pavel Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Ако днес сте решили да ставате гангстер и да имате много кучки, то наръчника е четивото от което имате нужда (знам че не ти се чете но гангстерите също го правят вкъщи) . Той е създаден по образец на най-злите и опасни хора с пистолети (гангстери) в България (родината на гангстерите) . Да си гангстер е далеч по-перспективно от това да си нинджа, защото нинджите не карат скъпи коли и не чукат пички, те са просто нинджи... И се обличат в черно, а че Първата стъпка на новородения гангстер е да си измисли (сам) псевдоним с който да го наричат другите кучета* от улицата (от сега нататък обкръжението ти ще се нариша "кучета", а на най-близките може да казваш "мойте кучета") Новото ти заглавие е добре да е нещо стряскащо и мистериозно (пример - конса. ) Уеърът е неизменна част от ежедневието на уличния мафиот, широки и изтъркани дънки, блуза с качулка и шапка е задължително. При желание има много Следва говорът. Гангстерите нямат писклив глас и говорят грубо. Един гангстер никога не е нежен!! Добре е устата да е леко закривена наляво (и погледът, много е важен) . Думата "ъндърграунд " е дума която ви дефинира. Употребявайте я всеки път когато се сетите за нея. Който се облича като вас е позиор (естествено) , а музиката която слушат другите е комерс. Много, МАМ МНОГО е важно да назвате ПИЙС и РЕСПЕКТ (не ви трябва да занете кво значи) . Доб Следва името на лейбълът / подземната организация / крю / групировка /. Името трябва да внушава респект. Писна ми и ако после пак ми се допише ше продължа, а може и никога да не продължа и да си остана гангстер4лайф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Ееееееее стига де аре допиши го де Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 а уе дог ни забрай че той е бад бой ЛОУ! ся ше се праи на много лошия!! не се ебавай с него и си еби путката майчина позьор!!! това беше опит да се приобщя към крев-а на лошите момчета, но май неуспешен, нищо от казаното не е насериозно риспект!!! и пийс същу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Тва от някаде го копира или сам го измисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Copy is the answer kato gledam strannia krai/nachalo na niakoi izrechenie. No ima li znachenie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 ne sam go mislil as a edin pi4 ot 4ata ot varna li borgas l;i be6e ,ale nqkav morski grad,ta toq pi4 si 4atihme za videoklipove i takiva i kat go ispraska tova v 4ata i 6tqh da padna.kat go vida v 4ata 6a mu kaja da go prodalji Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 ....No ima li znachenie.... Не няма, но иначе стях да го поздрава за творението Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 22, 2004 Share Posted April 22, 2004 Next time then...shte triabva samo da pochakash udoben sluchai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.