 лв с 2 години гаранция, като ако нещо се случи с вентилатора ти го подновяват с нов 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Заповядай, това е от брошурата на Метро Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Много ти благодаря, ако ме домързи да ходя до руския пазар, ще ида направо да взема тоя с щипката Изглежда добре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.