Jump to content
BulForum.com

продавам VW POLO 1.0 бензин

Recommended Posts

ПРОДАДЕНА

първа регистрация 1998г

1000 кубика, новия двигател е

126000 реални км

нов внос от Германия

мн. добро състояние

цена 3000лв

Visit My Website

skyp daniboy6663 или тук

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

С джантите (алуминиевите) ли върви, цената ти без регистрация ли е, кога е обслужен последно, ако може и поне нещо за окомплектовката - видно е без ел. пакет, има ли подгрев на задното стъкло и т.н.

:censored2:.... 4e vseki tragna pari da pravi i napravo mi obrazuvate nervi vsi4kite .... :censored2:

5. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн ! ....

Модератор: Мнението ти е цензурирано, защото нарушаваш точка 5 от правилата на раздела и пак в тази точка се казва, че особено тия, дето им се "образуват нерви" не трябва да пишат из темите на потребителите, а да ползват една друга специализирана тема, ама нея ще ти я оставя да си я откриеш сам.

С джантите (алуминиевите) ли върви, цената ти без регистрация ли е, кога е обслужен последно, ако може и поне нещо за окомплектовката - видно е без ел. пакет, има ли подгрев на задното стъкло и т.н.

колега ето малко повече инфо

колата е докарана на ход от Германия, не е регистрирана тук, незнам кога е обслужена, има сервизна книжка от Германия ще погледна там да вида, но най-вероятно маслото ще трябва да и се смени и ремъка, щото оригиналните ги дават но около 100000 да се сменят. има си оригинален касетофон-работещ, подгряване на задното стъкло за което ме попита, централно заключване с дистанционно(два ключа и 2 дистанционни), 1 въздушна възглавница за шофьора и задните стъкла са затъмнени. акумулатора е на няколко месеца, гумите са перфектни на 2-3 хиляди километра. джантите на колата не са алуминиеви, но имам 2-3 комплекта може да измислим нещо ако ти хареса. за повече инфо ме търси на скайпа или на телефона. поздрави

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...