Ares Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Az ne sum fen na Botev ,a na CSKA ,no zatova ,4e ne e fen na kanar4etata sum siguren razpravqli sa mi istorijka slu4ila se odavna s prezidenta na Botev , na koqto toi pokazva klubnata si prinadlejnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 http://www.meridianmatch.bg/pdf/3.pdf Прочетете интервюто на един самозабравил се локомотивец... е, беше такъв. Обърнете внимание на предпоследният въпрос... егати копелето нагло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Бтв, Христолов е казал, че ако спре издръжката на клуба ще го ликвидира. А сега де? Още ли искате да се маха Да се маха!Пък и той нещо много си вярва? Мне Dreamer, не завиждам.Няма нещо буферско на което да завиждам,нито ме е яд,нито злобея.Но се дразня на буферските изцепки колко големи били и не знам какво още.Да бяхте,но само заради неразбориите в таканаречените ни грандове,дето се надпреварваха да се дънят един след друг.А когато кретахте в дъното на А група,що не бяхте толкова големи?Или пък направо като бяхте в Б ?Защо и преди 4-5 години не бяхте на 1-во място по-посещаемост като сега?В момента сте точно в позията на Нефтохимик отпреди години(само дето те станаха 2-ри)когато пердашеха всички шопи,и те си имат хубав стадионЖивот и здраве след няколко годинки ще си говорим ако го има още тоя форум.И не се надявайте,че ще бъдете изключение..няма да сте.Просто живеете в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Споко, ще направя нужното уточнение. Христолов е казал точно, че ако няма желаещи да издържат клуба и той нямал намерение и възможност да продължава да дава пари за него ще бъде принуден да го ликвидира. Ето пълното интервю със селския: http://7sport.net/7sport/the_day/d3617_3.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Христолов е казал точно, че ако няма желаещи да издържат клуба и той нямал намерение и възможност да продължава да дава пари за него ще бъде принуден да го ликвидира. а бе, шашавия откакто е при нас си пее тази песен. много ясно, че никой няма да ни купи, като той предлага нереални суми за един отбор, в който единствения му капитал са всички тези, които ходят на колежа и по стадионите из bg. кажи ми как така ще гласува капитал за тази година с 50% отгоре? т'ва толкова смешна трагикомедия, че просто нямам думи( а и нерви вече) ТРИБУНА ИЗТОК ЗАВИНАГИ! .... това ни остана на нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 http://www.7sport.net/7sport/the_day/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 http://www.meridianmatch.bg/pdf/3.pdf Прочетете интервюто на един самозабравил се локомотивец... е, беше такъв. Обърнете внимание на предпоследният въпрос... егати копелето нагло! Кое те притеснява в отговора на Гонзо на предпоследния въпрос-това,че ЦСКА и Левски са най-големите отбори в България(с най-много титли и купи) и имат(купуват) най-стойностните играчи у нас или ,че провинциалните отбори са едноневки????Ами ако безпристрастно се погледне на българския футбол- това си е точно така.Локото сега ,че са спечелили шампионата да не ги направи бг "ГРАНД".Мечтай си...Литекс пък да не говорим-нещастниците даже нямат публика...Или те дразни ,че бивш черно-бял футболист плюе Локото?Ами ако не бяхте еднодневка той трябваше да си играе още при вас.Като излезе някои по-свястен футболист и споменатите по-горе 2 отбота,които ненавиждам,ги привличат за нула време.И от там ги препродават в чужбина. Това е положението...и на мен не ми харесва ,ама си е така... Сега ще ви видим колко време ще запазите футболистите си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 Искаш да кажеш, че един отбор е отбор само когато е на върха ли? Ако не е на първо място 2-3 години и вече става еднодневка, това ли ми казваш? Имам чуството, че си от ЦСКА (финала за купата lol). Не може клубове с традиции като Локо и Ботев да се наричат еднодневки. Отборите ги е имало и ще ги има. За какво говорим тук, какви еднодневки? Ботев като изпадащ отбор има повече публика от ЦСКА и Левски когато стават шампиони... това ли е отбор еднодневка? Последното нещо, което искам е Локо да се нарича "гранд" по образ и подобие на ЦСКА и Левски. Ама наистина последното. Яд ме било... ех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Явно не си ме разбрал правилно Не съм от ЦСКА-фен на Ботев съм."Еднодневките" в статията са споменати като провинциалните отбори-шампиони,т.е един отбор ,който не е от София има по-много малък шанс да стане шампион и най-вече да се задържи за дълъг период от време на върха.Въобще не искам да засягам въпроса за традициите на пловдивските отбори-имаме си ги и публика си имаме.Но футболът в България от едно време си е диктуван от Левски и ЦСКА-това са тимовете,които придават облика му-няма какво да се лъжем-тея два отбора обират най-добрите футболисти...А ние сме или в миманса(в момента Ботев-скоро и Локото ще са там), или ще направим някоя изненада (Локо-шампион)>кофтито е,че това,което казва Гонзо е в известна степен степен вярно... Ти не искаш отбора ти да стане "гранд" по образ и подобие на ЦСКА и Левски-спокойно-шопите няма да го позволят!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Според мен е прекалено силно изказването за да важи само за шампионската титла. Прекалено изхвърлено е и унижава отборите, абсолютно незаслужено. Можеше да каже примерно, че това са отбори, които нямат шанс да печелят редовно титли, но "отбори еднодневка" си е силно изказване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Според мен е прекалено силно изказването за да важи само за шампионската титла. Прекалено изхвърлено е и унижава отборите, абсолютно незаслужено. Можеше да каже примерно, че това са отбори, които нямат шанс да печелят редовно титли, но "отбори еднодневка" си е силно изказване. В това ,че Гонзо е простак няма спор Къде ти у него тактичност и колегиалност Казал е една истина по доста груб начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Общо взето да. Мен най ме радва изказването му, че няма да играе в никой друг български клуб освен в Левски. От това по-хубаво няма и да искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 Dreamer ,mn si jestok .Za kvo nakazvash Levski taka.4e sa goveda ,goveda sa ,ama i te ne zaslujavat takova nakazanie ,bati .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 23, 2004 Share Posted May 23, 2004 Вижда се кой има повече фенове - по-известния и по-славен отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Xvanali se na bas futbolistite na Levski sas svoq saotbornik Gonzo, 4e toi mojel da pobedi 4orbata I bez tqxana pomo6t…ei taka- & sam da izlezel na terena pak 6tql da spe4eli. Do6yl ure4eniqt den na derbito I Levskarite se sybrali v edno zavedenie, a Gonzo izlqzyl na terena. Po edno vreme levskarite popitali servityora: -Kakyv e rezultata pi4? -Mii, 1: 0 za Levski… -Brei- kazali si levskarite- toq 6e zeme da spe4eli basa. Kym kraq na ma4a otnovo popitali servityora za rezultata - Ee ma4a svyr6I 1:1 mom4eta, syjalqvam. Sled izvestno vreme se poqvil I samiqt GONZO… - Kvo stana be tarikat?! Nali 6te6e da gi bie6 I sam?! GONZO: - 6tqx da gi razbiq, ako ne be6e toq 6iban sadiq da mi pokaje 4erven karton v 10-tata minuta… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 хахаха еми платили са му на човека кво да се праи инъче резултата можеше и друг да е :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 I az da kaja ne6to Ne sam nito ot Botev nito ot Loko,no kakto vijdam ne6tata a i rezultata vav foruma pokazva 4e publikata na Botev e moje bi s 1/3 pove4e ot tazi na Loko.Omrazata mejdu dvete agitki e moje bi po-silna ot tazi mejdu agitkite na Levski i Cska.Fakt e 4e procentno tuk v Plovdiv horata obi4at mnogo pove4e svoite otbori otkolkoto kadeto i da e v BG Fakt e 4e publikata obi4a po-silnite,obi4a pobeditelite. Dano da ne sam prav ,no ako sled vreme Lokoto prodaljava da e edin ot vode6tite bg otbori,a Botev vliza v A grupa i izliza po4ti vednaga saotno6enieto privarjenici mejdu 2-ta kluba 6te e savsem razli4no. Drugiqt fakt e 4e ima prekaleno golqma euforiq pokrai titlata. Spored men istinskite fenove trqbva da poddarjat otbora dori i da e vav C grupa. Fakt e 4e na Botev hodqt po 3 000 du6i na ma4ovete vav B grupa. Fakt e 4e Lokoto kato be6e vav B grupa po4ti nikoi ne hode6e na ma4ovete,a sega vijte stadiona. Fakt e 4e v Bg nqma futbol.Spored men ne trqbva da se mrazite tolkova mnogo vse pak vsi4ki ste ot edin grad.Trqbva da ima pove4e podkrepa i po-malko psuvni. Taka vijdam az ne6tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 ...ako sled vreme Lokoto prodaljava da e edin ot vode6tite bg otbori,a Botev vliza v A grupa i izliza po4ti vednaga saotno6enieto privarjenici mejdu 2-ta kluba 6te e savsem razli4no. Fakt e 4e na Botev hodqt po 3 000 du6i na ma4ovete vav B grupa. Fakt e 4e Lokoto kato be6e vav B grupa po4ti nikoi ne hode6e na ma4ovete,a sega vijte stadiona. Пич,от толкова много факти нещо си се пообъркал Аз като не съм компетентен по дадена тема,просто не се намесвам в обсъждането й.Пробвай го тва,понякога помага да не се излагаш И май съотношението 57:38 гласа въобще не е 1:3,ама айде,математика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 A ti kakvi fakti 6te mi dade6.Hodq na ma4ovete i na dvata otbora.Hodq i po derbitata,kato ednoto poluvreme sam v ednata agitka a drugoto pri drugata-abe vaob6te imam priqteli v agitkite i na dvata otbora.Kakto kazah ne sam fen na pld futbol.Tova 4e vav foruma ne e to4no 1/3 ne dokazva ni6to nali?Ne iskam da obijdam nikogo Prosto konstatiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Tova che fenovete na Botev sa poveche spored men v tova nqma spor. To e dokazano. Vqrno e i tova che kogato loko bqha v B grupa im hodeha po 400 choveka na mach. Kogato Botev bqha v B grupa a i na poslednite mesta v A ne padaha pod 3000 choveka, koeto govori mnogo za vernostta na fenovete. Predstavete si levski i cska ako sa na 14 mqsto, moje bi shte im hodat po 50 choveka (zaedno s jurnalistite ) Obache ne sam saglasen s tova che ako lokoto sa parvi a Botev posledni fenovete na Botev shte namalqvat a na loko shte se uvelichavat, prosto Botev dori sega si pecheli fenove, dori sas slaba igra. Znachi govorih s edni hora ot Sofia, Burgas i Lovech, koito mi kazaha: veche sam ot Botev prosto imate neveroqtna publika . Nqma kvo da se komentira poveche. VIVA KANARI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 И аз съм на това мнение.Локото никога не са имали публика като нашата.Може да изпадаме в Б група.Но фенът си е фен.Той си обича отбора.И няма да го предаде.Макар и срещу селски отбори в Б група БОТЕВ ПЛОВДИВ ще продължи да има публика.И то не малко.На последния мач ги видяхме феновете на Уефски.Нямаха 35 човека даже.Кви фенове имат тия говеда.Някви кравари дошли от Асеновград. На последния мач също така се видя колко публика имаме.9000 човека на ст.Христо Ботев.Като махнем говедата,журналистите и гостите на жентралната трибуна.8900 човека.Тфа Локото ще го направят когато друг път.Също така се видя на Армията последен мач за Докото.Че те нямаха и 7 хиляди.бахти взимат ТИТЛа(първа и последна) и няма да идат абсолютно всички.Тфа ако бяхме ние КАНАРИТЕ не ни мърдат 15 000 че и повече.Спирам с това число.Щото знам че съм прав и повече няма смисъл да коментирам. Абре БОТЕВ теб обичам ааааз Абре БОТЕВ ти си най-голяяям Теб обичам аз Еййй Ти си най-голям еййй Ти си НАЙ-ВЕЛИКИЯ НА СВЕТА БОТЕВ ЩЕ прегърнеее ще прегърне КУПАТА,а ний ще за пееем, ще запеем песента --- ВИВА КАНАРИ ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ОО ВИВА КАНАРИ ШАА ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Тфа ако бяхме ние КАНАРИТЕ не ни мърдат 15 000 че и повече.Спирам с това число.Щото знам че съм прав и повече няма смисъл да коментирам. Tuk si mnogo prav. Prosto Botev imat mnogo po veliki fenove ot loko, kolkoto i da im e machno na tqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Tuk si mnogo prav. Prosto Botev imat mnogo po veliki fenove ot loko, kolkoto i da im e machno na tqh Много ми е мъчно, да. Съберете на мач от "Б" група толкова хора колкото Локомотив (не е зле да се поинтересуваш кой е най- посетеният мач там) и тогава пак ще си говорим. Нещото, което ме впечатли, когато отидох за първи път на мач на Локомотив беше публиката. Преди това бях ходил на мачове на Ботев (заради чичо ми) и Спартак, обаче такова нещо не бях виждал. Ботев има повече привърженици, защото е по- успешният клуб. Ако се задържи сегашното състояние на пловдивският футбол няколко години, ние ще имаме повече фенове. Сега като слушам децата, които играят мач, всяко вика аз съм Камбуров, и тоя и ония... За мен обаче съотношението почти винаги е било около 50 на 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 Само едно нешто ште кажа BOTEV PLOVDIV FOREVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 не е зле да се поинтересуваш кой е най- посетеният мач там добре, е и? какво трябва да ми говори това? .... че сте отбора на пловдив ли? вашите митове и легенди просто нямат край. бъдете поне достойни. сега остава да ми кажеш, че сте били 40 000 на онзи мач в софия(знаеш за кой намеквам). аз от своя страна много се дразня, когато нашите хлапетии почнат да се превъзнасят колко били тук, колко били там. колкото сме, толкова сме. важен е support-a! лошото е, че в последно време те виждат само глупости и простотии около нашия отбор. нищо хубаво, нищо радостно. и все пак го подкрепят. кой както е намерил за добре, защото ТИ значи СВОБОДА! ЗАВИНАГИ! ще ти кажа само едно нещо(а и на всички буфери). преди време разговарях с едно дърто говедо(софианец кореняк) на темата футбол. попитах го защо толкова много се мразят левски и ботев. знаеш ли какво ми отговори? - "омразата левски-ботев това е съперничеството софия-пловдив" искам да призова всички по стадионите(това се отнася и за "черно-белите"). в добро и лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.