trifo Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Здравейте, живея в район "Северен". От известно време всяка сутрин в 5 и на обяд около 13:30 от някаде звучът песни и/или молитви на турски... Законно ли е? Звънях на 112. Звънях на община "Пловдив". Звънях на район "Северен". Никои нищо не знае... от район "Северен" ми казаха да се обърна към "мюфтииството" ?!? кво подяволите е тва? аз в България ли живеех ? Не знам как да опиша колко съм ядосан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Къде пък има джамия наоколо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 някъде до "ГЮМ"-а е... не помня името на даскалото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Това ще е нещо ново. Подай жалба някъде, например в полицията. Само с телефонен разговор трудно. Ако не друго в 5 часа да се вдига шум е незаконно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Това от предизборния център на ДПС2 ги пускат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Оле, край! В момента го чувам! Стига бе! Това сериозно ли е? Това не е наглост, ами не знам какво! Думи нямам - честно! Няма ли начин това нещо да се спре! Пълен абсурд е! Тъкмо мислех да лягам - сега няма да мога да зспя от тоя! Колко време продължава тая трагедия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 не знам... не знам... обясниха ми го така... все едно аз да си пусна силно музика от вкъщи. Понеже няма "официална" джамия там... единственото което е, ако нарушават обществения ред... не знам. не знам. не знам. не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ми пускай бе! В 5.00 сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 кво ти пука за алармата. това с джамиите е нечовешко. дали пък няма да накара хората най-накрая да се стегнат и да гласуват за който и да е, за да не може отново ДПС да влезе на власт??? А не отново да се казва "закво да гласувам, това нищо няма да промени" и все пак темата е доста извън правилата, сигурно скоро ще изчезне, обаче ние си живеем в БЪЛГАРИЯ, където вярата е ХРИСТИАНСКА, турците да си слушат джамийските пеенета в турция, нямат място тук. А това за малцинствата да си го говорят пред онея от ЕС Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 кво ти пука за алармата. това с джамиите е нечовешко. дали пък няма да накара хората най-накрая да се стегнат и да гласуват за който и да е, за да не може отново ДПС да влезе на власт??? А не отново да се казва "закво да гласувам, това нищо няма да промени" и все пак темата е доста извън правилата, сигурно скоро ще изчезне, обаче ние си живеем в БЪЛГАРИЯ, където вярата е ХРИСТИАНСКА, турците да си слушат джамийските пеенета в турция, нямат място тук. А това за малцинствата да си го говорят пред онея от ЕС ами то тва за който и да е пак не е кой знае къв кеф, щото карабините под строй пускат гласа си за една и съща партия . Както и да е. Аз ще гласувам на 1000 %, жалко, че не мога да го набия в главите и на половината авери дето все много знаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 виж какви бяха разпоредбите заспазването на обществения ред относно вдигането на шум. в делнични дни мисля беше от 8 до 22 лятото,в почивни от 9 до 23,но може и да се бъркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Кой ми изтри офтопика за алармата? Заигравката с цветовете като на бюлетини не беше случайна! И си беше баш по темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Ако има желащи, предлагам да се съберем една група хора и да отидем пред общината на протест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 ами то тва за който и да е пак не е кой знае къв кеф, щото карабините под строй пускат гласа си за една и съща партия . Както и да е. Аз ще гласувам на 1000 %, жалко, че не мога да го набия в главите и на половината авери дето все много знаят. да, аз това за койото и да е го казах в такъв смисъл, че трябва да се гласува, пък нататък вече всеки си избира за кой. Лошото е, че още има адски много хора, които не са го осъзнали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 В София нали точно на центъра им бучеше по цял ден. Правиха протести, кво ли не и май онея си продължаваха. Скоро не се е вдигало шум за това де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Гласувайте за Атака! Те ще сринат всички джамии и неправославни църкви до основи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 айе, айде. От едната крайност в другата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Гласувайте за Атака! Те ще сринат всички джамии и неправославни църкви до основи! По-скоро, за който и да е друг извън тройната пак ще върши работа. Не Доганчо да се хвали колко хиляди от неговата партия са във властта... После що им се позволява такива волности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Кой ми изтри офтопика за алармата? Заигравката с цветовете като на бюлетини не беше случайна! И си беше баш по темата! Те цялата аларма изтриха, ти сега за цвета....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 и все пак темата е доста извън правилата, сигурно скоро ще изчезне, Много си прав, да знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.