Jump to content
BulForum.com

презапис на DVD от видео камера

samkijot

Recommended Posts

значи става въпрос за тези камери, при които се записва директно на DVD носител ... та, гледам тук DVD_RTAV и вътре файлове, които на мен не са ми познати от стандартните двд дискове ... та, ако някой прави такъв презапис, просто да ми каже коя програма полза, за да ги презапиша.

благодаря предварително

ами едното е за мак, а другото ... там програмата, която е посочена - пробвал ли си я? 'щото е качена на free hosting. може и да я бива, ама ... :)

Мне, просто потърсих..пробвай я 100% clean е :D. А като сърчнеш "convert .vro" в гугъл излзиат бая резултати на програмки.

Не знам какъв модел е твоята камера, но моята е с хард диск, видеото също се пази в някакъв странен формат, но като копирам файловете на компа и ги преименувам на .mpg (.mpeg) си вървят без проблем :)

Абе не знам за вас...ама понеже и аз имам такава камера (Панасоник)...да не би при форматирането на дисковете да не избирате правилния формат? Щото аз имам 2 опции - стандартен DVD формат и 'видео' формат с възможност на редакции от самата камера преди да е финализиран диска....

нямам си на идея как е записвано, тъй като е снимано от колежка на майка ми ... на мен просто ми дадоха дисковете, за да ги архивирам на обикновено ДВД. иначе намерих една програма, която се справи със задачата т.е. обърна записания формат в "познат" формат. казва се AVS Video Converter 6.

тъй като дисковете са по 1GB някъде със записано съдържание и горе-долу по 20 мин. всеки, мисля да ги обединя в един ДВД диск ... та сега си търся някаква програма за merge-ване :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...