Bofix Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Chudq se dali ne moje da se napravi neshto da se uvelichi upload speed-a kym Warez.ru-to? Ne stava duma za download, a upload. Po tozi nachin poveche neshta biha bili kachvani v Warez-a. Az naprimer sym svalql mnogo interesni neshta i ot BitTorrent-a i ot Overnet-a, no tyi kato upload-a mi e slab ne sym gi kachval tuk. Az sym na bronzova i do skoro mi beshe 8kb/sec uploada. Dosta malko kato se ima predvid che obiknovenno e zapylnen sys BitTorrenti i drugi. I 16kb/sec mai ne sa dostatychni za da se kachva poveche. Kakvo shte kajete da moje da se uvelichi pone za nqkoi hora taka che te da mogat da kachvat gotini neshta? Shte spomena neshta koito sym svalql i ako mi beshe byrza vryzkata kym evrokoma shtqh da sym kachil: 24 1st i 2nd season (pyrviq veche e kachen tuk), Carnivale 1st season (veche e kachen), The Apprentice - 15 series (mnogo qko Show), Sex and the City - all seasons (tuka ima samo 1vi i mai 2ri), Scrubs - 3 seasons ot tazi mnogo qka komediq, CSI... abe mnogo neshta sa. Siguren sym che po hardovete na nqkoi ot vas ima mnogo gotini neshta svalqni prez programi kato BitTorrent i ne sa dostypni lesno vyv peering-a ili ot warez-a. Ot tova da ima poveche gotini neshta na Warez-a mojem samo da spechelim vsichki Kajete si mnenieto, a ako moje da si go kajat i tezi ot koito zavisi tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 da no vse pak ima i potrebiteli kato men koito i da iskat ne mogat da gledat ne6tata koito ti si napisal 6tot az sum na dostupna i sum dovolen samo ot internationala... no vse pak za tolkoz si pla6tam tolkoz polu4avam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Bofix, това не зависи от нас, а от твоето ISP съответно в кой град си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bofix Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 Dreamer, az sym si kym Evrokom Plovdiv na Bronzova. Ideqta mi beshe che ot tova vsichki mogat samo da spechelqt. Az predochitam da svalqm ot Warez-a ako go ima neshto tam vmesto da se mycha prez BitTorrent-a. Ako mi e dobyr upload-a kym Warez-a nqma problem da kachvam gotinite neshta koito svalqm. Az sym zariben po qki seriali, no povecheto gi nqma na Warez-a i v bg peering-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Тогава трябва да се обърнеш към тях, но не вярвам да сполучиш. Алтернативата е да се включиш на по-висока тарифа или от някоя зала да качиш желанието от теб неща (разбира се, според правилата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 http://www.warez.ru:8080/Serials/CSI.-.Cri...igation.(2000)/ Po dobre se zahvani sys Sex and the City Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bofix Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 Veli, super si Qvno si gi kachila skoro. Mnoogo thanks. Sex and the City 3 sezon go nqmam veche, no 4 i 5 sa celite, za syjalenie s dosta losho kachestvo. No takiva sa edinstvenite koito uspqh da namerq. 6ti sezon e s dobro kachestvo tyi kato mina skoro. Tykmo bqh pochnal CSI, no go cancel-nah. Za tarifata: nqmam zor da plashtam poveche ili da se mycha da upload-q kato hodq po zali. Idqta mi beshe che ako samo uploada e po-visok kym warez-a shte moje poveche neshta da se kachvat. Toest az imam jelanie da kachvam, osobeno ako e po-dobra vryzkata. Ot tova pecheli i Evrokom tyi kato ne mu se pylni vynshniq trafik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Едно време помня как качвах с 64кбит, още в началото когато ИСП-то започна да предлага Интернет. Бавно, но славно Иначе CSI е качено не много скоро, а точно преди 10 дни. Сега нещата са къде къде по-добре и 16к не са никак малко. Иначе за BitTorrent можеш да си ограничиш доста ъплоада, макар при някои сийдс като тези на bt-gm да е жизненоважно да имаш висок upload speed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Mojete li da mi kajete shto na dostapna + uploada e 0.1 nqkoi pat stiga do 7 k, no po dogovor e 16k. Problema da ne mi da e v men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Absolutno sam saglasen Upload-a da se digne! niakoi niama da zagubi, samo ste specehlim! Az naprimer se razcepvam da svaliam SPESHNO OTDELENIE ot eDonkey-to. Nikade v BG svobodnite zoni go niama. Ako imah po visoka skorost vednaga stiah da go Uploadna tuka. Na bas se hvastam che mnogo hora go haresvat tozi serial... i kato se ima predvid che e i DVD Rip s AC3 zvuk.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 kaloianiliev, много хора качват и с този ъплоад... нужно е само желание да имаш. Но ти не си го слагай на сърце - все ще се намери някой да го качи. Приятно гледане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Mojete li da mi kajete shto na dostapna + uploada e 0.1 nqkoi pat stiga do 7 k, no po dogovor e 16k. Problema da ne mi da e v men ми явно ша е в теб аз нямам такъв проблем и си качвам горе долу с 15-16к качвам с FlashFXP едит: лоол напрайх 500 поста...да ми е честито :ПП Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Аз и на 16К съм си доволен и качвам нон-стоп, но ако може да се направи нещо повече по въпроса ще е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 niakoi niama da zagubi, samo ste specehlim! Ние ще спечелим, но и Евроком трябва да печелят. То ние няма да изгубим дори ако ни пуснат няколко МБ/с към целия свят, но финансово не е възможно(на нормална цена). Иначе ако не те интересуват парите - оптика и ще качваш с доста добра скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 а бе ако всеки качваше супер бързо колко място мислити че щеше да има ? 0МБ ! и щеше да е като с дата.бг и другите сървъри където може да имат и няква луда скорост обаче само като се освободи 1ГБ и се пълни се минути и в краина сметка никои не е успял да си качи тва което иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Mojete li da mi kajete shto na dostapna + uploada e 0.1 nqkoi pat stiga do 7 k, no po dogovor e 16k. Problema da ne mi da e v men Може би ако се обадиш където трябва и на който трябва ще разбереш защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 24, 2004 Share Posted April 24, 2004 Значи сега се оправи, и е перфект без да прекъсва, но когато зацикли е ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.