iordan_pld Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 искам да закупя чифт (1-2-3 чифта) гълъбчета задалжително да са ФЕНЕРЛИИ защото онзи ден незнам от каде се завъди някаква белка и ми ги истраска всичките. племенницата ми е на 11 месеца беше свикнала с тях и сега не спира да реве по цял ден.. моля ако има някой да пише защото миличката ми не спира да пла4е за тях !!! п.с. не държа да са някакви с родословие там че имали 50 пера на опа6ката че бащата бил от еди каде си, че майката еди какво си ,че стрували 200 лв и наи големите мелези да са пак ми вършат работа само да са на по добра цена и най- добре ако има някой на драго сърце да ми подари чифтче да зарадвам племеницата 6те сам му много благодарен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 искам да закупя чифт (1-2-3 чифта) гълъбчета задалжително да са ФЕНЕРЛИИ защото онзи ден незнам от каде се завъди някаква белка и ми ги истраска всичките. племенницата ми е на 11 месеца беше свикнала с тях и сега не спира да реве по цял ден..моля ако има някой да пише защото миличката ми не спира да пла4е за тях !!! п.с. не държа да са някакви с родословие там че имали 50 пера на опа6ката че бащата бил от еди каде си, че майката еди какво си ,че стрували 200 лв и наи големите мелези да са пак ми вършат работа само да са на по добра цена и най- добре ако има някой на драго сърце да ми подари чифтче да зарадвам племеницата 6те сам му много благодарен!!! 08999058261 - Румен, гълъбар е, най-малкото ако той няма ще те упъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 и наи големите мелези да са пак ми вършат работа само да са на по добра цена На Руския пазар най-евтините са по 5 лева, но са като тези които се разкарват по главната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 08999058261 - Румен, гълъбар е, най-малкото ако той няма ще те упъти. можеш ли ти да приказваш с него зашото цял ден никав не дига и все пак благодаря за отзовалите се Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 можеш ли ти да приказваш с него зашото цял ден никав не дига и все пак благодаря за отзовалите се Съжалявам - грешно съм дал телефона: 0899058261 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 На Руския пазар най-евтините са по 5 лева, но са като тези които се разкарват по главната. Щом са на Руския пазара,от Главната ще са ловени Там и ще се върнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.