Jump to content
BulForum.com

Продавам колони

Recommended Posts

Колоните ги открих скоро при едни други стари вещи в мазето . Работи ли са до преди една година безупречно , но за жалост не мога да намеря усилвателя (eто защо ги и продавам - Пък и са малко морално остаряли за мен ) . До последно са свирили без грешка , но от престоя в мазата имат леки забележки по външният вид .

Начало на търга (днес) : 17.06.09 - 10.00 ч.

Край на търга : 21.06.09 - 22.00 ч.

Начална цена : 11 лв.

Стъпка : 3 лв

Блиц цена : 50 лв

Евентуалният собственик ще разполага с 2 дена за прослушване и мънибек , транспорта е за моя сметка в рамките на града , а ето и снимки :

dsc00545cip.th.jpg dsc00546qkx.th.jpg dsc00548d.th.jpg dsc00549e.th.jpg

Може ли снимка отзад на единия басов?

Мислиш ли, че ще се хване да разглобява колоната, само за да снима басовия говорител отзад? Достатъчно снимки са дадени, за да се прецени състоянието на колоните, а и продавачът сам казва: "Евентуалният собственик ще разполага с 2 дена за прослушване и мънибек , транспорта е за моя сметка в рамките на града", което е напълно достатъчно.

П.П. Имал съм няколко такива чифта преди 20-тина+ години и бяха едни от най-добре звучащите (да не кажа най-добрите) български колони за габаритите си - просто кутията и бас-рефлекторът са много добре изчислени спрямо говорителите, филтрите също. Ако нямат някакви повреди от времето и мазето, колоните свирят наистина много добре с подходящ усилвател (със "Студио 2" / 2Х35W много си пасваха :punk ) ...а ако имат - винаги можете да му ги върнете след 2 дена. ;)

Помолиха ме на ЛС за размерите , ето ги и тях :

Говорители (размера е в диаметър):

5 см , 10 см и 21 см

Размери на колоната :

26 x 20 x 47 см :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...