Jump to content
BulForum.com

ТЪРСЯ: Вентилатор

Recommended Posts

търся вентилатор, перката не е от толкова голямо значение

може и стар да е, ама да работи...

може и да не е безшумен :D

както при всички, цената има значение

и все пак има ли някой вентилатор за продан?

П.С.

вчера ми дойде идеята да включа един вентилатор от един радиатор за CPU към компа и да го изкарам навън, положението е много зле - последен етаж... ЖЕГА!

С точно тези характеристики (не безшумен, перка без значение, да работи) само че нови, са около 2-3 лв по магазините :) .

Вече ако искаш безшумен, търсиш ball bearing, там цените са около 10 и нагоре лв, в зависимост от размера.

Та.. за 1 лв ли си? Ако някой ти предложи за 2 лв, той 3-4 е нов, ще спестиш 1-2 лв. Но пък ще вземеш стар и шумен, кой ти го дава :bgrin:

Edit: Опа, извинявам се, ставало дума за вентилатор за охлаждане на тяло, не на комп :) . Явно още спя :) .

В последната брошура на Метро гледах един вентилатор с щипка за бюро - за 17-18 лв някъде беше ако се не лъжа. Имаше и малко по-скъпи със стойка.

Имам един напълно излишен(след монтажа на климатик). Добро състояние.

Технически характеристики : Вентилатор на стойка

1. Мощност 50W

2. Диаметър 40см

3. Капацитет куб.м/мин 65

4. Брой скорсти на работа 3

5. Регулация на въртене Да

6. Регулация на височината Да

7. Макс. височина 120см

8. Безшумност Да

9. Светлинен индикатор Да

10. Поставка за маса Не

Цена: 16 лева

В последната брошура на Метро гледах един вентилатор с щипка за бюро - за 17-18 лв някъде беше ако се не лъжа. Имаше и малко по-скъпи със стойка.

можеш ли да провериш тук : http://www.metro.bg/pages/1999_login.aspx?0 дали има и да ми копираш някаква информация и снимка, защото аз нямам карта за Метро.

Иначе, казах ми, че на руския пазар имало ... 20 лв с 2 години гаранция, като ако нещо се случи с вентилатора ти го подновяват с нов 100%

Много ти благодаря, ако ме домързи да ходя до руския пазар, ще ида направо да взема тоя с щипката ;)

Изглежда добре....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...