bate_pesho Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Взимам поръчки от сега ако има хора , които се интересуват. Юли месец си пътувам за България.Искам предварително да се уверя , че има желаещи и да си направят поръчките за количество и марка. Предлагам следните цигари. Davidoff (White,Red)- 3.60 Marlboro White - 3.50 лв Marlboro Flavor Plus-4.00 лв http://www.discount-cigarettes-store.com/i...er_plus_one.gif Lucky Strike (два вида-син и червен)- 3.00 лв West-3.00 лв Karelia Slim-2.80лв Kent (бял,сив и син) - 3.40 лв Ronhill - 2.60 Prince - 3.40 Sovereign- 2.50 Blue Lighs- 2.50 Boss- 2.50 Sana Slim- 2.80 Prestige(Blue,White)- 3.00 Johnson-2.70 Rockets(4o бройки във всяка кутия)-3.40 Ще съм благодарен ако ми оставите и коментар по цените , защото не съм много в час.(последно видях Виктори за 3.40 ) Мога да вкарам приблизително 20 стека. До момента има 6 поъчани стека > 14 остават > ИЗБИРАЙТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
durex4oo Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 sinio lacki na 2.60lv 3 steka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 парламент ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 @durex4o0 - незнам колко върви в България , но едва ли е 2.60 ... Все пак и аз трябва да имам някаква печалба от транспортирането и риска , който поемам. @zlobil-утре ще проверя дали мога да намеря.Мисля , че ще успея , но ще са по - скъпи ... предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Пиши ме за един стек червено лъки.Цената ме устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Мен също ме интересува парламента.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Parliament aqua blue? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Цените са корегирани и добавям още видове : Ronhill - 2.60 Davidoff (White,Red)- 3.60 Prince - 3.40 Sovereign- 2.50 Blue Lighs- 2.50 Boss- 2.50 Sana Slim- 2.80 Prestige(Blue,White)- 3.00 Johnson-2.70 Rockets(4o бройки във всяка кутия)-3.40 Parlament ... няма съжелявам ... Това са всички възможни видове , които бих могъл до доставя Мисля , че Давидоф е най-голямата далавера , но всеки с предпочитанията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 1 стек бял давидоф ще взема. Ако се увеличи поръчката ще ти пиша на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Искам 1 стек бял Давидоф, 1 стек Лъки синьо, и ме интересува 1 стек Рокетс 8 или 10 кутии е и от кой вид по-слабия или по-силния Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumenboy Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Искам 3 стека Lucky Strike червено. Пиши на ЛС да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 от коя държава ше ги земеш и имат ли бандерол или са от free shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 от коя държава ше ги земеш и имат ли бандерол или са от free shop Незнам каква е разликата и значението , но имат бандерол не са от фрее.Бандерола е от Косово (бивша Югославска Република). Косово все още нямат висока Sin Tax - тоест таксата за цигари и алкохол е ниска (както и лиценза) ги взимам на ниски цени , а пък на едро ми ги дават на още по-ниски. Аз си слагам надценка за транспортирането и въпреки това мисля , че цените ми са доста добри в сравнение с тези в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Ще погледнеш ли дали има Давидоф магнум ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Интересувам се какво производство е Marlboro White. Също така и Marlboro Flavor Plus,защото на снимката която си дал пише на руски. Преди месец купувах 2 стека червено Marlboro(нормалното) с руски бандерол и бяха зле. Относно цените.Тук има юзер който продава бяло Marlboro произведено в Нюшател,Швейцария от BG free,но на цена 25лв на стек. Преди 2седмици взимах 3 стека по Еконт от него.Малко са сухи,но се пушат..... Темата--->ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Незнам каква е разликата и значението , но имат бандерол не са от фрее.Бандерола е от Косово (бивша Югославска Република).Косово все още нямат висока Sin Tax - тоест таксата за цигари и алкохол е ниска (както и лиценза) ги взимам на ниски цени , а пък на едро ми ги дават на още по-ниски. Аз си слагам надценка за транспортирането и въпреки това мисля , че цените ми са доста добри в сравнение с тези в България. просто питам защото съм излизал от страната няколко пъти и разликата в качествто е голяма в free shop са много кофти цигарите. искам 1 стек Lucky червен. пиши ми на лс да се доразберем кога ше ги зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Интересувам се какво производство е Marlboro White.Също така и Marlboro Flavor Plus,защото на снимката която си дал пише на руски. Преди месец купувах 2 стека червено Marlboro(нормалното) с руски бандерол и бяха зле. Относно цените.Тук има юзер който продава бяло Marlboro произведено в Нюшател,Швейцария от BG free,но на цена 25лв на стек. Преди 2седмици взимах 3 стека по Еконт от него.Малко са сухи,но се пушат..... Темата--->ТУК Marlboro-то точно са хубави.Носил съм на много приятели и те казват , че са яки.Твърдят , че са по хубави от Българските , но да не се изсилвам толкова.Незнам как по друг начин да ви го обясня , защото вие винаги може да ми кажете , че не ви харесват и да свалям цената. Не съм много сигурен къде са прозиведени.Надписите МАЙ са на сръбски , но не съм сигурен , а пък отстрани пише нещо Holland ... ?!? Направих няколко снимки от тук нататък вече сами си преценявайте. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39...mp;pid=12956713 Цигарите не са ВЛАЖНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plav Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Цигарите са внасяни от Косово ,пише си на бандеролите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Май,ще минавам и аз на Давидоф.Брой ме за един стек-White.Също така се интересувам като колегата: и ме интересува 1 стек Рокетс 8 или 10 кутии е и от кой вид по-слабия или по-силния 100% няма да мина с един стек,че си заминава за 5дни,но все още не съм решил какви да са.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobra2003 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 искам 2 кутии Рокетс 40 по възможност бял ако неможе съм без претенсии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 И аз се записвам за един стек черен Davidoff. На коя дата се прибираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 az 6e vi prevejda ot albanski na snimkata pi6e se proizvedeni v hollandia. iskam 1-2 steka boro. kak da gi polu4a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Ако може да ми домъкнеш бяло боро 1 стек как да се свържа с теб ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako81 Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 ЗА мен един стек бял Davidoff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.