mitaka_33 Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Използвано е не повече от 15-20 пъти с NFS, внесено е от щатите октомври 08г, няма гаранция към българска фирма. http://www.orderbg.com/index.php?main_page...roducts_id=7470 Без захранване е / изпуши трансформатора, който взех от тук/. Идеално му пасва адаптер от приемник за цифрова телевизия на Евроком, 24V/750mA. Причина за продаване - напускаме семейно страната и няма кой да го ползва, пък и му трябва ново захранване. Нова цена 90лв цена 85лв Цена 80лв Цена 75 лв Нова цена 70лв Нова цена 65лв Нова цена 60лв тел. 0886119121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Здравей, предлагам ти 70лв след проба с мой адаптор и веденага се обосновавам: 1. На цената определена от теб, се съмнявам, че ще го продадеш, при положение, че няма гаранция и няма захранване. 2. Казваш, че си го ползвал малко, но адаптора му е изгорял. Малко ми е странно, защото марката е Лоджитек, а те знаят какво правят и с малко ползване не ми се връзва да му стане нещо. 3. Ако не успееш да го продадеш навреме, като се върнеш, цената му ще е коренно различна. 4. Адаптора не знам, колко ще струва, но се съмнявам да е по-малко от 15тина лева, а времето, коете ще отделя да го търся е отделно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Здравей, предлагам ти 70лв след проба с мой адаптор и веденага се обосновавам:1. На цената определена от теб, се съмнявам, че ще го продадеш, при положение, че няма гаранция и няма захранване. 2. Казваш, че си го ползвал малко, но адаптора му е изгорял. Малко ми е странно, защото марката е Лоджитек, а те знаят какво правят и с малко ползване не ми се връзва да му стане нещо. 3. Ако не успееш да го продадеш навреме, като се върнеш, цената му ще е коренно различна. 4. Адаптора не знам, колко ще струва, но се съмнявам да е по-малко от 15тина лева, а времето, коете ще отделя да го търся е отделно... Изпратиха ми го без захранване. От Вики-ват намерих подходящ трансформатор на 24V 5A /а му трябва само 750мА/ за 35лв. с идеята, че ще го ползвам и за друго. Когато запуши трафа от избил кондензатор на кормилото дори нямаше никой/то само сина го ползва на 11г е/ Като го отворих, трафчето се оказа че освен кондензатор е изгорял греца, който свалих и не ми е останало време да го сменям. Мога и трафа да ти дам и като си го ремонтираш да не търсиш друго захранване. Като го видиш, ако му намериш и една драскотина на волана или педалите или какъвто и да е др дефект, за който да твърдиш че е от експлоатация, съм готов да ти сваля от цената по 5лв за всяко. Не съм сигурен на 100% , но ако оригинално се продаваха със адаптор щях да го получа с такъв, защото човека който ми го прати ми е роднина и ми каза, че е пратил всичко което е било в комплекта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Приблизително колко градуса му е хода във всяка посока? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted June 5, 2009 Author Share Posted June 5, 2009 Приблизително колко градуса му е хода във всяка посока? Хм, ми като на другите кормила предполагам. Ако си ползвал някакво до сега, би трябвало да имаш представа. Завива навсякъде, тресе се по неравности, върти гуми и тнт. Ако ти кажа 90гр-са а се окаже, че е 75-80гр-са Може би към 50гр-са но не съм и сигурен де. Ако намериш някъде линк с подобно описание кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Повечето са до 90 макс, скъпите са с неограничен механично ход (от форс фиидбека и играта се ограничава) - затова питах. Ако беше от 2рите щях да имам интерес, защото ми трябва волан като на истинска кола (няколко оборота), а не като на формула 1. Както и да е, успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bang_dx Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 Волана си е идеален и не е от типа формула ъгълът на въртене е 240 градуса така че споко ако от това се притеснявате нов с гаранция е 160 лева втора ръка са около 80-100 лева в зависимост от състоянието ето и малко повече инфо: Този волан използва дизайн на италианската фирма МОМО, на която дори Ferrari се доверяват. За вече пет години на пазара този модел се е утвърдил като един от най-добрите и надеждни волани. Гумиран от всякъде, с много добър ергономичен дизайн, подравнен отдолу като в състезателна кола. Отличен FFB без мъртва точка по средата. Устройството предлага два вида “скоростна кутия”. Първият е очевидният лост, който обаче е само редови (типтроник) и не предлага класическия Н вариант. Лостът може да бъде разположен и от двете страни на волана, както и да бъде използван и за ръчна спирачка. Другият начин да сменяте предавките е чрез педалчетата зад волана.Отпред има шест програмируеми бутона. Закрепващият механизъм са двете къси скобички, но има и трета която влиза доста по-навътре и поддържа волана здраво от към задната част. Ъгълът на въртене е комфортните 240 градуса. Педалите отново имат подложка за краката, изглеждат почти като истински и са прилично твърди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Нова цена 120лв Използвано е не повече от 15-20 пъти с NFS, внесено е от щатите октомври 08г, няма гаранция към българска фирма.http://www.orderbg.com/index.php?main_page...roducts_id=7470 Без захранване е / изпуши трансформатора, който взех от тук/. Идеално му пасва адаптер от приемник за цифрова телевизия на Евроком, 24V/750mA. Причина за продаване - напускаме семейно страната и няма кой да го ползва, пък и му трябва ново захранване. Цена 130лв. Нова цена 120лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Нова цена 110лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 Нова цена 100лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Добавям геймпад за XBOX - 2 БР цена 40лв за всеки http://konzoli.com/xbox-360-wireless-contr...ystik-p-60.html Продавад се само геймпадовете/джойстици/ без ресивър за включване към компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Нова цена -85лв за РС кормилото 35лв за джойстиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Нова цена 75 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Нова цена 70лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 Нова цена 65лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Нова цена 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado__ Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Нова цена 60лв [/quote/] Вземам го ! Даваш гаранция, че като му купя адаптер ще тръгне, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitaka_33 Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Давам, ако не ти хареса ти връщам парите до 5 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.