Jump to content
BulForum.com

Избори за европейски и български парламент 2009

Recommended Posts

Не са само пенсионери, доста млади хора има също, има големи опашки пред секциите предният път когато гласувах положението беше много по различно, почти нямаше хора и бяха само пенсионери. Ха дано сегашният вот да е по-добър за България, да има голяма активност и процента на ДПС да се стопи, а НДСВ изобщо да не мине 4% и така да се сформира едно дясно правителство ГЕРБ + СК и защо не и АТАКА дори и да не влязат пряко в кабинета поне да го подкрепят.

Момински мечти, иначе хубаво звучи :rolleyes:

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

И аз упражних правото си на глас. В Хисар поне имаше опашка, не много голяма. Бяха предимно хора на средна възраст.

В класация на най-слушаните песни в Плевен води „Едно Ферари с цвят червен”

В класация на най-слушаните песни в Сливен води „Едно Ферари с цвят червен”

В класация на най-слушаните песни в Хасково води „Едно Ферари с цвят червен”

В класация на най-слушаните песни в Силистра води „Шакадъм”

В класация на най-слушаните песни в Ямбол води „Едно Ферари с цвят червен”

:sick

Сега се връщам гласуване,и аз забелязъх,че има хора,че даже и опашка имаше след мен...Това е добре,има повишение на избирателната активност!

Едно е ясно бат Серго минава в опозиция!Иска ми се медито да не минава 4 %,ама с тия автобуси няма как да стане това. :pirate

Айде гласувах и аз за сефте ... на нищо не се надявам ... само да дигнат заплатите с 10-20% , да направят магистралата Стара Загора - Карнобат и да падне газта :laughing:

Добре де, толкова ли няма някой, който да го гръмне това нагло турско копеленце?

Точно това си мислех и аз като се прибирах от избирателната секция.

Иначе и в моята секция имаше доста народ. Активността беше 30%. Написана на едно табло.

Аз отидох в 12:10 и половината хора в списъците вече бяха гласували... Дано избирателната активност да удари едно 50-55%... Има ли предварителни прогнози за избирателната активност?

На дъската в моята секция за 12 ч пишеше 29,5 %, наистина доста като се има впредвид ,че на предните избори активноста беше под 40 %

Аз отидох в 12:10 и половината хора в списъците вече бяха гласували... Дано избирателната активност да удари едно 50-55%... Има ли предварителни прогнози за избирателната активност?

около 55% е прогнозираната.

Класацията песни на Радио „Фокус” към 13 ч е както следва:

„Кмете, кмете, ха наздраве кмете” – Народна песен за любителите на местната власт и силните личности и генерали в българския обществен живот – 38,1;

„Едно Ферари с цвят червен” – Стара автомобилна песен на любители-колекционери на добри автомобили с над 100 годишна история. – 20.1;

„Шакадъм” – Горещо Селям. Поздрав от аркадашите, българските турци – преселници в Бурса и Измир – 12.1;

„Черен влак се композира” – Стара градска песен от Бургаски мажоритарен район за проблемите на железопътния транспорт, любовта и пътя към властта – 9,2;

„Сини нощи” – Алисия – Обществено достъпна песен за интелектуалци и оцелели активисти на съпротивата в полза на демокрацията - 7,5;

„Яне ле бело гърло” – Народна песен от Македония за морния сокол дето все пиел, пиел и не можел да се напие от година на година, от избори на избори – 4,1;

„Гоце ми се стори църно кюмюрджийче” – Народна песен от Югозападна България и Македония, която разказва за нерадостния труд на миньорите – 3,9;

„На закона Цар и Господар съм” – Народна песен в подкрепа на Ловно - рибарския съюз, за реда законността и отношението ни към монархията. – 3,1;

Неделно ретро рали за купата „Св. Александър Невски” – класиране към 14.00 часа

05 юли 2009 | 14:39 | Агенция "Фокус"

София. Неделно ретро рали за купата „Св. Александър Невски” се провежда днес. Агенция “Фокус” представя класирането към 14 ч, както следва:

Ретро автомобил на столичната противопожарна служба с екипаж от млади огнеборци – 37.8;

Файтонът на Георги Димитров и Гавраил Генов от Кутловица – 19;

Фиат Доган, модел 1989 г., внос от Турция – 14.3;

Автомобил Щайер – Военен вариант на Абвера – 9,6;

Син шевролет от гаража в Драгалевци – стар модел – 8;

Македонска каручка – 4,7;

Въглищарска вагонетка от Бобов дол – 4,2;

Царски вагон, модел 1937 г. – 2,9;

Турският вот набъбва

Анкара. Близо 31 000 български граждани са гласували в Турция към 11.00 часа, съобщи за Агенция „Фокус” посланикът на България в Република Турция Бранимир Младенов. Към този час е последната актуална информация за избирателната активност в южната ни съседка, като към момента тече актуализация на данните, посочи той. По думите на посланик Младенов до 13.00 часа може да се допусне, че броят на упражнилите правото си на глас наближава 40 000 души.

Според мен тези избори ще да са доста интересни :rolleyes: Не съм единствения човек който забелязва повишената активност сред младите хора и не само пред урните, ами и по принцип, според мен се прокрадва едно стабилно перманентно раздразнение към управляващата класа и отвърдените партии и личности. Преди малко обсъждах с наще как трябва да се забрани на баби и дядовци над определена възраст и съответно психическо състояните, да гласуват, по причина на това, че надеждите им за завръщането на комунизма няма да се сбъднат, а в комбинация със съответните им конформисти вкарват истински и доказани боклуци в парламента :laughing: ДПС и Доган не искам да обсъждам, защото нито ще кажа нещо ново, нито ще ми се отрази добре на настроението... просто един от малкото хора, които наистина искам да му се случат мн лоши неща и бих дал много, за да имам шанса аз да му ги дам... :angry:

По принцип няма ли как законно да се махне ДПС, след като етнически партии са забранени по закон? И как изобщо е допуснато да се сформира :blink:

От резултатите до момента се вижда как "Царя" си заминава. Едно хубаво нещо най - накрая.

По принцип няма ли как законно да се махне ДПС, след като етнически партии са забранени по закон? И как изобщо е допуснато да се сформира :blink:

Tц. Сформирана е като неконституциона от БКП/БСП/ДС . Иначе ДПС,за да не са чак толкова нагли, направиха някой друг "еничар" зам. шеф, зам. министър и вече не са етническа партия:)

Класация на най-посещаваните ресторанти и кръчми към 16.00 часа

05 юли 2009 | 16:18 | Агенция "Фокус"

София. В неделния ден Агенция “Фокус” предлага класация на най-посещаваните ресторанти и кръчми. Класацията се излъчва по брой запазени места и резервации – общо 39 до момента.

За най-желани заведения се състезават:

"При кмета" – кръчма за любители на кметска бира и мъжки приказки – 38;

"Червената бабичка" – ресторант за избрани специалитети, тънки мезета и леви идеи – 20;

"Ресторант Машаллах" – турски ресторант за любители на дондурма, табиети и мурафети – 13,5;

"Аншлус" – немска бирария за ценители. Бира, вурстчета, барабани, фюрер и Дрангх нах Остен - 10;

"Синият лъв" – кръчма за революционни спомени и синьо шампанско – 8;

"Бобовдолската кръчма" – Забоя, евтина народна кръчма за миньори и забойчици, колективното и корпоративното посещение носи дивиденти и отстъпки - 4;

"Македонски мерак" - кръчма в която, ако искате да постреляте в тавана, да се озъбите на душманите, докато гледате картата на Обединена България, сте добре дошли - 4;

"Къмпинг Врана" - посрещане по царски. Заплащане, според престоя – 3,5;

Отново ниска активност, явно "не е модерно" да се гласува...

Отново ниска активност, явно "не е модерно" да се гласува...

Още нищо не се знае ......

Ще видим вечерта ....

Все още имам някакви надежди..... В моята секция от сутринта има опашки ....

Но една птичка пролет неправи .....

Почти 45% от пловдивчани гласуваха до 16:30

http://news.plovdiv24.bg/98841.html

ИМа още 2 часа...

За съжаление е малко.

И аз имах надежди, че повече хора ще се "събудят". За 2 часа нищо съществено няма да се промени. Да се надяваме, че други градове ще компенсират нашата малка активност. Но предполагам в районите на Доган активността е над 90% ? Защо и ние не можем да постигнем такова нещо!

Явно невлизането на Доган е твърде утопична цел и скоро няма да я видим осъществена. Тоя до гроб ще ще го има в парламанта!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...