Jump to content
BulForum.com

nara4nik na gangstera

pavel

Recommended Posts

Ако днес сте решили да ставате гангстер и да имате много кучки, то наръчника е четивото от което имате нужда (знам че не ти се чете но гангстерите също го правят вкъщи) . Той е създаден по образец на най-злите и опасни хора с пистолети (гангстери) в България (родината на гангстерите) . Да си гангстер е далеч по-перспективно от това да си нинджа, защото нинджите не карат скъпи коли и не чукат пички, те са просто нинджи... И се обличат в черно, а че

Първата стъпка на новородения гангстер е да си измисли (сам) псевдоним с който да го наричат другите кучета* от улицата (от сега нататък обкръжението ти ще се нариша "кучета", а на най-близките може да казваш "мойте кучета") Новото ти заглавие е добре да е нещо стряскащо и мистериозно (пример - конса. ) Уеърът е неизменна част от ежедневието на уличния мафиот, широки и изтъркани дънки, блуза с качулка и шапка е задължително. При желание има много

Следва говорът. Гангстерите нямат писклив глас и говорят грубо. Един гангстер никога не е нежен!! Добре е устата да е леко закривена наляво (и погледът, много е важен) . Думата "ъндърграунд " е дума която ви дефинира. Употребявайте я всеки път когато се сетите за нея. Който се облича като вас е позиор (естествено) , а музиката която слушат другите е комерс. Много, МАМ МНОГО е важно да назвате ПИЙС и РЕСПЕКТ (не ви трябва да занете кво значи) . Доб

Следва името на лейбълът / подземната организация / крю / групировка /. Името трябва да внушава респект. Писна ми и ако после пак ми се допише ше продължа, а може и никога да не продължа и да си остана гангстер4лайф.

а уе дог ни забрай че той е бад бой ЛОУ! ся ше се праи на много лошия!! не се ебавай с него и си еби путката майчина позьор!!!

това беше опит да се приобщя към крев-а на лошите момчета, но май неуспешен, нищо от казаното не е насериозно

риспект!!! и пийс същу!

ne sam go mislil as a edin pi4 ot 4ata ot varna li borgas l;i be6e ,ale nqkav morski grad,ta toq pi4 si 4atihme za videoklipove i takiva i kat go ispraska tova v 4ata i 6tqh da padna.kat go vida v 4ata 6a mu kaja da go prodalji

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...