drago Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 1.Тренировъчна тениска на Челси,Адидас Формойшън,100% полиестър,Клима 365,чисто нова. - Размер L Цена: 55 лева (в Адидас тук- минимум 90 лева,последно гледах подобна Ливърпу,117 лева беше) Снимки: 2.Тренировъчна на Нюкясъл Юнайтед,Адидас Климакул,Клима 365,100% полиестър,чисто нова - Размер L Цена 55 лева Снимки: За връзки: 0898737311 скайп: dragor6 както и на Лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
MauHa^ Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Бих купил тази на Нюкасъл но на разумна цена :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 ако ми намериш и на интер такава веднага бих я взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Бих купил тази на Нюкасъл но на разумна цена :-) Виж какво,майна.... Не те познавам,не сме виждали,но под всички моя обяви предлагаш цени,винаги почти на 50 процента от исканата от мен сума,което за начало е добре че се пазариш,но го правиш много по скоро по неподходящия начин. Не смятам че цените които искам или търся,са твърдя високи,че да търпят подобна една редукция,и все пак интересно ми е да напишеш какво означава за теб аджеба понятието "РАЗУМНА ЦЕНА" И ако мислиш да драснеш "Ами 25 лева давам,пич,повече нямам,аре дай тая тениска" - няма да стане,по добре не пиши повече ,ок? Направи ми случайно впечетление че ти продаваше тениска с дълъг ръкав на Челси,и тръгна от цена ,която аз не бих си позволил да искам тук,и как щеше да се почувстваш ако бях ти писал че ше я взема,видиш ли,ма на на разумна цена??? mi6 Публикувано на Днес, 16:33 ако ми намериш и на интер такава веднага бих я взел какъв размер си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MauHa^ Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Не аз таква фланелка имам на Челси поръчана ми е от нет-а няма да издавам колко ми излена за да не подбия пазара но тази на нюкасъл ако си съгласен на 40 лв .. понеже това не са бродорий а всичко е лепенка Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Значи, същата такава в адидас беше 117 лева,без Адидас на гърба! Ако си се вгледал,всички отбори преди мача са с такива тениски,с лепенки. Предполагам тези лепенки не са тип руския пазар и няма да паднат скоро,дори при все че е лепенка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Не аз таква фланелка имам на Челси поръчана ми е от нет-а няма да издавам колко ми излена за да не подбия пазара но тази на нюкасъл ако си съгласен на 40 лв .. понеже това не са бродорий а всичко е лепенка надали ще подбиеш пазара колкото до "лепенката" ... тва да не е фланелка от 98-ма от ръшън маркет да я изпереш и да се нацепи хах аз имам синята но с дълъг ръкав пак с "лепенки" и тря ти кажа че не са мръднали а и както Драго каза ... хората с такива тренират и играят . Яд ме е че нямам възможност да отделя пари за тези фланелки в момента ама почудете се още десетина-двай'се дни ... ... аз ще се облажа отново няма проблем. Като допълнение мога да напиша че к'вот съм зел от него не е мръднало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted June 11, 2009 Author Share Posted June 11, 2009 Благодаря на Георги(lithrone_s) за добрите думи!! Така-Трейнинга на Нюкясъл Юнайтед-продадена! Остава на Челси,която е с нова,по ниска цена - 50 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 Челси - запазена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted June 14, 2009 Author Share Posted June 14, 2009 Челси - продадена! Моля обявата да се изтрие!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.