Jump to content
BulForum.com

Плейлиста онлайн

erotevmenos

Recommended Posts

надявам се, че това ще ви хареса.ако имате winamp 5 или по-добър можете да слу6ате музика без да я сваляте.затова тя е най-добрата програма.как става ли?значи нужни ви са 2 неща (поне аз така го правя)-flashget i winamp 5 или по-добър както ве4е казах.избирате си някоя mp3-ка давате с дясно копче да се сваля с flashget-a.отваря се прозореца където трябва да зададете директория.най-отгоре пише URL и е маркирано.копирате го и го и го paste-вате във winamp-горе вляво click-ате на file-play url i go paste-вате там.давате му ок и готово.написахго подробно за тези които не разбират много от pc-та но им е полезна тази тема.дано ви помогне.пишете ми ако става

И без ФлашГет може... В Експлодер - десен мишков бутон върху линка - от контекстното меню "Copy Shortcut" - и адреса на мр3-ката ти е в клипборда... Не усложнявай излишно нещата...

aaa edin vapros kakvo e klipbord za neprosvetenite.izvinqvam se za sigorno sme6no tapiq mi vapros

Мястото, където отива копирания текст (и не само), когато дадеш copy, и от където идва после, когато дадеш paste....

клипборда е мястото, където отива копираната информация, за да може после да се пастне някъде другаде

едит: ov3rm4n изпревари ме с няколко секунди

С две думи - директен начин няма. С WebCrawler трябва да свалиш списък с линковете към мр3-ките от съответната страница и после този списък да преобразуваш в листа... Дявол на магаре. Освен ако няма краулър с вградена такава функция - да прави направо плейлисти...

И понеже от предишната тема става ясно, че има още по-предишна тема - спираме до тук. Който го интересува проблема и не намира решение в тази - да намери останалите теми през търсачката...

Tui kato mnogo hora se interesuvaha ot praveneto na playlist na winamp ot URL , namerih tozi plug-in

Mislq 4e 6te svur6i rabota

http://warez.ru/invision/index.php?showtop...indpost&p=80939

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...