mrdds Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Телефона ми трябва да иде в гаранционен сервиз за ремонт,но ще го забавят минимум 10дни.През това време ми трябва некое телефонче,затова купувам работещ телефон за малко пари. От промоциите на GSM операторите има изгодни телефони за по 20-30-40лв.Купувам нещо такова без значение от марката,само да е по новичко с елементарните екстри като будилник поне. Разгледах пазара,харесаха ми vodafone 231,цените им вървят в тези граници. Ако някои иска да се оттърве от евтиния си телефон сега е момента. Предложения приемам в темата,както и ме устройва бартер от тази тема http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...4&hl=adidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
monti_29 Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Имам едно излишно СониЕриксонче J210i.Не е кодирано,бачка със всички оператори.Батерията му е литиевополимерна с капацитет 700 милиампера.Издържа с едно зареждане около 5 дни.Мисля,че беше на около 80 часа разговори.Като забележка на апарата мога да кажа,че има паднали люспи от покритието на панела около дисплея(ръбчето до стъклото).Иначе си бачка без абсолютно никакви забележки. Търся му 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor_t4 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Предлагам водафон 225 за 10 лв но работи само с мтел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Продавам Нокиа 6230i за 50 лева (има следи от употреба но не са много ) ... със data кабел, зарядно, 2-батерии, 2 клавиетури и слушалки ТЕЛЕФОН : 0895022355 Гр.Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Предлагам ти Motorola w220 като нова, без драскотина,батерията кара 5-6 дни.Цена: 40 лв При интерес мога да ти пратя и снимки на телефончето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Nokia 7250i - 20lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 да виждате случайно, че темата е отпреди месец... нуждата от телефон вече сигурно е отпаднала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 благодаря,бях забравил за тази тема и да отразя,че вече си купих.То като търсех никой нищо не даваше,сега за 2 дни 10 телефона се предложиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.