DR_JELEFF Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Здравейте, търся мини Йоркширски териер ( бебенце ), но поради липса на финанси в момента, ще ми е нужно разбиране от ваша страна! Нека ако някой има, или познава хора които имат мини Йоркширски териер, се свърже с мен на скайп: DR_JELEFF или GSM: 0896745762 . Сигурен съм, че ще се договорим по някакъв начин, ако не сте алчни хора, а предпочитате кутретата да бъдат в добри ръце! Бъдете сигурни че към кутрето ще се отнасяме с много грижи и любов! За правилата, слагам цена която давам: 1лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 А други породи интересуват ли те?Защото този йоркшир струва сума ти пари!!Все едно да пишеш:"ако има някой излишен Ролс-ройс да ми го подари..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 А други породи интересуват ли те?Защото този йоркшир струва сума ти пари!!Все едно да пишеш:"ако има някой излишен Ролс-ройс да ми го подари..." Ти предлагаш или спамиш? Не всеки който има куче иска пари за малките му... аз се занимавам с кучета, малко по-различна порода, можеш да се досетиш за к'во иде реч... и предпочитам да знам че някой ще се грижи за малките, отколкото да го продам на някой "сопол"... И съм писал, ако си чел разбира се... че ще се договорим за кученцето... който се интересува ще се свърже с мен, ще помоля "разбирачи" ( нищо лично ), да не пишат... не че няма да съм благодарен за Ъп-ването на темата...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Ами не знам с какви кучета се занимаваш,но ето ТУКедна оферта ,за породата която търсиш!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Имам познати приятели,коитои гледат 2 двойки(4 кучета) Йоркширски териери и ги продават по 800лв малкото.Покрай моята хъска обменихме опит с пазара на кучета. Не знам как се насочи към тази порода и по точно как реши,че някой ще ти подари ей така 6-7-800 кинта Ако си готов да събереш 800кинта за такова мишле мога да ти дам телефона им при следващо кучило да ти се обадят. П.П А и ти не трябваше ли вече да си на морето,където да вадиш пари...поне в 2-3 теми видях,че даваш някакви пари,по ниски от цената на стоката поради заминаването ти на морето след 1-2-3 дни...или това е стратегията за сваляне на цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 Благодаря за предложението, но 800лв е доста високо, дори и да ги имах... нека не спорим все пак, ще ви обясня защо! Аз имам куче, цената на породата варира между 150лв и 5000лв.... евентуално на моя, с определена женска, мога да взема по 500лв на хлапе... но аз предпочитам да го дам на някой, който ще се грижи за него както трябва, а не да го използва за други цели... Предпочитам благото на кученцето, пред парите, евентуално има и други хора като мен, за това съм пуснал обявата... а и не всичко е пари, както съм написал, ще се разберем с хората които биха ми помогнали! П.П. ( отговор )... Питаш ли ме, напуснах работа защото трябваше да замина... вече две седмици съм безработен, чакам да ми се обадят да замина... но явно няма да е преди 20-ти... като се засили работата... Не ме познаваш, по принцип не съм човек който се пазари... реша ли нещо, отделям парите и го взимам... просто в момента съм на минус... и нямам избор... а кутрето ми е спешно ( жената... сещаш се )... Все пак благодарен съм ако някой се отзове, ако ли не, здраве да е...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Предлагам и бартер за акордеон... от тази тема: Цък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted June 17, 2009 Author Share Posted June 17, 2009 Намерих си кученце... благодаря на тези които се отзоваха..! П.С. Вярвайте повече в добротата на хората! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.