LifeFeel Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 на около 5 години е, но е бачкало към 2 години... съвсем чистичко е може на 10тина пъти веднъж да не се отвори от първия път чете всичко, но малко по-бавно наскоро се случи чисто ново LG да не прочете нещо, а то да успее продавам го защото не ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted April 26, 2004 Author Share Posted April 26, 2004 перфектен външен вид! хайде Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 imali play byton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Много е.Първо защото е на 5 години.Втото защото на 10 пъти веднъж не отваря и трето те нови са по 33 лв.И то 52х.такаче цената му е висока.Ако намалиш малко може някой да се навие.Иначе от одавна чакам такава тема.Щото съм превърженик на ТЕАС.Да знаеш разделяш се с нешо перфектно макар и на 5 год.Определено това и Плекстора са марките за СД-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted June 2, 2004 Share Posted June 2, 2004 Ми .. имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 сетихте се - обява от: Apr 23 2004, 16:01 PM Liverpool - купи си ново! съжалявам че не съм затворил темата - извинете ме предложено на Diana и после продадено на Гаргарон преди няколко седмици ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.