Leper_Messiah Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Продавам си геймърските принадлежности, щото от доста време не играя и само заемат място по гардеробите Джойстикът е Logitech Attack 3 Воланът е Logitech Formula Vibration Feedback Wheel И на двете слагам 50% от пазарната цена в момента, демек на джойстика 25 камъка, а на волана 40. Мераклиите могат да дойдат да ги пробват вкъщи Да добавя, че става въпрос за Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Виж си личните. 14. Забранени са изолирани постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ" и т.н. Такива постове се наказват с warn и moderated при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид. П.С: Не го бях запомнил това праивло, написах го, за да ме има в темата, катo първи изявил желание, смисъл евентуално да съм първият, който ще може да го вземе/разгледа и така нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Имам интерес към волана - къде може да се види? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Добавям и две нови неща към темата. Първото е мишок Trust. Използван е буквално 2-3 часа. Цената му в стемо е 27лв, давам го за 15. Мишката е оптична wireless и е за USB. Има си кутийка и книжки... Второто...също е мишок Trust. На него не му намерих точния модел в нета. Пише, че е ami 250s. Също е wireless, само че е PS2 и е с топче. Към него също така няма кутийка и поради тези недостатъци го давам за 5 кинта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Продаде ли се волана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Извинявам се забавилата се намеса, бях в странство... Да, волана е продаден, останалите неща си чакат новия собственик, който ще ме отърве от тяхното присъствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanigr Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Интересува ме джоистика В какво састояние е? И това последна цена ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.