Jump to content
BulForum.com

Избори за европейски и български парламент 2009

Recommended Posts

това пък какво ще рече?

Ми де да знам, вероятно той има повече дума в партията си отколкото другите дето са на братски начала.

Трябва да се даде повече власт на единични хора в държавата. Подобно на други развити демокрации. Барем и ние станем демокрация, дори неразвита.

Ако Бойко стане премиер, да му се даде повече власт. И на президента принципно.

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply
това пък какво ще рече?

Според теб СДС-СК, БСП, БЗНС.... какви партии са?

Според теб СДС-СК, БСП, БЗНС.... какви партии са?

по тона ти предполагам....не лидерски :)

Кво имашпредвид ,че нямат ясно изразен и стабилен лидер като Бойко ли?

когато бойко беше шеф на милицията имаше бум на показните разстрели с неизвестен и досега извършител (един от многото му успехи;). а беше прост пожарникар и го направиха генерал само за да може да раздава заповеди.

сега кат ша е премиер дали ще мине на по-едри риби? или на по-голям брой от дребните? а дали ще посегне на ръката, която го храни? както управлявал столицата, така и страната. е мерси съм.

не мога да повярвам че народа за втори път си връзва същата тенекия на опашката. царя беше точно същата митична фигиура, която щеше да оправи всичко и всеки поотделно и точно по същия начин му връчиха мнозинство, за да не е при друг и от нямане на друг избор. а от него помня само масова приватизация на тлъсти хапки (БТК, опити за Булгартабак, магистралите) и изнасяне на големите капитали зад граница и скатаването им из офшорни зони разни. не се сещам нещо убаво да е направил. ааа да, сега ще ме секнете че той назначи ББ за шефче и го стартира. иначе НДСВ е вън. да бе.

песимист съм за бъдещето ни. дано не съм прав.

Доган може да е всичко, но явно не е вън. Има ~14%.

Поне е вън от властта.

Моето най-силно желание към този момент е за мъст. Бойко да ги СМАЧКА всичките едри крадци (то и по външия им вид се вижда кои са едри повечето). Знам, че е наивно, но той обеща, и се надявам да видим затворите пълни :) . Поне тия най-големите престъпления. Ако върне поне част от тези пари откраднатите, ще станем Швейцария на Балканите! МНОГО пари се откраднаха, ей! Съответно да върнем доверието на ЕС, което ще последва при реална борба с корупцията. Трябва да почне да РЕЖЕ наред! До здраво!

Искам да видя как смачква заешката физиономия на Станишев с един прав! И на тоя Доган.

Чудя се да се смея ли или да плача, когато чета това изказване. Нима ти вярваш, че бойко нямад а да краде като за последно, щото ще му е такова. Говориш за престъпници, но явно не помисляш, че кампанията на бойко е платена с пари на такива хора, пари за агитация, концерти и естествено купуване на гласове. Трябва да си много наивен за да вярваш, че дадена партия, която е във властта не купува гласове. Нека да направи правителство, да изкара някоя, друга година, за да видите, що за "месия" са избрали ~40% от хората

това пък какво ще рече?

Ще рече, че кадрите в партията не стават за никъв х*й. Точно това трябва да запомните от тук нататък.

http://rezultati.cik2009.bg/results/proportional/rik_00.html

олеле. прочетох листата на герб-пловдив и се зарових да се запозная все пак с тези хора. коя по дяволите е менда стоянова? костадин язов предполагам се сещате чий син е. и величка шопова чия роднина.

мамка им дори в сайта на собствената им партия не присъстват с нищо друго освен имена. кои са тези хора, какво са работили, какво са свършили?! същата история с юпитата на царя.

на бойко организацията каква ще е според вас? а царистите се смеехме на флумастерчетата и гласуването с по 10тина карти и то само квото е казал шефа. при бойко какво ще е? листчета? цветни папки? или директно ще инсталират само едно копче в неговия кабинет с надпис "бойко каза".......

Невероятно нагло и безсмислено беше! Нарочно изгледах цялата негова пресконференция за да видя какви ще ги фъфли и се посмях искрено когато човека отново извади от ръкава етническата карта.... :laughing: И как после поне по 10 различни начина повтори, че ако той не е във власта етническият мир щял да бъде нарушен..... Този тъпан не разбра ли, че тази струна вече се скъса и колкото и да стърже по нея - ефект няма!

Галине, в тая връзка ти преброи ли колко пъти бледият младеж Станишев спомена увеличението на пенсиите по време на конференцията :laughing:

Бойко да ги СМАЧКА всичките едри крадци (то и по външия им вид се вижда кои са едри повечето).

Бойко е приятел с тях, а те си и плащат - сега надеждата остава да се въведе някакъв реглаж в системата. Все пак Бойко е вече шеф и на едните и на другите :rolleyes:

когато бойко беше шеф на милицията имаше бум на показните разстрели с неизвестен и досега извършител (един от многото му успехи;).

От думите ти излиза че или той е причината за тези разстрели, или той тогава не е вършил shit за укротяването им, докато когато са били други на негово място, видиш ли са си вършили много добре работата. Звучи толкова смешно, колкото обвиняваш другите участници в това.

Не е достатъчно да си шеф на 'милицията' за да имаш пълната власт да спреш процесите в държавата, резултат от които са били тези разстрели, които както виждаме, продължават и днес. Просто в ония времена разни сикаджии и висаджии бяха по-малко като бройка, дуеше се по медиите за тях. Сега разните босове нямат изброяване просто. Това кое е бум в даден момент, се определя от конюнктурата, и от медиите.

не мога да повярвам че народа за втори път си връзва същата тенекия на опашката. царя беше точно същата митична фигиура, която щеше да оправи всичко и всеки поотделно и точно по същия начин му връчиха мнозинство,

...

Царя още тогава беше п***а заспала дето само като го погледна как четеше (щото сам не можеше да върже и 1 изречение) и ми се повдигаше. Ситуацията е подобна, но не и същата. Бойко не е казал "ще оправя всичко". Спомена и обеща основно относно преследването и наказването на виновниците за големите държавни далавери и борба с корупцията, вследствие на която ЕС ни няма никакво доверие, и сума предпазни клаузи имаме, и спрени пари, докато не докажем, че реално се борим. Е, Бойко е борец, дано се сбори. Ако трябва и тукати да раздава!

Чудя се да се смея ли или да плача, когато чета това изказване. Нима ти вярваш, че бойко нямад а да краде като за последно, щото ще му е такова. Говориш за престъпници, но явно не помисляш, че кампанията на бойко е платена с пари на такива хора, пари за агитация, концерти и естествено купуване на гласове. Трябва да си много наивен за да вярваш, че дадена партия, която е във властта не купува гласове. Нека да направи правителство, да изкара някоя, друга година, за да видите, що за "месия" са избрали ~40% от хората..

Всяка кампания в крайна сметка е платена с пари на хората. Концерти, агитация? Е, не знам за теб, но аз лично смятам че поне по медиите (ТВ) него най-рядко съм го виждал в рекламни клипове. Това, което запомних е единствено брадвите и секирите хаха, и балерините накрая. Пускани от знаем кои. Да не ми кажеш, че на БСП кампанията или на дпс, са били по-евтини и културни?!

За краденето, всеки краде щом е политик. Това е ясно, къде съм КАЗАЛ, че вярвам че няма да се краде? Както много пъти съм казвал мжеду нас тука и приятели, всичко е въпрос на размери. Последните години станахме свидетели не само на БЕЗОГЛЕДНИ безумия и кражби, но и на изключително наглото дори некриене на тези факти, изказвания и абсолютно неглижиране на големите проблеми, и само се хвърляше прах в очите с хубави приказки как били покачили пенсиите с 10-20 лв, как тва как онва. Да не говорим за откровените лъжи на Сергей. Някакви измислени цифри цитират, но хората не вярват на цифри, а вярват на кошницата и портфейла си.

Ще рече, че кадрите в партията не стават за никъв х*й. Точно това трябва да запомните от тук нататък.

Да, ти щото ги познаваш всичките кадри, и можеш да говориш от НЕ науизуст, а щото така си мислиш. Е, аз не мисля нищо, защото това са очевидно нови лица, може да са същите като другите, може да не са. Всичко, което ЯВНО иска народа, е да се МАХНАТ тия, които са вмомента от поне 15 години насам. ДокАЗАХА се в кражбите и далаверите.

И аз не съм принципно впечатлен от Бойко , но кой е по добра алтернатива?

Именно. И норада така гласува. Не познава повечето от екипа му, но поне ПОЗНАВА тия другите, и е ясно с какво ги познава.

... а царистите се смеехме на флумастерчетата и гласуването с по 10тина карти и то само квото е казал шефа. при бойко какво ще е? листчета? цветни папки? или директно ще инсталират само едно копче в неговия кабинет с надпис "бойко каза".......

Ми няма да е лошо да е само един бутона в кабинета му, ако питаш мен :pirate .

Според мен повече власт в един човек ще е полезна. Хем и по-лесно ще се търси отговорност, вместо разпиляна между сто партии и незнайно кого, като всеки може да каже "оня е виновен".

Бойко е приятел с тях, а те си и плащат - сега надеждата остава да се въведе някакъв реглаж в системата. Все пак Бойко е вече шеф и на едните и на другите :rolleyes:..

С кои е приятел? С Галеви, с Вальо, може би. Едва ли е приятел с всичките няколко хиляди души, които заслужават да ги пекат на бавен огън в някой котел. :) .

Както каза, реглаж трябва, и с кого е приятел, мисля, че не трябва да ни заблуждава.

Той лично каза, че осъзнава, че той лично поема отговорност какво ще става в държавата през мандата му. Подобно "народно" говорене е точно каквото народа искаше да чуе. Малко сепнат, видимо раздразнен от случващото се и кражбите. Както и да го сучем, според мен той дава повече светлина надежда в хората отколкото оня дядка от Мадрид, дето само като го видиш да чете от листовете, ти става ясно, че рецитира като поет.

Друг е въпросът, че наистина има големи очаквания, но дори аз не вярвам, че ще се случат всичките тия неща. Като виден песимист.

Дано не съм прав, и тайната ми надежда да тръгнат най-сетне нещата накъдето трябва, да се сбъдне.

Скоро едва ли ще стане, затова погледа ми е навън така или иначе, при първа възможност се махам. Имах 2-3 такива досега, преди няколко години, горчиво съжалявам, че ги пропуснах.

Бойко е приятел с тях, а те си и плащат - сега надеждата остава да се въведе някакъв реглаж в системата. Все пак Бойко е вече шеф и на едните и на другите :rolleyes:

Това май е най точното ;)

Според мен България не трябва да е парламентарна , а президентска република. Но толкова хиени на кокала... няма кой да го пусне без бой :)

Това май е най точното ;)

Според мен България не трябва да е парламентарна , а президентска република. Но толкова хиени на кокала... няма кой да го пусне без бой :)

Точно, и аз това говорех :) .

Само да не е тая п***а заспала Първанката. По-шитав и пу*яв президент нямам спомен да сме имали. Даже такъв като бай Желю Гумата (помня го с една снимка в един басейн ли беше, възседнал една тракторна гума :bgrin: ) е по-за предпочитане.

когато бойко беше шеф на милицията имаше бум на показните разстрели с неизвестен и досега извършител (един от многото му успехи;). а беше прост пожарникар и го направиха генерал само за да може да раздава заповеди.

сега кат ша е премиер дали ще мине на по-едри риби? или на по-голям брой от дребните? а дали ще посегне на ръката, която го храни? както управлявал столицата, така и страната. е мерси съм.

не мога да повярвам че народа за втори път си връзва същата тенекия на опашката. царя беше точно същата митична фигиура, която щеше да оправи всичко и всеки поотделно и точно по същия начин му връчиха мнозинство, за да не е при друг и от нямане на друг избор. а от него помня само масова приватизация на тлъсти хапки (БТК, опити за Булгартабак, магистралите) и изнасяне на големите капитали зад граница и скатаването им из офшорни зони разни. не се сещам нещо убаво да е направил. ааа да, сега ще ме секнете че той назначи ББ за шефче и го стартира. иначе НДСВ е вън. да бе.

Дам, публична тайна е, че ББ стоеше за 90% от политическите убийства.

Същото си мислех и аз. На всеки 4 или 8 години се появява поредния "оправяч"...

Единственото, което все пак ме радва е, че Бат Бойко и Костов сами ще сформират правителство без да ухажват още измислени играчи и естествено комунягите и Доган са в опозиция, а НДСВ не са и в парламента, което е добре...но

не мислете , че всичко ще се оправи с магическа пръчка. Системата е измислена така, че да ни правят на маймуни, народа ни е измислен така, че да е идеален за маймуни и Генерала и Командира няма да пропуснат да се възползват от това...

Въпреки всичко като се замисля, от цялата палитра тиквеници това поне са двамата най-харизматични чукове с подчертано лидерски качества...така че, кръстете се и...знаете, надеждата умира последна...след има няма 800 дни... :rolleyes: :tongue

Бате Бойко и той не е цвете за мирасане, през комунизма не е бил просто пожарникарче, а партийно другарче на БКП и през повечето време на високи постове в МВР, не като пожарникар. Как се е издигнал той си знае , но вариантите не са много.След комунизма си основава Ипон, която охранява я големи предприятия, я Тодор Живков , я някое "комунистическо величие".Как от административен служител го постига ? По времето на Царя (когато станаха масовите показни растрели) , него n- на брой пътя му повишаваха званието. Явно добре си е вършел работата.

Всичките БСП,ДПС,Бойко, Царя са си другарчета(според мен) . Олигарсията няма да спре да краде, както и Бойко и сие няма да си тръгне от парламента беден. Но поне се надявам да се прави по Западен тиртип(да няма мн шум) и да се върши няква работа .

Всички крадат - и Буш е петролен милиардер , Берлускони , Путин , Лужкови, Английските "лордове" дори и Георги Седефчов :)

Да, ти щото ги познаваш всичките кадри, и можеш да говориш от НЕ науизуст, а щото така си мислиш. Е, аз не мисля нищо, защото това са очевидно нови лица, може да са същите като другите, може да не са. Всичко, което ЯВНО иска народа, е да се МАХНАТ тия, които са вмомента от поне 15 години насам. ДокАЗАХА се в кражбите и далаверите.

Щото съм разгледал листите му и освен него и "Цецу" никой друг не познат на хората, даже не пише какво са завършили, ако разбира се са завършили нещо. Ти като гласува за бойко поинтересува ли се за кого гласуваш?

Точно, и аз това говорех :) .

Само да не е тая п***а заспала Първанката. По-шитав и пу*яв президент нямам спомен да сме имали. Даже такъв като бай Желю Гумата (помня го с една снимка в един басейн ли беше, възседнал една тракторна гума :bgrin: ) е по-за предпочитане.

президентската репулбика е най-лошото нещо което може да нис е случи в момента

Съсредоточаване на всичката власт в някой от сегашните "политици" смятам ,че ще е пагубно.

Доста време ще трябва да мине,доста идеи да станат архаични,да изплуват нови концепций и чак тогава когато се появи истински демократичен,социален и тн. лидер би било добра идея

Щото съм разгледал листите му и освен него и "Цецу" никой друг не познат на хората, даже не пише какво са завършили, ако разбира се са завършили нещо. Ти като гласува за бойко поинтересува ли се за кого гласуваш?

Това,че не са известни личности като Милен Велчев и Ламбо да речем,значи ли,че не са читави и кадърни хора?!Брилятнна логика.Знам,че ти е гадно,че партията за която агитираше на Главната,я няма в Парламента,което си е доста добре за страната,но няма нужда да избиваш комплекси :rolleyes:

п.п Изобщо не беше нагло догановото изкзване. Да, официално сдава властта, но има повод да си удари гъза в тавана от резултата, който постигна. И това, за което и аз, а и много други хора говорят - електоратът дава мандата и Доган, за разлика от много други, прави необходимото, за да го активизира. Дори наблегна на това...

Това,че не са известни личности като Милен Велчев и Ламбо да речем,значи ли,че не са читави и кадърни хора?!Брилятнна логика.Знам,че ти е гадно,че партията за която агитираше на Главната,я няма в Парламента,което си е доста добре за страната,но няма нужда да избиваш комплекси :rolleyes:

Ппросто не знаеш защо бях там и за това така говориш ;)

ДПС отчита по-голяма победа от миналите избори - имат приръст от 0.5%, което са 4 места в парламента. Загубата за Доган е че няма да бъде в управлението, но той и от опозиция ще може да си диктува :)

А Бойко ще трябва да се съюзи с Костов и РЗС, за да мине бариерата от 51% и да управлява.

А Бойко ще трябва да се съюзи с Костов и РЗС, за да мине бариерата от 51% и да управлява.

На Бойко му трябват 3-ма депутати, за да направи мнозинство, така че само една от двете партии ще му е достатъчна ;)

Нямали имена били нови, били същите като НДСВ, чакайте малко бе хора нека да видим какво ще направят и после да плюем. "Или просто си проветряваме устите (пръстите) предварително, пък то всичко е нагласено и разработка на военните"

На Бойко му трябват 3-ма депутати, за да направи мнозинство, така че само една от двете партии ще му е достатъчна ;)

Ако се позамислиш кой даде банката на жена му ще се сетиш коя ще е партията :rolleyes:

..Но поне се надявам да се прави по Западен тиртип(да няма мн шум) и да се върши няква работа .

Всички крадат - и Буш е петролен милиардер , Берлускони , Путин , Лужкови, Английските "лордове" дори и Георги Седефчов :)

Razgele :) . Дано.

А колкото до историята кой какъв бил и на кой Живков какъв бил, мисля, че хората не шитнаха дпс и бсп (за ндсв да не говорим) за това какви са били в миналото си, даже не гледаха БОйко какъв е бил, а защото видяха какво направиха в настоящето ;) .

президентската репулбика е най-лошото нещо което може да нис е случи в момента

Съсредоточаване на всичката власт в някой от сегашните "политици" смятам ,че ще е пагубно.

Доста време ще трябва да мине,доста идеи да станат архаични,да изплуват нови концепций и чак тогава когато се появи истински демократичен,социален и тн. лидер би било добра идея

Моля, поне не пиши "концепциЙ", защото и най-мъдрото изказване олеква най-малкото заради подобни очеизваждащи грешки :) .

Иначе очаквах подобно изказване, за пагубността на президентска република :) . Никой не говори за всичката власт. И не, няма да е пагубно. Мое мнение. Не ангажирам никого с него.

ДПС отчита по-голяма победа от миналите избори - имат приръст от 0.5%, което са 4 места в парламента. Загубата за Доган е че няма да бъде в управлението, но той и от опозиция ще може да си диктува :)

Има приръст, защото въпреки че изгубиха и час от своите хора, успяха да отворят голям брой секции навън и виж как с последните данни от външните секции вдигнаха НЯКОЛКО %! няколко десетки хиляди гласа и отвън ич не е малко.

Това доказва, че тия дето са отвън явно не виждат какво става в страната и продължават да гласуват за ДПС вече не знам с какви промити мозъци трябва да са тия хора. Дано бат Бойко пипне изборните закони.

Добре че народа се усети и се вдигна да гласува, видяхме че и автобусите, и стотиците нови секции в Турция, не му помогнаха, и ще кротува в ъгъла, дано само Бойко да го видим да му забие някой в сурата някой прекрасен ден, ама буквално!

Поне изборния туризъм да успеят да спрат ще е добре ... пък че всички прибират каквото и колкото могат е повече от ясно, това даже и в Щатите е така (само дето там ужким не може чак толкова явно, ама не е като да не може и да не го правят)... въпроса е покрай прибирането в собствения джоб да вземат да свършат нещо в крайна сметка колкото да си умият очите, то ясно че ще вземат поне 10 пъти повече от реалната цена на нещата но поне да свършат нещо... ей това си мисля и на това се надявам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...