erotevmenos Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 надявам се, че това ще ви хареса.ако имате winamp 5 или по-добър можете да слу6ате музика без да я сваляте.затова тя е най-добрата програма.как става ли?значи нужни ви са 2 неща (поне аз така го правя)-flashget i winamp 5 или по-добър както ве4е казах.избирате си някоя mp3-ка давате с дясно копче да се сваля с flashget-a.отваря се прозореца където трябва да зададете директория.най-отгоре пише URL и е маркирано.копирате го и го и го paste-вате във winamp-горе вляво click-ате на file-play url i go paste-вате там.давате му ок и готово.написахго подробно за тези които не разбират много от pc-та но им е полезна тази тема.дано ви помогне.пишете ми ако става Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 И без ФлашГет може... В Експлодер - десен мишков бутон върху линка - от контекстното меню "Copy Shortcut" - и адреса на мр3-ката ти е в клипборда... Не усложнявай излишно нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 А още по-лесно е да си извлачиш песента в плей листа на Уин амп-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 aaa edin vapros kakvo e klipbord za neprosvetenite.izvinqvam se za sigorno sme6no tapiq mi vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 aaa edin vapros kakvo e klipbord za neprosvetenite.izvinqvam se za sigorno sme6no tapiq mi vapros Мястото, където отива копирания текст (и не само), когато дадеш copy, и от където идва после, когато дадеш paste.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 клипборда е мястото, където отива копираната информация, за да може после да се пастне някъде другаде едит: ov3rm4n изпревари ме с няколко секунди :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 А още по-лесно е да си извлачиш песента в плей листа на Уин амп-а twa e nai lesniq variqnt i az taka si gi sluham Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 А още по-лесно е да си извлачиш песента в плей листа на Уин амп-а да но ако си с Opera не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 da le taka e ,batii tva e ludo sq nama da se nalaga da svqlqm na slqpo da namera nqkoq pesen det ne i znam imeto.MNOGO 10X Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 Много сам се чудил има ли начин да ръгна сички песни от лареза в плей листа, ама не една по една де Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 Много сам се чудил има ли начин да ръгна сички песни от лареза в плей листа, ама не една по една де От предишната тема ( http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=7576 ) доколкото ми става ясно има начин, но е таен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 С две думи - директен начин няма. С WebCrawler трябва да свалиш списък с линковете към мр3-ките от съответната страница и после този списък да преобразуваш в листа... Дявол на магаре. Освен ако няма краулър с вградена такава функция - да прави направо плейлисти... И понеже от предишната тема става ясно, че има още по-предишна тема - спираме до тук. Който го интересува проблема и не намира решение в тази - да намери останалите теми през търсачката... Tui kato mnogo hora se interesuvaha ot praveneto na playlist na winamp ot URL , namerih tozi plug-in Mislq 4e 6te svur6i rabota http://warez.ru/invision/index.php?showtop...indpost&p=80939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.