dvdrw Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Привет на всички. Търся да закупя такъв диск и дънна платка. Във форума намерих тема за 500GB диск, но колегата така и не се обажда. Дънната платка ми трябва да поддържа Intel E2160, DDR2, PCI-E . Не държа да има вградено видео, имам си видеокарта. Цената е определяща. Диска задължително да има гаранция (не 'мънибек') Предложения в темата, 0894707792. Спорен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samarafan Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=79512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Видях обявата, дъното е добро, но ми е скъпо. Благодаря ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Предложението на колегата е супер ... идеята е ,че сега може да дадеш 30-40 лв. повече които са ти една дистека ,но ще имаш дъно което може да ъпгрейнеш и след година другия вариант е след година да смениш всичко твой избор аз си взех P5QL-E което е скъпо ,но мога да го ъпгрейдвам Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Предложението на колегата е супер ... идеята е ,че сега може да дадеш 30-40 лв. повече които са ти една дистека ,но ще имаш дъно което може да ъпгрейнеш и след година другия вариант е след година да смениш всичко твой избор аз си взех P5QL-E което е скъпо ,но мога да го ъпгрейдвам Поздрави Привет, не видях конкретно предложение! Това дали на колегата дъното е супер или не, съм писал. Също съм писал от какво имам нужда и какво ме устройва. Безмислените съвети имат смисъл, само ако ми доплатиш тези 30-40 лева , което мисля няма как да стане. Иначе благодаря за ЪП-а. Спорен ден и на теб. ЕДИТ: Закупени от фирма, моля темата да се затвори. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.