Jump to content
BulForum.com

Купувам GSM

Recommended Posts

Телефона ми трябва да иде в гаранционен сервиз за ремонт,но ще го забавят минимум 10дни.През това време ми трябва некое телефонче,затова купувам работещ телефон за малко пари.

От промоциите на GSM операторите има изгодни телефони за по 20-30-40лв.Купувам нещо такова без значение от марката,само да е по новичко с елементарните екстри като будилник поне.

Разгледах пазара,харесаха ми vodafone 231,цените им вървят в тези граници.

Ако някои иска да се оттърве от евтиния си телефон сега е момента.

Предложения приемам в темата,както и ме устройва бартер от тази тема http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...4&hl=adidas

Имам едно излишно СониЕриксонче J210i.Не е кодирано,бачка със всички оператори.Батерията му е литиевополимерна с капацитет 700 милиампера.Издържа с едно зареждане около 5 дни.Мисля,че беше на около 80 часа разговори.Като забележка на апарата мога да кажа,че има паднали люспи от покритието на панела около дисплея(ръбчето до стъклото).Иначе си бачка без абсолютно никакви забележки.

Търся му 25 лева.

• 1 month later...

Продавам Нокиа 6230i за 50 лева (има следи от употреба но не са много :) )

... със data кабел, зарядно, 2-батерии, 2 клавиетури и слушалки

ТЕЛЕФОН : 0895022355

Гр.Пловдив

Предлагам ти Motorola w220 като нова, без драскотина,батерията кара 5-6 дни.Цена: 40 лв

При интерес мога да ти пратя и снимки на телефончето.

да виждате случайно, че темата е отпреди месец...

нуждата от телефон вече сигурно е отпаднала...

благодаря,бях забравил за тази тема и да отразя,че вече си купих.То като търсех никой нищо не даваше,сега за 2 дни 10 телефона се предложиха

:unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...