ov3rm4n Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 Abe vaob6te ima li na4in ili da ne se moria - tarsih, rovih, bazikah go toia WMP9 i vse si slaga negovi si podrazbira6ti se 6riftove i tva e... Ne mi pi6ete za progz deto da mi pokazvat subs v WMP - toi dobre si gi pokazva, iskam da go nakaram prosto da izpolzva drug 6rift, razli4en ot tozi koito izpolzva po podrazbirane. Kolkoto i da tarsih v opciite i nastroikite mu ne namerih takava vazmojnost, ta pitam az li sam sliap i ne moga da ia vidia ili tia prosto ia niama... Deto kazal edin na drug - trudno e da nameri6 4erna kotka v tamna staia, osobeno ako kotkata ia niama tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 Po dobre vaob6te ne se ma4i mi go zareji toia prost wmp9 niama nikvi opcii i da gi tarsi6 niama da gi nameri6,po dobre polzvai niakoia programa za gledane na filmi vmesto toia prost wmp9, s nego ni6to nemoje6 da napravi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 21, 2003 Author Share Posted February 21, 2003 Blagodaria ti vse pak.... ako be6e pro4el vnimatelo vaprosa, 6te6e da razbere6, 4e ne e tova koeto mi triabva... Dali e "prost" WMP9 ili ne e "prost" tova e edna druga tema... Tozi topic e za drugo. Ima6e drug topic v koito se obsajdaha player-ite - koi ot koi e po-prost i t.n. Slu4aiat e takav, 4e i duma me moje da stava za drug player. Taka 4e predvaritelno blagodaria na vsi4ki koito mogat i imat jelanie da mi dadat po smislen ot tvoia otgovor... ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted February 21, 2003 Share Posted February 21, 2003 i kak i kvi tochno subs puska wmp9, az neshto nqmam danni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 21, 2003 Author Share Posted February 21, 2003 Subs s raz6irenie .sub (ebati tavtologiata ) - kogato sa v edna papka s filma i sa s edno i sa6to ime. I instaliran Divx Total Pack... moje da ima i drugi no az niamam danni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 22, 2003 Share Posted February 22, 2003 overman, az znam za kakvo stava duma i zatova dosega ne se obajdah shoto i az nqmam predstava kak da gi smenq, imam samo edno predlojenie, ako mojesh da gi smenish na DVD video, moje bi shte se smenqt i za divX, za dvd maj beshe s desniq buton v/u filma i ottam imashe razni opcii... probvaj, nadali shte navredi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 23, 2003 Share Posted February 23, 2003 Ami ako toia paket s codeci deto si go slojil polzva DivXG400 ,kogato startirash filma dolo v trey-a izliza edna sinq ikonka .Shtrakash 2 puti na neia i izliza conf prozorec.Ot tam mojesh da si slojish kvito iskash subtitri. A ako govora za drugo i nesam razbral koi kvo pita zdrave da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 24, 2003 Author Share Posted February 24, 2003 Blagodaria vi - imate i vie 4erpene (6te faliram pokrai toia forum...). Ideite si struvat i rabotiat, a za tva "sinioto" napravo mi ide da si udaria zadnika v tavana - kak moje da ne mu obarna vnimanie do sega?!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 24, 2003 Share Posted February 24, 2003 xa xa xa te za tva mai sa go napravili sinio 4e da se vijda po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.