gnysko Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Продавам следните две неща: Телевизор 21" Goldstar модел:CKT 9742 - за части или който може да си го оправи. Проблема е че няма картина а иначе звук има, каналите си ги сменяма и т.н цена: 15лв. Предполагам, че ремонта е около 10-15лв, но тъй като имам ТВ този не ми трябва - ПРОДАДЕН тук тук тук PC Кутия с малко морално остарели части - кутията е Daewoo с захранване AC IN 115/220 5/3A 50/60Hz 97W - дънна платка с вградена видео карта - предполагам 8МB - процесор Intel Pentium II + охлаждане - floppy - CD Rom Цена: 15лв - запазен тук тук тук тук тук тук тук Цените подлежат на коментар За връзка на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Продавам следните две неща: Телевизор 21" Goldstar модел:CKT 9742 - за части или който може да си го оправи. Проблема е че няма картина а иначе звук има, каналите си ги сменяма и т.н цена: 15лв. Предполагам, че ремонта е около 10-15лв, но тъй като имам ТВ този не ми трябва тук тук тук Занеси го на ремонт и ще го купя за 30лв.(15лв за теб+15лв за ремонта) и по една бира ще пием даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Я кажи къде ги правят тия ремонти за по 10-15 лева? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnysko Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Я кажи къде ги правят тия ремонти за по 10-15 лева? За това съм писал който може да си го оправи тъй като според мен толкова ще излезе да си купиш части и сам да си го поправиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnysko Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 Нещата са продадени, моля темата да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.