CyberHill Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Да. Далеч съм от мисълта, че няма да крадат и да се облагодетелстват... Въпроса е да замазват очите на народа с нещо реално направено , а не с колко вдигнахме пенсиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Добре че народа се усети и се вдигна да гласува, видяхме че и автобусите, и стотиците нови секции в Турция, не му помогнаха, и ще кротува в ъгъла, дано само Бойко да го видим да му забие някой в сурата някой прекрасен ден, ама буквално! Tedy, това няма да стане никога. Даже и да му се иска няма да го направи а пък аз не съм сигурен че му се иска. Освен това в тази "игра" е далече по-гадно да ти дръпнат чергата под краката (образно казано) отколкото буквално да ти зашият един шамар, защото шамара след 5-10 мин ще мине и ще го забравиш а като ти спрат солидни постъпления ще се сещаш по няколко пъти на ден _____________ Да бе за това "вдигнахме пенсиите" толкова се смях. Пенсиите трябва да станат минимум 3 пъти ... ПЪТИ... по-високи за да могат да преживяват нормално. В този си размер са пълна подигравка и е пълен абсурд един пенсионер да си плаща ток, телефон, парно дори на добре изолирана гарсониера и да му остават пари за да се храни... даже не включвам дрехи и обувки в сметката, а почивка на планина или море е пълна утопия... в България, защото немските пенсионери ги виждаме редовно по черноморието. Ясно ми е, че това не може да стане и че за съжаление пенсионерите са доволни и на 10 лв увеличение и все пак е подигравка като цяло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Tedy, това няма да стане никога. Даже и да му се иска няма да го направи а пък аз не съм сигурен че му се иска. Освен това в тази "игра" е далече по-гадно да ти дръпнат чергата под краката (образно казано) отколкото буквално да ти зашият един шамар, защото шамара след 5-10 мин ще мине и ще го забравиш а като ти спрат солидни постъпления ще се сещаш по няколко пъти на ден Аз много добре знам, че няма да го направи (не че не му се иска). Ефекта от един тукат публично поне за хората ще е огромна вълна от аплодисменти и радост, може да е краткотрайна, но я умножи по няколко милиона и може да се чуе в цяла България . Съвсем друг е въпросът какъв ще е последвалия ефект от подобна саморазправа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Нека ви припомня нещо. Да се върнем в 2005 година. Парламентарни избори. Водач на листите на НДСВ в район Благоевград и в район Пловдив-окръг е... Бойко Борисов. Лично вкарва в двата района петима депутати на НДСВ. А колко гласа е привлякъл в останалите райони за НДСВ с присъствието си в листите им - едва ли може да се сметне реално, но е сигурно, че са много... Гледайки вчерашните резултати на НДСВ без него... ами мисля си, че през 2005 Бойко им подари още четири години живот. И не само - даде им шанс да останат във властта, заедно с БСП и ДПС. Та не е съвсем невинен Борисов, и той има сериозни заслуги за раждането на тая пуста тройна коалиция... Но журналистите ни са путки до един. Не се намери достатъчно смел да му зададе въпроса дали се чуства отговорен за това, че през 2005 подведе избирателите и остави НДСВ на сцената. Сега поне има шанс да ги обезщети и да направи нещо за тях (избирателите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Нека ви припомня нещо. Да се върнем в 2005 година. Парламентарни избори. Водач на листите на НДСВ в район Благоевград и в район Пловдив-окръг е... Бойко Борисов. Лично вкарва в двата района петима депутати на НДСВ. А колко гласа е привлякъл в останалите райони за НДСВ с присъствието си в листите им - едва ли може да се сметне реално, но е сигурно, че са много... Гледайки вчерашните резултати на НДСВ без него... ами мисля си, че през 2005 Бойко им подари още четири години живот. И не само - даде им шанс да останат във властта, заедно с БСП и ДПС. Та не е съвсем невинен Борисов, и той има сериозни заслуги за раждането на тая пуста тройна коалиция... Но журналистите ни са путки до един. Не се намери достатъчно смел да му зададе въпроса дали се чуства отговорен за това, че през 2005 подведе избирателите и остави НДСВ на сцената. Сега поне има шанс да ги обезщети и да направи нещо за тях (избирателите). аз това го премълчах, щото вече почнаха да го защитават светеца, че не сме му дали шанс. от поне 8 години е в политиката и не се сещам за поне едно добро нещо, което да е започнал и завършил лично по собствена инициатива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 от поне 8 години е в политиката и не се сещам за поне едно добро нещо, което да е започнал и завършил лично по собствена инициатива. МИ айде кажи коя да е алтернативата,вместо да храчиш само?Важното е да се плюе - Бойко може да е всякакъв,но поне има лидерски качества и никой няма да му се качва на главата,да не забраваме какво "наследство" и какъв дефицит му оставят мекеретата от тройната коалиция - това що никой не го отбелязва? по въпроса,че нищо не е направил - питай софиянци да ти кажат,аз съм говорил с доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 да не забраваме какво "наследство" и какъв дефицит му оставят мекеретата от тройната коалиция - това що никой не го отбелязва? считай, че с предния си пост съм го отбелязал и това... през 2005 остави НДСВ във властта, днес рита срещу тях... ми да вземе да си шибне един тукат сам на себе си, ако ще шиба тукати... по въпроса,че нищо не е направил - питай софиянци да ти кажат,аз съм говорил с доста wink.gif Аз живея в София от пет години - тоест почти през цялото време, през които той е бил кмет. Какво да ти кажа... Всички кореняци софиянци и не-кореняци такива твърдят, че София не е била така мръсна от 1944 година насам. Кучета. Ама глутници (в момента майка ми лежи в ИСУЛ и на втората вечер ме попита да не би да има кучкарник някъде в района на болницата - цяла нощ не спала от кучешки вой, лай и ръмжене). Транспорта отива все по- в гъза със всички все по-зле координирани ремонти, строежи на метра и всички все повече коли. Зимата от двучасов снеговалеж, става непроходимо все едно сме зад полярния кръг... какво говоря - зад полярния кръг е много по-проходимо от колкото в София. И още мноого... Вярно е, че голяма част от тези проблеми е наследил от предходните кметове... но пък е кмет вече пета година, при това с болшинство в общинския съвет. Как поне едно от тия не успя да оправи? От къде си сигурен, че като министър-председател ще се справи?! Да ти кажа ли какво се говореше усилено по всички кьошета на София преди изборите? Да гласуваме за Бойко, да се разкара от главите ни. Както направихме със Софиянски преди него. Пет години ни стигат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 ....... Хахаха! Правилно! Един пресен пример от минлата седмица - 35 минути минавах разстояниетио от кръстовището на Син Сити до следващия светофар на софийския мол - говорим за към 400 метра, защото не работеше светофара. След като изпсувах света и си припомних защо години наред съм псувал дървените шопски глави докато в крайна сметка не се махнах от този ад се замислих - централата на ръководството на движението в София е на 100 метра зад мен, не друг а Бойко Борисов се пъчеше че е изпраскал 2 милиона евро за нова компютърна система за реглаж на светофарите в града, на 300 метра пред мен има районно (един шапкар с палка можеше буквално да притича и да регулира кръстовището). Вместо това разбира се типично по български булеварда, на който е и мола е с предимство и НИКОЙ не пуска дугия да мине. Замислих се че Бойко, който цъфва при всеки удобен слчай в медиите някак си не доприпква, когато има подобни проблеми. Иначе репортажа с компютърната система за милиони бе съществен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 че е изпраскал 2 милиона евро за нова компютърна система за реглаж на светофарите в града <offtopic>Така е то... ако ме бяха взели мен да им направя системата щях само половин милион да им взема и нямаше да стават такива неща :P ... то и половин милион ми се струва много ама карай</offtopic> Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Сега ще го обвините, че той ви е докарал в София цялата селяния и града се е пренаселил от всякакви индивиди, още малко ще конкурира Ню Йорк по брой хора . Като е толкова зле, що хората се бият да живеят в София, а? И изглежда колкото повече ставате там, толкова повече ставате . С милион простаци не е лесно да се бориш, и което ме притеснява, че сега с цяла държава няма да му е лесно. Дано като има повече власт сега, поне да задържи коня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Галине, в тая връзка ти преброи ли колко пъти бледият младеж Станишев спомена увеличението на пенсиите по време на конференцията Да, обаче тактично пропусна да каже с колко точно са обеднели пансионерите..... Абе Серго и Бай Мангал са едни мишоци.... Мангала сега пърди спирачни парашути и кендза болтове, че не му се получи фокусът с изборните секции в Турция, а за следващите избори надали изобщо ще успее да сътвори подобна свинщина Бойко е приятел с тях, а те си и плащат - сега надеждата остава да се въведе някакъв реглаж в системата. Все пак Бойко е вече шеф и на едните и на другите Имено и аз това имам предвид когато казвам, че Бойко е тарикат пич. Кокалът дето го дръпнаха от зурлите на тройката е достатъчно апетитен и никак не е за испускане, та да не внимава какво прави нашето момче Далеч съм от мисълта да му слагам ореол - и той е негодник, но е гладен за власт и има достатъчно акъл за да прецени, че ситуацията не е такава каквато беше преди 8 - 12 години.... Естествено и народа трябва при всяко осиране (а такива ще има) да му вкарва по един комбик в каската.... п.п Изобщо не беше нагло догановото изкзване. Да, официално сдава властта, но има повод да си удари гъза в тавана от резултата, който постигна. И това, за което и аз, а и много други хора говорят - електоратът дава мандата и Доган, за разлика от много други, прави необходимото, за да го активизира. Дори наблегна на това... Хъм..., мислиш ли, че някой ще му позволи следващият път да отвори 120 секции в Турция...? Щото аз не мисля така Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 tedy, чакай малко де... още не е полетял и почна космоса да му пречи... ама то друго не се и очаква де - всички са му виновни и му пречат. Предлагам да го изпратим на някой атол в Тихия океан - там няма да има кой да му пречи и ще може да реализира потенциала си изцяло и на воля - само той, орангутана Бонго, вълните и бананите... идилия. Докато Бонго не почне да му прави саботажи и да му играе курвачката. Тогава не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Сега ще го обвините, че той ви е докарал в София цялата селяния и града се е пренаселил от всякакви индивиди, още малко ще конкурира Ню Йорк по брой хора .Като е толкова зле, що хората се бият да живеят в София, а? И изглежда колкото повече ставате там, толкова повече ставате . С милион простаци не е лесно да се бориш, и което ме притеснява, че сега с цяла държава няма да му е лесно. Дано като има повече власт сега, поне да задържи коня. Тедсън, не знам какво си се нахавил толкова за Бойко, но не бързай. Най-малкото след толкова години би трябвало да си се научил от опит, че на маскарите в политиката не трябва да се вярва. Поведението на Бойко на пресконференцията наподобяваше малко на старшина в казармата (ако си бил там ще ме рабереш). Просташкото му сочене с очи на журналистите бе показателно. Много важен факт е и че започна още от пресконференцията да си постила с оправдания за грешки на предната власт без дори да ги е анализирал още. Един много притеснителен факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Не, да вземе да поразтовари малко София от хора. Виж, ако вкара и половината крадци в затвора, и София ще се поосвободи. Колкото и наивно да звучи. Хората бягат в София заради икономическата ситуация, същата, която ги накара да избягат с милиони извън страната. София не е България. "Другата България". Ако се "оправи" поне малко ситуацията в страната, хората няма да напират толкова за тая София. Както и да го гледаме, прекалено много сте в София. Квито и компютърни системи за управление да въведе, ще си има задръствания и проблеми. Има ги по Цял свят, дори в Париж, Рим, NY и т.н. Само че първо там хората са по-културни и търпеливи, градовете са по-големи и имат повече пропускателна способност, не отричам, че и управлението е по в час. Общата конюнктура в страната и държавното управление не виждам да е в особен плюс за който да е град. София най-малко. Далеч съм от мисълта и аз да му поставям ореол, но ако ползвам мисълта на Станишев, защо всеки гледа само негативите на досегашното управление .. Или не е направил нищо добро за града ви досега? Поне според негови думи правителството целенасочено му е пречело в няколко насоки, вкл. във финансирането. Или лъже. Тедсън, не знам какво си се нахавил толкова за Бойко, но не бързай. Най-малкото след толкова години би трябвало да си се научил от опит, че на маскарите в политиката не трябва да се вярва. Поведението на Бойко на пресконференцията наподобяваше малко на старшина в казармата (ако си бил там ще ме рабереш). Просташкото му сочене с очи на журналистите бе показателно. Много важен факт е и че започна още от пресконференцията да си постила с оправдания за грешки на предната власт без дори да ги е анализирал още. Един много притеснителен факт. Бил съм и знам старшините какви са. Мен лично поведението му ми харесва. Малко импулсивно и нервно разсъждавам нерядко, но очевидно и хората мислят така. Има осанка, и размахва "пръст". Относно соченето на журналисти - първо: погледът му е такъв, второ, ov3rm4n го каза - журналистите са путки запсали. Нека ги гледа, не е обидил никого или да се развика без повод на някои от тях. Не се научиха как се говори с него. И че не трябва да приемат толкова навътре погледа му . Оправданията за грешки на предната власт - съвсем нормално, всеки един българин с невъоръжено око усеща и вижда за грешките, не е нужен анализ за да каже каквото е казал. Не е казал конкретните капани, които са му заложени, а те вече изискват анализ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Поне според негови думи правителството целенасочено му е пречело в няколко насоки, вкл. във финансирането. Или лъже. Ще разбереш... като започне Европейския съюз целенасочено да му пречи в няколко насоки, вкл. във финансирането... просто почакай малко, не бързай. Дай му време да се разгърне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Не, да вземе да поразтовари малко София от хора. Виж, ако вкара и половината крадци в затвора, и София ще се поосвободи. Колкото и наивно да звучи.Хората бягат в София заради икономическата ситуация, същата, която ги накара да избягат с милиони извън страната. София не е България. "Другата България". Ако се "оправи" поне малко ситуацията в страната, хората няма да напират толкова за тая София. Както и да го гледаме, прекалено много сте в София. Квито и компютърни системи за управление да въведе, ще си има задръствания и проблеми. Има ги по Цял свят, дори в Париж, Рим, NY и т.н. Само че първо там хората са по-културни и търпеливи, градовете са по-големи и имат повече пропускателна способност, не отричам, че и управлението е по в час. Общата конюнктура в страната и държавното управление не виждам да е в особен плюс за който да е град. София най-малко. Далеч съм от мисълта и аз да му поставям ореол, но ако ползвам мисълта на Станишев, защо всеки гледа само негативите на досегашното управление .. Или не е направил нищо добро за града ви досега? Поне според негови думи правителството целенасочено му е пречело в няколко насоки, вкл. във финансирането. Или лъже. а къде са му парите от боклуците и завода който щеше сам да построи? да не би да зачезнаха в разкарване на балите из страната (чудя се дали и инсталацията за балиране дойде по негово време) или изкупуването на площадки за складиране в градската част на цени като за офис сгради? и случайно точно 1 фирма имаше нужната бройка камиони при обявяването на търга за возенето. не, няма такова нещо. станишев и затова е виновен и лично пречи на бойко да пикае сутрин. докато го даваха по новините как обикаля със снегорините и ближе лично булевардите аз издърпах две коли с моята и избутах трета за да излезнат от преспите на 500 метра от снимачния екип. на централен булевард. не, бойко не е лицемер. и великолепното решение шарените кофи да се товарят в един и същи камион чие беше? ама нали има инсталация за балиране, нема кво да се притесняваме. и във варна бягат със по-голям темп и пак от икономически съображения. там има по-малко задръствания и досега не съм прочел в нито един вестник да имат проблем с боклука. но пък за стомашните разстройства на бате бойко песни се пеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Ще разбереш... като започне Европейския съюз целенасочено да му пречи в няколко насоки, вкл. във финансирането... просто почакай малко, не бързай. Дай му време да се разгърне. ЕС точно в момента пречи на финансирането на страната, заради спрените милиони и може би милиарди. Нагледахме се на това последните години, ОТКАКТО сме в ЕС. Неговите обещания бяха във връзка с отпушването на фондовете, което ще резултира от борбата му с крупцията, и възвръщането на загубеното тотално, доверие към нас. Остава да изпълни поне част от обещанията. @mobo, ne разбирам как сравняваш град като Варна с има няма 350 хил жители, с многомилионния София, който ври и кипи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Ми то по вашата логика , по - добре народа да беше оставил Гея и Циганина ?! Или Ковачки ... Само 1 беше и това е то. Всички други бяха стари и нагушени Костов , Станишев , Ковачки , Яне Янев , Доган , Волен Сидеров , Цяря - лично според мен е по добре Бойко + Костов , но всички знаем, че са ЛЕШ и двамата! Вие за кой гласувахте ? Да не би за Мадона?! Това имаше и някой от тези лешпери трябваше да бъде избран. Хората повярваха на Бойко и това е. Ако се окаже ( както се опасявам ) че няма да е така както го говори , ще падне много от високо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Да. А и мен лично ми направи впечатление, че той сега единствен с прости думи каза, че поема персонална отговорност за това, което ще става! Точка. Не си спомням други когато и да било назад в годините, дори да е казвал подобно нещо, камо ли да м у се търси отговорност накрая. Хората искат вечее отговорност да се потърси на предните УПРАВЛЯВАЩИ. Дано поне това направи. Управлението на страната е най-високото ниво, откъдето трябва да се търси пряка и непряка отговорност за случващото се по всички нива в страната. Бойко и Герб, нещо не се сещам досега да са били в управлението на Стрнаата. EDIT: Ей, разсипахте го тоя Бойко . За да можете след 4г. да влезете в ролята на казващите "Казах ли ви". И защо ли в София той има най-голям % гласували за него? Подхвърлянето, че не го искали за кмет и едва ли не айде малко и страната да пострада от него, е несериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Как виждате министрите? Според мен, най-подходящ за финансов министър е Мартин Димитров, той беше най-активен в правенето на икономически законопроекти през последните години,ще е голям жест към сините.Направи ми впечатление,че снощи ББ се целувА с Мартин Димитров ,но с Костов не Цветанов ще е вътрешен министър май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Финансов министър е Симеон Дяков... Подхвърлянето, че не го искали за кмет и едва ли не айде малко и страната да пострада от него, е несериозно. така си мислиш само ти. Бойко много го бива да "поема" отговорност. Мога да ти дам много примери. Един от тях е култовото му изказване, че ако трябва ще тръгне сам да изнася боклука на гръб, заедно с общинарите, но няма да допусне махането на Вълка от концесията няма да се отрази на града... Ами не си спомням да съм го виждал да изнася боклука на гръб. Но си спомням преливащи камари боклуци като в Цалапица- на пъпа на София, на кръстовището на Съборна и Леге... Да припомням ли за ремонта на Цариградско? Няма да платя!! Докато не си оправят калпавите асфалти.... асфалтите още са си калпави. Никой не ги е оправял. Парите... нали... Отсечката на метрото от Шератон до Университета - ще ги скъсам от неустойки! Да бе... една стотинка неустойки няма да платят. Защото са японци и си записват прилежно всичко - за всяко забавяне по трасето имат доказателства, че вината не е у тях.. познай у кого е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Да.А и мен лично ми направи впечатление, че той сега единствен с прости думи каза, че поема персонална отговорност за това, което ще става! Точка. Не си спомням други когато и да било назад в годините, дори да е казвал подобно нещо, камо ли да м у се търси отговорност накрая. Хората искат вечее отговорност да се потърси на предните УПРАВЛЯВАЩИ. Дано поне това направи. Управлението на страната е най-високото ниво, откъдето трябва да се търси пряка и непряка отговорност за случващото се по всички нива в страната. Бойко и Герб, нещо не се сещам досега да са били в управлението на Стрнаата. EDIT: Ей, разсипахте го тоя Бойко . За да можете след 4г. да влезете в ролята на казващите "Казах ли ви". И защо ли в София той има най-голям % гласували за него? Подхвърлянето, че не го искали за кмет и едва ли не айде малко и страната да пострада от него, е несериозно. моля те, стига с тази отговорност. едно е да кажеш, друго е да направиш. единствено показвам че и преди е лъгал точно за носенето на отговорност и нищо не може да го спре да го направи отново в по-голям мащаб. за тия дето не се сещаш - костов обещаваше и той цветно, царя пък красиво. и в речите и на двамата също много присъстваше думата "отговорност". виденов си даде поста, макар и след силова принуда. това си е носене на отговорност - не го защитавам, просто е удобен пример от близкото минало. ще повярвам че бойко носи отговорност за действията си, когато си хвърли оставката ако до една година не са стартирали процедурите по изпълнението магистралите - вече ги обещава по интервютата. сега на думи е лесно. провалите му при управлението на многомилионния град или като главен секретар не ми е ясно защо ви звучат като нападки. фактите са си факти. има нерешени въпроси там и много откраднати пари. искате възмездие и отговорност, ама не и от него. това ме дразни - пак слагате някого да е по-равен от другите. малко прах в очите и малко по-интелигентна кампания и сте готови да забравите колко секс сте получили без взаимно съгласие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Отново плюете колкото да плюете. Признавам, че аз до голяма степен получавам информацията си от телевизията, но и вие сте до немалка степен медийно обременени. Цитирате боклуци разни, асфалти, но никой не знае каква е цялата истина. Навсякъде има задкулисни игри, това никой не отрича. Никой не отрича че има и много удари под кръста, кал, и лъжи. Само не отговорихте каква беше алтернативата на тези избори? Както някой нагоре каза - Циганина и Гея ли?! Сините?! Зелените?! Типично за българина - да плюе всеки който дойде на власт още отначалото. За другите поне имаше основателни причини, няколко пъти бяха на власт. Вярно е, че едва ли и ББ ще направи кой знае какво за страната. Но какво, Отново БСП и ДПС ли??? Нека изчакаме преди да плюем. ББ Поне даде някаква искра надежда на хората. Но вие предричате на база всички минали управления на страната. Вярно че всички се изложиха и няма особена причина сега да не гледаме черногледо. Но нека по-полека. Виждаме, че за вас, които сте от София (айде, преселили се там от няколкогодини, вече софиянци не останаха кой знае колко кореняци) ББ е имал изключително лошо управление на града. Само пак не разбрах защо именно в София той има най-много гласове, и ЗАЩО беше преизбран за кмет последния път. Или ще запеем, че е зомбирал избирателите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Беше избран за кмет втория път, защото излъга. През първия му (непълен) мандат не успял да направи нищо, защото бил с вързани ръце от общинския съвет, в който нямаше ГЕРБ изобщо. Иначе имал много добри намерения и планове. И хората му повярваха - дадоха му втори мандат, този път вече със съответното болшинство в общинския съвет. И... пак нищо... този път вързани му били ръцете от правителството... ето сега му дадоха правителството... да видим кой ще му върже ръцете пък сега. Защо не спреш да му търсиш извинения предварително?! Нека наистина да видим какво ще направи. Само дето ако едно дърво е круша и цял живот е раждало круши, то някакси ми е трудно да повярвам, че от утре ще ражда ананаси. И май и на теб не ти се вярва много-много, че ще толкова успешен и примерен премиер, колкото иска да се изкара - та затова да му намерим извинения още от сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Финансов министър е Симеон Дяков... ХА да видим Божидар Димитров ще е председател на Парламентарната комисия по култура, а министър на култърата ще е Вежди Рашидов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.