Jump to content
BulForum.com

Battlefield 2

veseo

Recommended Posts

abe tva demo e mno tejko az sam s AMD Athlon na 3200+ 1GB ram i GeForce 6800 128mb i na sichko high lagva kat za svetovno :( ako nekoi drug go e probval s podobna konfigoraciq neka da kaje kak mu varvi na sichko high zabravih da kaje che ne sam vkliuchil Antilaising ili tam kakto se pishe :wacko:

Veseo закво толкоз бързо реши да махнеш Батълфиълд 2 демото от торента?Е аз успях да я сваля и е супер доста по добре от предишните...макар че наистина е дооооста изисквателна.тряя да излезне на 21 дата тоя месец ама май в Америка и ще се забави с няколко дена за Европа.

П.С.Не бях почитател на играта ама от демото ми се преиска да е излезнала вече!

Veseo закво толкоз бързо реши да махнеш Батълфиълд 2 демото от торента?Е аз успях да я сваля и е супер доста по добре от предишните...макар че наистина е дооооста изисквателна.тряя да излезне на 21 дата тоя месец ама май в Америка и ще се забави с няколко дена за Европа.

П.С.Не бях почитател на играта ама от демото ми се преиска да е излезнала вече!

Свалях Bard's Tale(6GB) и малко щяха да се ебнат скоростите. А и освен мен имаше още 2 сийдъра, незнам къде изчезнаха :confused Торента си е още там ..

Та играта ще е втората най-яка (ако мога така да се изразя) след GTA:SA. На 21 излиза в САЩ, а на 23 в Европа и мисля, че още на 21 ще се появи по родните гейм-саитове. :D :)

Аз имам няколко въпроса:

1.Колко е голямо демото

2.Като гледам поста на Postal Dude и се запитвам дали ще ми върви играта нормално(Pentium 2.4 512Ram GeForce 5500 128ddr)

3.Tъй като в момента не ползвам торенти,има ли възможност да сваля демото от някъде другаде.

Доста добре звучи ... ЕТ е динамична игра на която посветих доста време, а БФ беше по-бавна, но с пове неща от гледна точка на оръжията ( танкове, самолети, и т.н. и т.н. ) ъм за сметка на това ЕТ беше много повече усъвършенствана относно тиймплейа, самите класове я правят супер игра ... затова смесицата ще е нещо, което заслужава един хубав ъпгрейд на пц-то :)

Аз играя на Athlon 2000+, 768 MB DDR и видеокарта GF FX5600XT с 256 MB памет и по дефаултските настройки върви перфектно. Няма дори и минимални лагвания, а играта е кефещо красива. Проблемът е в телевизора на Postal Dude :)

Veseo nekakvi predpolojeniq ot kakvo moje da e(sas driver-ite ot igrata e koito sama preporuchva)

Ами .. я виж и кажи кои драйвери инсталира, ако не са 71.89 си свали тях от сайта на nvidia. Друго, което мога да предположа е сбозен уиндоус - имаш ли проблеми с други игри ?

Ами .. я виж и кажи кои драйвери инсталира, ако не са 71.89 си свали тях от сайта на nvidia. Друго, което мога да предположа е сбозен уиндоус - имаш ли проблеми с други игри ?

ne samo tq taka mi lagva sega shte svalq tiq drivers ot saita nVidia i shte probvam sas tqh :)

Най-тъпото на тая игра е,че изисква Pixel Shader 1.4 и нищо под Geforce FX няма да върви(включително и ТИ серията,с която съм аз :angry: ).Докато на Radeon от 8500 на горе ще върви(е не знам как но поне ще тръгне).Чувствам се прецакан :angry1 :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...