beku Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Отварям темата заради лошото впечатление, което ми направиха всички колеги с автомобили по време на 3 минутната сирена. Бях пред новата сграда на Факултета по дентална медицина на Христо Ботев и бяхме спрели само 3 коли, за всички останали нямаше значение сирената. Кажете си честничко спряхте ли за 2-3мин или и вие много бързахте за някъде и не обърнахте внимание, на нещо за което дори в една София се обръща внимание, за разлика от тук, да не говорим за други държави ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 това всяка година се говори,но положението си е все едно и също иначе аз спрях...малко късно,но все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Разочарован съм от българския народ,даже понякога ме е срам,че съм българин,даже вече българин пиша с малко "б". Вървя си аз одеве,пуснаха сирените и само няколко човека от около 30 се спряха,даже млади и стари хора ми се хилеха,че стоя,какъв срам,СРАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Разочарован съм от българския народ,даже понякога ме е срам,че съм българин,даже вече българин пиша с малко "б".Вървя си аз одеве,пуснаха сирените и само няколко човека от около 30 се спряха,даже млади и стари хора ми се хилеха,че стоя,какъв срам,СРАМ То по правило българин се пише с малко "б" Колкото до останалото: времето е пари и е скъпоценно не знаеш другия за какво и къде бърза та да го съдиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Нз при вас , ама зад панаира, сирените тази година бяха адски тихи!!!! Иначе аз като излезнах на терасата , забелязах че почти свички в полезрението ми са прави, дори дечицат на по 4,5 годинки седяха мирно. Естествено имаше и 2,3 коли , които изобщо не спряха. Един мангал с 20 годишно 316 с "ремус" се изряза и отнесе бая псувни, вкл от лелички и дечица , които бяха доста колоритни. btw. в бягство към победата , при слави имаше две силиконови,ниско ентелегентни мацки, които не знаеха къде е загинал Ботев. Едната пита някакъв човек , след което прилежно доложи на другата : На връх МОЛА е умрял!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 То по правило българин се пише с малко "б"Колкото до останалото: времето е пари и е скъпоценно не знаеш другия за какво и къде бърза та да го съдиш. Стига ве не ми казвай, че това го мислиш сериозно, само на борсата и спешните случай в медицината (за тях не говорим изобщо) 2-3мин са важни, но хората работещи в тази област не са по улиците, така че няма работа, която да е толкова важна, че да не може да изчака 2-3мин, за нещо за което са умирали хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 То по правило българин се пише с малко "б"Колкото до останалото: времето е пари и е скъпоценно не знаеш другия за какво и къде бърза та да го съдиш. По принцип си прав,но на практика не,винаги пишех българин с голямо "Б",защото е силвол на гордост и родолюбие,но именно заради хора като теб спрях.За 2-3 мин,даже нямаше и толкова,няма да направиш нищо,а как ще коментираш,че хората се хилеха,а!!! Стига ве не ми казвай, че това го мислиш сериозно, само на борсата и спешните случай в медицината (за тях не говорим изобщо) 2-3мин са важни, но хората работещи в тази област не са по улиците, така че няма работа, която да е толкова важна, че да не може да изчака 2-3мин, за нещо за което са умирали хора... АБСЛЮТНО!!!!!Както казах даже нямаше и 2 минути,винаги после можеш да си донаваксаш като дотичаш.Не се сърди на колегата,той може и да не е знаел какъв празник сме днес,докато не е прочел поста ти!!! Хвала на БЪЛГАРИ като Христо Ботев,вечна им памет и хвала на тези хора писали историята на днешна България!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 АБСЛЮТНО!!!!!Както казах даже нямаше и 2 минути,винаги после можеш да си донаваксаш като дотичаш.Не се сърди на колегата,той може и да не е знаел какъв празник сме днес,докато не е прочел поста ти!!!Хвала на БЪЛГАРИ като Христо Ботев,вечна им памет и хвала на тези хора писали историята на днешна България!!! Сега видях че колегата ТНТ в темата за катастрофите обяснява как не можел той да чака на червено 1мин максимум, а аз очаквам от него да спре за 2-3мин на сирена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Сега видях че колегата ТНТ в темата за катастрофите обяснява как не можел той да чака на червено 1мин максимум, а аз очаквам от него да спре за 2-3мин на сирена. Абе и ти си един шемет Недей да споменаваш неща от едан тема на друга,защото е кофти,може да ти се карат. Нека не се смеем на колегата съфорумец,все пак от всякакви хора има нужда света,както от хора като него да им се хилим,така и от хора като нас,на които той да се кара Ти за втори юни се възмущаваш,ами аз преди време като питах във фирмата на глас"- Кога е създадена първата Българска Държава" от 15 човека само 3-ма ми отговориха,а останалите ми се разсърдиха жестоко и сметнаха въпроса ми за "подла ебавка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Ми ако тоя е не е учил или ако не е запознат с българската история защо да спира като не знае за какво ? Само да ти прави впечатление и да ти се хареса ли ? И кажи наистина ли знаеш какво точно е свързано с 2-ри юни или само си чул нещо за Ботев, ама не гледай в гугъл. Спирате да мрънкате като искате си спирайте като не - не и точка.Кво ви дреме за останалите не мога да разбера все пак никой не ги е задължил нали? Това си е лично тяхна работа. И последно да в 12:00ч аз стоях на едно място неподвижен ако това е важно въобще Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Ми ако тоя е не е учил или ако не е запознат с българската история защо да спира като не знае за какво ? Само да ти прави впечатление и да ти се хареса ли ?И кажи наистина ли знаеш какво точно е свързано с 2-ри юни или само си чул нещо за Ботев, ама не гледай в гугъл. Не, аз като чуя Ботев се сещам само за ФК Ботев Пловдив, друго не ми говори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Ми ако тоя е не е учил или ако не е запознат с българската история защо да спира като не знае за какво ? Само да ти прави впечатление и да ти се хареса ли ? А може би за да се просветли за какво иде реч,не мислиш ли?Я си представи следната гледка - всички пред Пощата са спрели по време на сирената по някаква причина,а в същото време някой умник се разкарва като освободител,мен лично би ме хванало срам,ако съм на негово място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Вие сте си вие нямате право да казвате на другите какво да правят.Кои сте вие че да ги съдите ? Ставате смешни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Хайде стига сте се карали!!СПРЕТЕ на този свят ден!!! На този ден Христо Ботев бива улучен от куршум,от турски Маузер,точно в сърцето!!Където е картата на Свята България!! А ако искате да разберете нещо повече прочетете този сайт,така ще насочите негативната енергия в правилната насока!!! http://bg.altermedia.info/?p=9153 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Нещо, което ме изненада в софия - видях застанали мирно мангали ... и то не един и двама ами поне 5-6 човека, които не бяха заедно, не знам дали е много странно, ама на мен ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Нещо, което ме изненада в софия - видях застанали мирно мангали ... и то не един и двама ами поне 5-6 човека, които не бяха заедно, не знам дали е много странно, ама на мен ми е РАботил съм с циганета,те само знаят,че "това пищялото дето вие" се пуска или на Война или на голям Празник Изследвал съм циганската психика и навици.При тях е много силно изразена ерархия,уважават по умните сред тях,тачат ги,пазят и същевременно странят от тях,за разлика от нас българите дето сме жив зян. Все много знаем и като видим умен и способен човек казваме"Абе къф е тоа,не е по-голяма работа от мен" Не ги защитавам,даже ги мразя,ужасно и затова ги изучих кажи речи,не ме разбирай грешно!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Вие сте си вие нямате право да казвате на другите какво да правят.Кои сте вие че да ги съдите ?Ставате смешни Елементарен начин да се измъкнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Това го твърдя в самото начало още Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Не, аз като чуя Ботев се сещам само за ФК Ботев Пловдив, друго не ми говори... Тия 3 минути не са, за да се отделят тарикатите и непукистите от останалия народ. Те са, за да се спре човек и да се замисли за онези хора, заради които живеем днес в свободна (доколкото мога така да се изразя, въпреки положението на държавата) България. Има хора с мозък в главата, трезво-мислещи, има и други, които не желая да коментирам. Поклон пред паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата на България! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Сирената ме завари точно в една от еднопосочните улички до кино Космос , спрях на средата на улицицата между двата реда паркирали коли , авариини , ръчна и слязох с ръка на сърцето . Не се обърнах назад , но се усещаше че е станала колона , очаквах всеки момент да ми се разбибиткат (не че щях да ги отразя де) , но за моя голяма изненада като се обърнах след сирените , всичките 4-5 човека зад мен бяха излезли и стояха прави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Изключително много съм разочарован от пенсионерите ... как може всички млади хора да се спрат и да стоят като паметници на едно място, а пенсийте да се разхождат все едно нищо не е станало ? Уж се водат, че знаят историята от-до, ама от това, което видях ми стана ясно, че нямат елементарна култура СРАМ И ПОЗОР ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Аз я проспах сирената признавам си Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Сега всички дето сме писали в тая тема сме два пъти по-големи българи от останалите нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Чакай тогава и аз да се запиша, че за мен е много важно да ме мислят за хипер-мега-ултра-патриот! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Истинските българи са в Атака, останалите балъци седите мирно на сирените и слязох с ръка на сърцето . Истински американски патриот! По ефектно би било да се обърнеш на югоизток и да се държиш за топките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.