vamfan Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 ПРОДАДЕНА първа регистрация 1998г 1000 кубика, новия двигател е 126000 реални км нов внос от Германия мн. добро състояние цена 3000лв Visit My Website skyp daniboy6663 или тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 2900 нова цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssong Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 2900 нова цена Предлагам ти бартер за моята http://cars.bg/u9123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 нова цена 2800лв за идеална малка количка Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 С джантите (алуминиевите) ли върви, цената ти без регистрация ли е, кога е обслужен последно, ако може и поне нещо за окомплектовката - видно е без ел. пакет, има ли подгрев на задното стъкло и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naturalecstasy Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 .... 4e vseki tragna pari da pravi i napravo mi obrazuvate nervi vsi4kite .... 5. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн ! .... Модератор: Мнението ти е цензурирано, защото нарушаваш точка 5 от правилата на раздела и пак в тази точка се казва, че особено тия, дето им се "образуват нерви" не трябва да пишат из темите на потребителите, а да ползват една друга специализирана тема, ама нея ще ти я оставя да си я откриеш сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 С джантите (алуминиевите) ли върви, цената ти без регистрация ли е, кога е обслужен последно, ако може и поне нещо за окомплектовката - видно е без ел. пакет, има ли подгрев на задното стъкло и т.н. колега ето малко повече инфо колата е докарана на ход от Германия, не е регистрирана тук, незнам кога е обслужена, има сервизна книжка от Германия ще погледна там да вида, но най-вероятно маслото ще трябва да и се смени и ремъка, щото оригиналните ги дават но около 100000 да се сменят. има си оригинален касетофон-работещ, подгряване на задното стъкло за което ме попита, централно заключване с дистанционно(два ключа и 2 дистанционни), 1 въздушна възглавница за шофьора и задните стъкла са затъмнени. акумулатора е на няколко месеца, гумите са перфектни на 2-3 хиляди километра. джантите на колата не са алуминиеви, но имам 2-3 комплекта може да измислим нещо ако ти хареса. за повече инфо ме търси на скайпа или на телефона. поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 цена 2700 може на 2 вноски Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.