Shin Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 sled toq ma4 moga da kaja samo ,4e Inter sa abonati na Milan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 нали ще се паднат милан и челси (не съм сигурен за челси) тогава ще видиш как скучния футбол ще победи английския "мега интересен и красив" футбол (де*а и умряли отбор челси...ако става за въпрос ме радва че милан може да се паднат с челси а не с барса или арсенал)... FORZA MAGICO AC MILAN <{POST_SNAPBACK}> Мммне. Милан / Интер - Лион / ПСВ и Челси / Байерн - Юве / Ливърпул Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Milan pokazaha zashti sa nomer 1....A Chelsi shte si imat problemi v Munhen s tova 4-2 <{POST_SNAPBACK}> съгласен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Пичове знам че не сте фемове на челси ама зашо се заблуждавате? ? Естесвено че Челси ще се класира колкото и да ми е гадно и колкото и да мразя Мауринио и целия му кирлив отбор и скучен футбол.А ако после играят с Ливърпул ще гледаме истински футболен 1/2 финал.Ше стане истински мач..ама е рано да се говори.Оптимист съм и мисля че финала ше е Милан-Ливърпул и Милан ше спечелят(за финала вече съм реалист ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Не ме дразнят Челси а кирливите им играчи(исключвам Дрогба и Муту единствените играчи, които харесвам). с какво играчите на челси са по различни от тези на ман.юн и арсенал. все кирливи англичани играят. незнам защо, но мразя Англиския футбол не съм гледал нито един мач цял от англииската лига. признавам серия А и примиера дивизион кой има повече пари можете ли да проверите Берлускони или Абрамович? edit: KAZIO точно тази дума търсих за Челси - "Кирлив" ... талантлив си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Не ме дразнят Челси а кирливите им играчи(исключвам Дрогба и Муту единствените играчи, които харесвам). с какво играчите на челси са по различни от тези на ман.юн и арсенал. все кирливи англичани играят.незнам защо, но мразя Англиския футбол не съм гледал нито един мач цял от англииската лига. <{POST_SNAPBACK}> Не знаех, че в Арсенал играят англичани, по скоро са "кирливи французи" На това пък няма какво да се каже Хем "не знам защо", хем "не съм гледал нито един мач" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Байерн - Челси не мога да коментирам щото не го гледах, но Интер - Милан...Усети се отсъствието на Марко Матераци и на Адриано.И 2-та гола паднаха от статични положения.Центриранията бяха насочени /ако мога така да се изразя/ към играчи , пазени от Кордоба.Напред пък имаше сблъсък с предрешен край : Яп Стам вс. Обафеми Мартинс.Като цяло скучен мач.Интер владееха повече топката , но така и не стигнаха до повече от 4-5 голови положения.Но все пак се видя , че Милан е по-класния отбор.От 3-4 положения вкараха 2 гола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Не знаех, че в Арсенал играят англичани, по скоро са "кирливи французи" На това пък няма какво да се каже Хем "не знам защо", хем "не съм гледал нито един мач" <{POST_SNAPBACK}> чети малко по добре гледал съм много мачове, но никога не съм ги гледал целите по простата причина че ме изнервят и сменям програмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Chelsea Rulezzzz . За дузпата няма да коментирам...... И сега ли челси играе грозен футбол ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Forza Milan.Le stelle rossonere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Милан - Интер въобще няма какво да се коментира. В този мач се повтори обичайния сценарий: скучна игра и Милан успя да излъже Интер За Челси и Байерн мога да кажа от това, което видях(второто половреме), че Челси след като получи гол и резултатът стана 1:1 заигра както срещу Барселона(първото полувреме на реванша) и набута пак 3 гола за 20 минути Ако не беше Кан Байерн можеше да получи още 2-3 гола, а и извадиха голям късмет с тази дузпа в 92 минута. С две думи: Челси е абсолютен фаворит за класирането напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ливърпул - Ювентус - 2:1Милан - Интер - 2:0 Лион - ПСВ Айндховен - 3:1 Челси - Байерн Мюнхен - 3:0 <{POST_SNAPBACK}> Ммм 50-50% ... Бива като за пълен аматьор. Вчера Челси разби тотално отбора на Байерн, но голът в 92-рата минута дава шансове на Байерн за реванша... Милан с грозна и скучна игра , успя да победи Интер. Мисля , че скучната игра успява да надиграе красивия и интересния футбол. Пример : Юве - Реал , Милан - Барса (още в началото) ... и още много ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 не бих казал че играта на Юве е скучна с играчи като Каморанези Недвед Емерсон играта не е от скучните верно не вкарват по 3-4 гола на мач но малко отбори правят това в днешно време всъщностно никой не го прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Уф чета някви глупости и се чудя как можете да ги измислите. Ливърпул на финал- на баба ми шапката . С тия нещастни играчи и четвъртфинал им е много-Финан, Траоре, Бишчан и всичките"мега стабилни " вратари полвината им отбор става само да търка ейката в отбори от ранга Мидълзбро и Блекбърн. Още повече че даже и да реминат през Юве(супер слабовероятно) Челси така ще им напълнят кошницата, че е по-добре да не играят и да загубят 2 пъти служебно. За снощния мач ме е яд супре много Интер бяха много по-добри, играа по-настървено и паднаха с 2 гола разлика. Тоя Круз заслужава да го линчуват . Милан обаче не са непобедими снощи 3 от защитниците им бяха над 32 години и особено крайните-Кафу на 34 и Малдини на 36. По мое мнение отбор с млади и бързи крила ще ги разнищи. Милан скоро ще трябва да правят сериозни промени в защитата и тогава ще им стане трудно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 За снощния мач ме е яд супре много Интер бяха много по-добри, играа по-настървено и паднаха с 2 гола разлика. Тоя Круз заслужава да го линчуват . Милан обаче не са непобедими снощи 3 от защитниците им бяха над 32 години и особено крайните-Кафу на 34 и Малдини на 36. По мое мнение отбор с млади и бързи крила ще ги разнищи. Милан скоро ще трябва да правят сериозни промени в защитата и тогава ще им стане трудно. <{POST_SNAPBACK}> Хм ,явно сме гледали различни мачове.Кажи ми освен удара на Михайлович от свободен удар и удара на Круз в края на първото полувреме дали Интер имаха някакво друго положенние в мача. ? Защо ли си мисля ,че нямаше такова.Чак пък да са били "много по-добри" Като са толкова по-добри да бяха натиснали поне малко второто полувреме ,да бяха създали някое чисто голово положение,това че са били настървени ,както казваш , изобщо не е важно.Не казвам ,че Милан са ги надиграли тотално.Нищо подобно - просто си ги излъгаха за пореден път.Което пък отново доказва ,че татко Карло е направил много добър и дисциплиниран отбор,който може да бъде победен и надигран много трудно във важен мач. Казваш отбор с млади и бързи крила щял да ги ранищи.Ами мога да ти подскажа един такъв отбор - Ман Ю.Едното крило(Райън Гигс) е според мен един от най-добрите футболисти в Премиършип(и изобщо не ми обяснявайте ,че бил вече стар),а другото(К.Роналдо) май е някъде около 20 години,ако не се лъжа. Така че ето ти я комбинацията с крилата - а резултата май си спомняш какъв беше.Показателно е и изказването на Сър Алекс след втория мач. Колкото до защитниците и тяхната възраст.Абе хора, писна ми вече да слушам как еди-кой си бил стар и вече не бил добър футболист - глупостииии !!!! Запомнете най-накрая ,че във футбола няма стари ,няма млади - важни са умениятааа и професионализма ,а не възраста.Няма да давам примери за големи футболисти играли до над 35г. възраст и то на високо ниво ,защото такива има много.А Кафу и Малдини са едни от най-добрите на своите постове в момента независимо от възраста им.Ако не бяха такива те просто нямаше да са титуляри в един от най-големите отбори в света. П.С. Още нещо искам да напиша.Четох снощи след мача форума и повечето постове постове бяха от типа :"баси скуката" ,"тия италианци бати тъпите","грозен футбол" и т.н. Ми като не ви кефи що го гледате бе ,майна ???Пък и какво очаквате от мач между два италиански отбора и то от един град, и с италиански треньори. Що не гледахте Челси - Байерн ,даваха го по Сат 1(не е кодиран за разлика от Премиере),хората си вкараха 6 гола там,пък и не го коментираха малоумниците от БТВ.Що не го гледахте него и после да пишете колко е атрактивен английския футбол ,ами се занимавате с Милан и Интер.Гледайте си любимите отбори се радвайте на тях. Аре със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Уф чета някви глупости и се чудя как можете да ги измислите. Ливърпул на финал- на баба ми шапката . С тия нещастни играчи и четвъртфинал им е много-Финан, Траоре, Бишчан и всичките"мега стабилни " вратари полвината им отбор става само да търка ейката в отбори от ранга Мидълзбро и Блекбърн. <{POST_SNAPBACK}> Причината тези и някои други не толкова класни играчи в момента да играят за Ливърпул е, че голяма част от титулярите са контузени Траоре, Бишчан, Льо Талек, Дудек са играчи, които Жерар Улие доведе в Ливърпул. С идването на Бенитез отбора доста се промени, но не може веднага с идването си новият треньор да се освободи от всички футболист, които са неподходящи за отбора. Това лято обаче ще има голяма чистка със сигурност. Не може обаче да се отрече, че тези футболисти, които излязат на терена дават абсолютно 100% от това, на което са спозобни. Последните сезони бях много разочарован от резултатите на Ливърпул, и този не са много добри, но отбора направи няколко наистина героични мача(с Арсенал - 2:1, с Олимпиакос - 3:1, двата с Леверкузен, с Евертън - 2:0, последния мач с Болтън - 1:0 и разбира се с Ювентус ) Надявам се да има още такива, а от следващия сезон не се съмнявам, че Ливърпул ще е отново сериозен фактор в Англия и Европа и, че успехите няма да закъснеят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 abe ne znam dali liverpool shte e na final ama chelsea shte vzema titlata 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 abe ne znam dali liverpool Chte e na finalama chelsea shte vzema titlata 100% <{POST_SNAPBACK}> Ne e mnogo sigurno 4:2 e mnogo opasen rezultat i ni6to ne se znae. Nedeite da otpisvate o6te Baiern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Челси та челси.....челси са стария реал мадрид....ся ще съберат разглезените звезди и .....сами знаете резултата , просто е въпрос на време Колкото до Милан....отбора е адски добър и можем да видим една адски добра дисциплина при тях залагат на защитния футбол ,но със игорност могат да играят много атрактивно (които гледа калчото знае) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 На мен ми е трудно да си представя как Челси ще допуснат лиготии от футболистите в отбора. Нито Муриньо нито шефовете му ще допуснат такова поведениео от играчите. Те даже някъде бяха казали, че Муриньо знаел всичко за всеки един от играчите си и ги следял под лупа кво правят в свободното си време. Освен това занете кво стана С Муту като го хванаха с кокаин-веднага му показаха вратата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 По хал хабер от теб няма така че 6 април когато Ювентус вече ще са решили всичко искам да напишеш нещичко и за мача на Интер ако имаш смелост де. <{POST_SNAPBACK}> Ето пиша ти и за 2-та мача.....дай да ти видим пак "компетентните" размисли.... Тия Ювентус са халхабер ако се класират по няква случайност не ми се мисли после Челси кво ши ги прай <{POST_SNAPBACK}> Определено незнаеш кво мислиш според мен...ако си прочетеш сам предните постове ще се чудиш дали ти си ги писал..най-добре иди джъткай в някакъв друг форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo x Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Milan Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ливърпул изнесаха най-якия мач от години. Какъв малшанс - да скриеш топката на жабарите 90 минути и такъв ливашки гол да ти вкарат. С тази игра Ливърпул почти сигурно отива на полуфинал. След т'ва ще видим какво ще става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 - да скриеш топката на жабарите 90 минути <{POST_SNAPBACK}> Това къде го видя бе ,брат Че играха добре по-голямата част от първото полувреме ок,ама чак пък 90мин. да са им скрили топката. И аз хич не обичам Юве ,ама дай да бъдем малко по обективни Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ако трябва да бъдем обективни в момента Ювентус е фаворит за класиране. Надявам се обаче да ги излъжем в Торино Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.