Jump to content
BulForum.com

Продавам волан и джойстик Logitech

Recommended Posts

Продавам си геймърските принадлежности, щото от доста време не играя и само заемат място по гардеробите :)

Джойстикът е Logitech Attack 3

Воланът е Logitech Formula Vibration Feedback Wheel

И на двете слагам 50% от пазарната цена в момента, демек на джойстика 25 камъка, а на волана 40. Мераклиите могат да дойдат да ги пробват вкъщи :)

Да добавя, че става въпрос за Пловдив :)

Виж си личните. :)

14. Забранени са изолирани постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ" и т.н. Такива постове се наказват с warn и moderated при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид.

П.С: Не го бях запомнил това праивло, написах го, за да ме има в темата, катo първи изявил желание, смисъл евентуално да съм първият, който ще може да го вземе/разгледа и така нататък.

Добавям и две нови неща към темата.

Първото е мишок Trust. Използван е буквално 2-3 часа. Цената му в стемо е 27лв, давам го за 15. Мишката е оптична wireless и е за USB. Има си кутийка и книжки...

Второто...също е мишок Trust. На него не му намерих точния модел в нета. Пише, че е ami 250s. Също е wireless, само че е PS2 и е с топче. Към него също така няма кутийка и поради тези недостатъци го давам за 5 кинта.

Извинявам се забавилата се намеса, бях в странство...

Да, волана е продаден, останалите неща си чакат новия собственик, който ще ме отърве от тяхното присъствие :)

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...