magnus Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Благодарение на MacGyver и Overdrive, кабелите са налице. Темата е за триене. Здравейте, Търся Slimline SATA захранващ кабел. Трябва ми за подкарването на една ДВД писачка, като тази: Интерфейсния кабел е стандартен, но захранващия е с 6 контакта. Идеалното решение е това: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13577 Преди време колега от форума, беше така добър да помогне с поръчването от този сайт. Загубих координати и връзка, та ако някой е склонен да ми поръча от там ще си платя каквото трябва отгоре. Силно ме съмнява да го има по нашите магазини, ако някой е виждал подобно нещо моля да сподели. Благодаря. Свръзка и предложения тук, на ЛС или Skype - vassil_st Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacGyver Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Ако си от Пловдив, мога да ти го поръчам това от DealExtreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Темата е за приключени сделки. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.