pepomepo Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Продавам мултимедиен прожектор PHILIPS ProScreen 4600 с оставащ живот на лампата 3620 часа. Цена 200 лв. Продавам LCD монитор HP L1703 - 75 лв. и L1702 - 80 лв. Снимки ще кача по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Имам интерес за HP L1702,дай начин за контакт на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 А аз - към PHILIPS ProScreen 4600 - чакаме снимките... Едит: И все пак след проба, понеже прочетох доста отрицателни отзиви ( 1, 2, 3, ...и т.н.) за този модел, на които не искам да се доверя на сляпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacGyver Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 И аз проявявам интерес към PHILIPS ProScreen 4600 ако на Midex не му хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 И аз проявявам интерес към PHILIPS ProScreen 4600 ако на Midex не му хареса. Ами Midex няма как да разбере дали му харесва, поне докато продавачът не реши да му го покаже. Откак е пуснал темата е влизал във форума (даже и днес), но не благоволява да пише... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Какви са тези продавачи,пускат тема и после яко дим. Не виждам как ще стане сделка като няма никакъв отговор. Колко време ти трябва "колега" да благоволиш да дадеш някаква информация,щото за снимките явно търсиш професионален фотограф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Закупих проектора, човекът е достатъчно коректен и ми го даде с уговорка ако не ми хареса, да ми върне парите. За тези, дето имаха интерес към проектора, да не съжаляват - моделът е доста обемист и старичък, с леки забележки, но пък мен ме урежда напълно, тъй като ще го ползвам най-много 2 пъти в годината за едни презентации, а и момчето ми направи отстъпка. Освен това той има за продаване и друг проектор, доста по-добър от Филипса, на много атрактивна цена, който скоро ще пусне в тема, така че следете секцията за продажби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.