Jump to content
BulForum.com

Жоро Пеев

Hammer

Recommended Posts

Трябва ми мейл или телефон на Жоро Пеев (не личния телефон разбира се), или на някое от предаванията му. Става въпрос за водещия на "Таковата" и "Бум". Трябва да се свържа с него по работа. Пускам тази тема , защото мисля, че в този форум има хора които работят в Евроком и биха могли да дадат някаква информация, или поне да кажат от къде бих могъл да я получа. Ако някой знае мейла на някое от тези предавания също би ми свършил чудесна работа.

http://www.evrocom.tv - тук има информация за предаванията и водещите

аз погледнах набързо, но само това намерих :

Желаещите да участват в телевизионното състезание могат да се запишат по телефона

032 63 15 63- вътр. 217

или с е-mail: BUM@evrocom.tv

i az gledam "BUM" ..............

i ako nekoj mi kaje (личния телефон ) na charovnata vodeshta

ste pocherpq  ;)

Какво ще черпиш за домашния и какво за GSM-a :woot :)

batko32 - Ти сега гледай как ще се нароят желаещи за тези номерца :lol: :tongue

ami ste ti dam edin HD + BEER ..............................  ( edna kasa ) ;)

batko32 - Davai vednaga telefonite 4e da vzemem tva HDD 4e mnogo me sarbiat prastite da go instalna tva 4udo i da mu se kefia.I togava 4ak 6te go udarim na kasa bira (na 4ovek :punk :punk :punk )

ste pocherpq  ;)

Сестра ми ходеше(и), не знам вече, с брат й. ;)

аве хора, кво толкова сте се зарибили по тая водеща. В пловдив има къде-къде по-хубави жени от нея. Нали все пак тук са най-красивите момичета в БГ-то? :)

не че имам нещо против лилито ама не ме кефи много...

THE_RAVEN

A na jivo vijdali li ste q na kvo prili4a? Za ni6to ne stava. Niska i krivokraka.

AGENT_ORANGE

tq i po TV ne izglejda po razli4no....

Всеки човек е красив по свой начин : със собствено излъчване и собствен чар

Друг е въпроса, че всеки от нас има различен вкус

Липса на възпитание и крайно обидно е да обсъждаш физическата красота на един човек макар и по интернет !

Поставете се на мястото на този човек, който по една или друга причина е медийна личност как ще е SUPER обидно ако някой обсажда физическата и красота.

ама на вижте я / го ..............ПУ ............той е такъв и такъв .............................

Ами утре ако и вас така ви обсъждат ..............? Ако сте на негово или нейно място?

Johan

ste pocherpq  

И на мене ми омразна да чета все едно и също нещо в този форум от недоволни потребители на EVROCOM , защо така , защо не мога да тегля от warez.ru и реших малко да се пошегувам, но явно просто тука даже човек не може да се и шегува :(

Close Topic ! :angry:

Ще я затворя, но не поради причините на johan, а заради оффтопик... Феновете на Лили да си пуснат топик, ако смятат, че е толкова важно да разберем колко им е възпитанието и какви са им мокрите сънища...

Но да се разберем - откровени простащини няма да се толерират! Спазвайте добрия тон, даже когато клюкарствате.

johan, не си прав - адреналинките може да обсъждаме, а Лили не?! Медийните личности винаги ще бъдат обсъждани. Това е част от длъжностната им характеристика едва ли не. Излязъл ли си под прожекторите, искаш, не искаш - ще те обсъждат... Ама било неприятно - ами неприятно е. Рисковете на професията. Медийната известност има две лица. И трябва да приемеш и двете - не само меда, ами и жилото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...