monti_29 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Търся да си взема някакъв велосипед(бегач за пресечен терен) за работата.Да е с големите капли(26 инча),скорости,желателно(не задължително)да е и с амортесьори.Абе всичко зависи от това дали ще ми хареса,а и от цената разбира се. Давам максимум 100 лева. Очаквам предложения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Продавам същото като това: http://www.bezplatno.net/pictures/218676_l..._1239807598.jpg но марково - PEUGEOT, това е модела, спечелил най-много пъти първото място на "Le tour de France" 300лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted June 7, 2009 Author Share Posted June 7, 2009 Продавам същото като това:http://www.bezplatno.net/pictures/218676_l..._1239807598.jpg но марково - PEUGEOT, това е модела, спечелил най-много пъти първото място на "Le tour de France" 300лв. Благодаря Ти приятелю.Велосипеда е уникален!Само,че ми идва доста над бюджета. Май шосейния бегач отпада от търсенето. Търся бегач за пресечен терен.Давам максимум 100 лева. Очаквам нови предложения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Здравей! Аз имам едно колело Manhattan му е модела, на доста годинки е и никой не го кара. Има скорости Шимано - 21 мисля че са (3 венеца отпред и 7 отзад) Има динамо и стопове, но незнам дали работят, има и такава хава за заключване с ключе . Гумите му са огромни и на мен ми идва високо, 1.74 съм и като се кача седя на пръсти. Гумите му са от тесните, шосеен е май бегача. Търся му 80лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Търсеният велосипед е закупен. Благодаря на всички,които се отзоваха на обявата! Моля модераторите да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.