cafu'wE Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 моля ви ако някой може да ми предостави готов сайт написан на html да се отзове, тъй като не ме бива в тази сфера. ще му бъда изключително задължен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Колко "изключително"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Има сумати готови темплейти и програми за направа. Потърси си, като не казваш и какво точно ще съдържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 знам че има готови темплейти, но дори и с тях пак се изисква работа с програми като dreamwaver и т.н. и от които за съжаление не разбирам и не мога да се справя със задачата. няма определена тема по която трябва да се прави сайта, т.е. съдържанието в него е по избор. ако някой може да ми даде напълно готов съвсем обикновен сайт написан само на html без никакви програми, ако не здраве да е.. офф: tedy , благодаря ти за поредния оффтопик който пишеш в темите ми, за съжаление това не е за пръв път и се надявам модераторите да вземат някакви мерки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 За нищо . Няма оффтопик, защото така ти е поставен въпроса. "Дайте някакъв сайт, къв да е.."... Ми тогава ето ти един сайт (една страница е частен случай на сайт, ако не знаеш). <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Edin prost sait. Po-prost moje da e samo ako e plain/text</title> </head> <body> <h1>Moqt super sait</h1> Towa e moqt sait, ot chist HTML. Priemam ovacii. </body> </html> Явно си по-злопаметен и от мен. Нямам спомен точно да съм гледал дали е твоя темата, за да пиша оффтопик. По-скоро се замисли какви си ги писал, за да се стигне дотам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 ясно е, че няма да ми помогнеш явно нямаш необходимите знания за това, ще те помоля да не пишеш повече в темата. колкото до това какви съм ги писал, смятам че всичко си е било в реда на нещата, но явно ти целиш да се направиш на интересен, избивайки някакъв комплекс може би? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 ясно е, че няма да ми помогнеш явно нямаш необходимите знания за това, ще те помоля да не пишеш повече в темата. колкото до това какви съм ги писал, смятам че всичко си е било в реда на нещата, но явно ти целиш да се направиш на интересен, избивайки някакъв комплекс може би? tedy ти е дал точно това, което искаш. За по-сложни може да пробваш с този сайт, за бързо ще научиш най-простите команди http://tutor.hit.bg/ . Без да знаеш кое да промениш трудно ще направиш каквото и да било. Иначе дори word има готови темплейти, а редакцията им е много проста... Ако искаш толкова, примерно за гаджето някъв сайт да и посветиш, казваш кво да има и ще ти го прасне все някой за 2-3 минути... Но не бързай с нападките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Добре де, КАКВО точно искаш да има на този сайт? Един web site е съвкупност от страници съдържащи някаква информация, връзки между тях, картинки и т.н. Какво точно искаш да съдържа този сайт аджеба? Четейки 2рия ти пост оставам с впечатление че искаш някой да ти напише домашното за което моята тарифа е бутилка Glenfiddich 15 Aко си навит - носиш въпросната бутилка, сядаме за половин час и свършваме работата и 2мата си тръгваме доволни ПС: Не знам теди дали ги разбира тия работи но доколкото знам с това си вади хляба (както и аз междувпрочем)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 cafu'wE не знам кой - какъв комплекс избива, но определено на това, което си писал в първия си пост, като обяснение - получи доста добър отговор. Няколко пъти сме те молили да си прочетеш Правилата, ще го направя отново. Наблегни на точка 9, погледни и точките 1, 2 и 3, защото май тонът ти към участниците в темата - не е от най-добрите. Темата я затварям, за да не се продължава с нападките. Ако искаш за още нещо да ти се помогне - формулирай си въпроса по-добре и ми пиши на РМ, за да отворя темата. Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.