Jump to content
BulForum.com

Продавам: Електрическа китара

Recommended Posts

Продавам: Електрическа китара - Кремона (променена глава на грифа и с други адаптери)

Цена: 50 лева

Състояние: 3/10

Минуси:

- потенциометрите пращят, когато ги въртиш, но свободно състояние няма проблем

- крив гриф

- струните са високи

- боята е ужулена на места и прилича на блажна или спрей (предишният собственик я е боядисвал)

- един от ключовете превърта, но само докато подменяш струните. Когато веднъж е настроена – не мърда и не изпускат ключовете. Стояла е с месеци без да се разтройва дори докато съм свирил на нея.

- около грифа има пукнатини – на снимките се виждат. Не знам дали е само по боята или е по надълбоко.

Плюсове:

- китарата свири!

- струните са чисто нови (сменяни преди около месец)

- ключовете са сменяни

- китарата я имам от на няколко години (около 8), но е стояла предимно в калъф и не е свирено много на нея.

- калъфа върви с китарата

Заключение:Китарата е идеална за напълно начинаещ, който още не се е ориентирал дали иска да свири на китара или примерно баса повече би му харесвал. Ако синът/дъщеря ви, ви надуват главата за електрическа китара, а на вас не ви се дават много пари или не сте сигурни дали това няма да премине след месец – тази китара е точно за вас.

Местонахождение: София – за контакт ЛС. Мога да я пратя с Еконт за ваша сметка

Снимки:

64650262.th.jpg

Още снимки тук:

http://img193.imageshack.us/gal.php?g=64650262.jpg

- китарата е на няколко години, но е стояла предимно в калъф и не е свирено много на нея.

Как няколко - тези не са ли правени през 80те по време на комунизма?

Аз имам подобна и вътре имаше печат 86.

Като се има предвид, че съм я купувал за 30 и беше в много по-добро състояние - без никакви пукнатини и с боя като от магазина, давам 20 за тази.

Объркал съм - имах предвид, че аз я имам от няколко години (редактирах поста). Китарата не знам на колко години е. Тази е със сменени адаптери, ключове, струни и прагчетата бяха нови когато я купих. 20 лева ??? Че те само струните струват към 15 лева :laughing:

Ясно, че китарата е стара, но 50 лева ми се струва разумна цена

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...