Светлия Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Види се, не случайно чаках 40 минути днес. Искам да кажа, че се радвам за резултатите, за изборната активност и най-вече за това, че надявам се започваме да сме по-отговорни към събитията в НАШАТА родина. Да благодарим на N1 политика в България - Доган, за тези резултати, защото приноса му е ОГРОМЕН. Сега остава всички да следим по-отблизо ставащото в България, да се научим да търсим отговорност от политиците ни и да се научим да отстояваме интересите си като НАЦИЯ. П.П. Честито и на мадридския крадец и на придворните му, макар че човека си изпълни мисията - заграби имоти за към 1 милиард и си осигури пари за хазарт за цялата му фамилия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Не ми се чете досега написаното, но ГЕРБ в коалиция с БСП е бъдещето на България Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Ами по-добре да беше го прочел или още по-добре да не беше писал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Не ми се чете досега написаното, но ГЕРБ в коалиция с БСП е бъдещето на България Пий една студена бира,че яко те е напекло слънцето п.п важното е,че всички заедно изритахме Доган и Серго от властта да видим какво ще стане оттук нататък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Не ми се чете досега написаното, но ГЕРБ в коалиция с БСП е бъдещето на България Бънди ти базикаш ли се нещо или... Тези дни ще седна със Сините да съставяме правителство – първите думи на Борисов Това на което се надявах стана, дано успеят да постигнат споразумение Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Мухахахаха Много сте ми смешни Няма да подменя Бойко вота, ще се коалира бспето с дспето. Заедно можем повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Това на което се надявах стана, дано успеят да постигнат споразумение Бойко много грубо "намеква", че от утре започват преговори с десните сили и най-вече Мартин Димитров, така че съмнения в това няма да има. Отделно Мартин Димитров и Костов казаха в интервю по Нова, че няма да имат претенции за това да има техни министри в правителството, а просто страната да се управлява по правилен начин. Така че много вероятно е да се разберат и да съставят правителство, а след това един господ знае : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 ... Заедно можем (б.авт. ДА КРАДЕМ) повече! Това нагледно го доказаха, показаха, демонстрираха и др. алианса БСП-ДПС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Целта изпълнена! Дано няма голямо разочарование... Хаха, викаш дано само не е голямо, че ще има ще има. Наистина, честито да е! Бутнаха ги. В момента Станишев държи поредната реч колко добрини бил свършил за страната. На всеки въпрос, класически отговори. Не ми се чете досега написаното, но ГЕРБ в коалиция с БСП е бъдещето на България Къде забрави ДПС, според Д...н (вече и името му едва изговарям) той ще продължи да е фактор в политиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 В момента Станишев държи поредната реч колко добрини бил свършил за страната. На всеки въпрос, класически отговори. и все пак по-ми се нрави от "тариактските" отговори на Бойко Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 и все пак по-ми се нрави от "тариактските" отговори на Бойко И все пак, тонът му на "да тропне по масата с юмрук" явно се е харесал на едно огромно мнозинство от хората, и независимо дали е негативен вот, в него са видели някаква светлина в тунела. На хората им ПИСНА мазното и тихо говорене на изтрити до кокал клишета и наизустени глупости от мазната физиономия на Сергей. Ти само си спомни какви идиотски въпроси му задаваха (имам предвид на Бойко). Поне 5 пъти чух въпроси с кото щял да се коалира. И аз да бях, щях да се нервирам, макар че той не повиши тон (много) при последните въпроси от подобен тип. Даже добре че два от въпросите на една от микрофон #4 останаха без отговор, че бати срама за тая дето ги зададе. За мен лично, като ужасно отвратен от ставащото в тази страна, Борисов даже реагираше прекалено меко. Мисля, че на хората им писна от досегашното политическо говорене. Искат твърда ръка да се буквално смачкат тия безобразни неща, които станаха в особено огромни размери последните 4 и 8 години. Такова нещо все е било, ама чак такова... ще извиняваш. На Мен лично много ми допадна говоренето му тази вечер. ДАНО не остане само говорене! А да, и беше с вратовръзка . Лично мое мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Последни данни към момента. http://anketi.dir.bg/anketar.php?id=229&ba=1&bl=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Хаха. Атака ще ме счупят от смях "Г-н фъфлещия преди мен на който му трябват субтитри като говори" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Хаха. Атака ще ме счупят от смях "Г-н фъфлещия преди мен на който му трябват субтитри като говори" Само за да напиша това си включих компа , но ти ме изпревари. Аз и баща ми още се смеем. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Само за да напиша това си включих компа , но ти ме изпревари. Аз и баща ми още се смеем. :lol: .. "и как може пияни хора да водят прескоференция" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Нека не бързаме да се радваме на Бойко. Той за мен е българският Берлускони. Дайте му една зима поне. Между другото колко точно според вас бе нагло изказването на Доган (пресконференцията имам предвид) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Волен имаше доста добри попадения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Между другото колко точно според вас бе нагло изказването на Доган (пресконференцията имам предвид) Бахти и човека опитах се да изгледам цялото му бръщолевене, но погнусата, която надигна в мен , не ми позволи да стигна и до 10 мин. Това е бившия ни мондатоносител, участвал 8 год в управлението и не може да върже 2 изречения. Прави паузи по 30 сек между изреченията. Сега не го знам пиян ли е бил , кво ли е пил , ама поне да се беше , научил да говори правилно за 8г. И пак за тази етническа карта като спомена -полудях . Само той го насажда етническото напрежение и как останаха турци, помаци, които да вярват , че в 21в. в една европейска държава, членка на НАТО може да протече отново възродителен процес(може би повлияни от хиперболизирането на Хер Болен). Иначе Бате Бойко и него ще го видим , какво ще направи. Те не че са му улеснили работата, щом Доганчо Серго реагират с "ще ни е интересно как ще се справи с кризата", значи такива са ги насосали предизборно..... Съмнявам се обаче , че проблемите с изборния туризъм,наказване на участвалите в корупционни схеми и тн... няма да може да ги елиминира. ДПС/БСП/ДС имат твърде мн политическо влияние. Иначе проявява амбиции да слуша ЕС и ако изпълнява, би трябвало работите да отиват на подобрение. ---------------- Защо българите имаме натрапчивото , противното съзнание "да мислим само за момента" От продавача ,който гледа да те прецака със стотинки в бакалията, през обсужващия ни персонал , който си казва-"ся ми е паднал дай да го одрусам" , до политическите партии, които влезнат ли във власта , гледат краденето да е приоритет , и ако пък нещо случайно направим за народа , значи управлението ни е било УСПЕШНО. До сега аз не се сещам за успешно правителсто, всички към края на мандата си губят общественото доверие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Нека не бързаме да се радваме на Бойко. Той за мен е българският Берлускони. Дайте му една зима поне. Между другото колко точно според вас бе нагло изказването на Доган (пресконференцията имам предвид) Невероятно нагло и безсмислено беше! Нарочно изгледах цялата негова пресконференция за да видя какви ще ги фъфли и се посмях искрено когато човека отново извади от ръкава етническата карта.... И как после поне по 10 различни начина повтори, че ако той не е във власта етническият мир щял да бъде нарушен..... Този тъпан не разбра ли, че тази струна вече се скъса и колкото и да стърже по нея - ефект няма! На какъв се прави изобщо, след като т.н. негов електорат масово гласува не за него и партиите защитаващи интересите му, а за основният му противник....? Сега ми е много интересно какви ишерети ще прави за да запази някоя и друга от циците от които е бозал. Защото ДПС от терористична организация мутира до корпоративна такава, а простите факти от живота показват, че такива организации ги свързва предимно финансовият интерес т.е. няма движение на кинти - няма интереси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Важното е че: 1.Имаше висока избирателна активност 2.Доган е ВЪН поради първото! К'во има да коментираме? Предпочитам всеки , но не и Доган!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Важното е че:1.Имаше висока избирателна активност 2.Доган е ВЪН поради първото! К'во има да коментираме? Предпочитам всеки , но не и Доган!!! Доган може да е всичко, но явно не е вън. Има ~14%. Поне е вън от властта. Моето най-силно желание към този момент е за мъст. Бойко да ги СМАЧКА всичките едри крадци (то и по външия им вид се вижда кои са едри повечето). Знам, че е наивно, но той обеща, и се надявам да видим затворите пълни . Поне тия най-големите престъпления. Ако върне поне част от тези пари откраднатите, ще станем Швейцария на Балканите! МНОГО пари се откраднаха, ей! Съответно да върнем доверието на ЕС, което ще последва при реална борба с корупцията. Трябва да почне да РЕЖЕ наред! До здраво! Искам да видя как смачква заешката физиономия на Станишев с един прав! И на тоя Доган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Искам да видя как смачква заешката физиономия на Станишев с един прав! И на тоя Доган. Еййй...то почти като Нинтендо бе...'Стрийт файтър' - прав, ляв, ритник... Няма да стане толкова лесно, Теди...и на мен ми се искат неща, които отдавна трябваше да бъдат направени за всичките тези 20 години, но в реалността нещата почти винаги не се получават така, както човек ги вижда в мечтите си. Първоначално всеки идва с големи намерения да направи това и онова, но малко по малко ентусиазмът му се изпарява във времето, било поради това, че доста други "елементи" постоянно му пречат...или пък екипът му не е наред...или парите пак били малко...или 'приказката за стълбата' влезнала в действие...или просто имало мощно слънчево изригване, което го въвело в тотален психически дискомфорт и поради депресията времето за реконструкции не стигнало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Еййй...то почти като Нинтендо бе...'Стрийт файтър' - прав, ляв, ритник... Няма да стане толкова лесно, Теди...и на мен ми се искат неща, които отдавна трябваше да бъдат направени за всичките тези 20 години, но в реалността нещата почти винаги не се получават така, както човек ги вижда в мечтите си. Първоначално всеки идва с големи намерения да направи това и онова, но малко по малко ентусиазмът му се изпарява във времето, било поради това, че доста други "елементи" постоянно му пречат...или пък екипът му не е наред...или парите пак били малко...или 'приказката за стълбата' влезнала в действие...или просто имало мощно слънчево изригване, което го въвело в тотален психически дискомфорт и поради депресията времето за реконструкции не стигнало. Абе може и да е наивно от моя страна, но си мисля, че този път няма да се получи точно така (било заради финната цедка през която минават парите от Европа, било поради други причин...) А, Бойко си е тарикат пич и ще си има едно на ум и при коалирането и при съставянето на правителство. Освен това партията му е от лидерски тип така, че...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Освен това партията му е от лидерски тип така, че...... това пък какво ще рече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.